Teemast mööda
Reeglina kõik ventikad puhuvad peale. Alates kiireuse regulaatori ventikast lõpetades arvuti cpu-vendiga.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Keegi oskab aidata : Lama V3 mini helkopter, sõitis koguaeg ilusti, siis otsustasin saba ära värvida. Võtsin lahti värvisin ära ja kokku tagasi. Nüüd hakkasin sõitma ja õhku tõusta ei saa. Nii kui hakkab alumine propeller tiirlema (alumine hakkab ülemisest hiljem), hakkab ka kopter ise ringe tegema. Ja seda väga kiiresti.
Äkki keegi oskab aidata. Kõik kruvid ja asjad on igal pool alles jne...

Äkki keegi oskab aidata. Kõik kruvid ja asjad on igal pool alles jne...

NOS---Naksitroll On Saarlane
FBI---Female body inspector
Olgu õnnistatud n00bid, sest nemad pärivad interneti.
Müüa: LRP laadija ! Küsi PS !
kui paha on see kui üks LiPo element on "pehme" aga mitte sellepärast, et katte all natuke gaasi väljas on vaid element ise on pehme nö "murdub"?
pakend on kinni, ja volte peale 7-8 kuud seismist näitas 11,4, hetkel laeb, eks vaatame
pakend on kinni, ja volte peale 7-8 kuud seismist näitas 11,4, hetkel laeb, eks vaatame

FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
Get connected: 527 2779
On mulgi peale sõitu üks LiPo olnud punnis. Kile seal peal oli väga pingul. Siis sai pandud ta õuue kivi peale. Tõmbas norm asendisse ja ei juhtunud midagi. Saab sõita, aga pole enam seda särtsu. Siis soovitan sul teda jälgida laadimise ajal. Ja üle pika aja sattus see sama aku mul ühe targa laadja otsa ja sealt selgus, et üks purk on teistest märgatavalt nõrgem. Ühesõnaga, kasutada saab, aga seda tulemust, mis enne ei saa.
Burn more fuel!
1:8 elektri puhul paistab suhteliselt normaalne olema, et elemendid "rasestuvad". Ehk julgeks arvata et sinu olukorras kehtib samuti see "ära näpi töötavat asja" reegel.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
See EI OLE normaalne, et LiPo akud "paiste" lähevad 

Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
eiei härrad, kas te ei lugenud nüüd hoolikalt või ma kirjutasin valesti, aga proovin uuesti:
element ei ole paistes/rase vms te ütlete selle kohta kui vajutades tundub et "õhk" on katte all
asi on hoopiski nii, et element ise murdub, ta ei ole enam nö kivikõva, vaidühest äärest kinni hoides ja ülesse-alla liigutades liigub elemendi sisu kaasa
või äkki need elemendid ongi nö liikuvad seest?
aga igaljuhul just lõpetas ka laadimise ja kõik korras, ei ole paisunud ega ka soojakski läinud
element ei ole paistes/rase vms te ütlete selle kohta kui vajutades tundub et "õhk" on katte all
asi on hoopiski nii, et element ise murdub, ta ei ole enam nö kivikõva, vaidühest äärest kinni hoides ja ülesse-alla liigutades liigub elemendi sisu kaasa

või äkki need elemendid ongi nö liikuvad seest?
aga igaljuhul just lõpetas ka laadimise ja kõik korras, ei ole paisunud ega ka soojakski läinud

FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
"Bensiinipaak on veidi mõlkis, vahel tilgub bensiini ka, aga üldiselt on ok. Kas autoga võib sõita?" 

võibolla mitte, aga kui nad samamoodi edasi toimivad ning tundub, et teist võimalust sõitmiseks ei ole, mis siis teha?lauri kirjutas:See EI OLE normaalne, et LiPo akud "paiste" lähevad
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Olen täiesti n'us et tegu on akude väärkasutusega, aga kui akutehnoloogia mootori tehnoloogiale järele ei jõua siis on ju ka niru ning peab sõitma nii nagu see parasjagu võimalik.
6S võibolla lahendaks voolutarbe probleemid. Igasugu C näitajaid akude puhul olen ma viimasel ajal õppinud osavalt ignoreerima sest need tunduvad olema marketingi osakonna huumor ning seda sõltumata sellest mis värvi pakendis nad on.
6S võibolla lahendaks voolutarbe probleemid. Igasugu C näitajaid akude puhul olen ma viimasel ajal õppinud osavalt ignoreerima sest need tunduvad olema marketingi osakonna huumor ning seda sõltumata sellest mis värvi pakendis nad on.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Vabandage, et rikun teie sisuka vestluse ära, aga küll need jahimehed on ikka kurjad inimesed
http://www.marandi.fie.ee/jahifoorum/vi ... f=11&t=907

Kyosho MP777/GRP
-
Kui kellegil jääb millestki raha üle:
http://cgi.ebay.com/HPI-BAJA-5B-SS-CUST ... 600wt_1165
http://cgi.ebay.com/HPI-BAJA-5B-SS-CUST ... 600wt_1165
Lama V3
TiitRacingInc.
Klikka lingil!
MCD RaceRunner V4 / Zenoah 26cc
Õhus:
Blade mCX
Veebis:
VRC PRO
Klikka lingil!
MCD RaceRunner V4 / Zenoah 26cc
Õhus:
Blade mCX
Veebis:
VRC PRO
- Grim Reaper
Paar küsimust Baja kohta:
1) Kui kiiresti teil tavaliselt rehvid ära kuluvad ?
2) Kui tihti mootor tahab parandust(mõtlen kolvi vahetus jne..) ?
3) Mitme paagi tagant teil õhufiltrid kasutuskõlbmatuks muutuvad ?
4) Mis on nende starteri ja amortide riidest katete nimed ? Ja mille jaoks need head on?
5) Äkki teil on midagi head soovitada, mida teha või vaadata
Lihtsalt varsti saan arvatavasti baja omanikuks ja siis tahaks ennast ennem harida. vabandan kui küsimused tunduvad naljakad.
Sellega olen ma arvestanud, et kulutused tulevad suured 
1) Kui kiiresti teil tavaliselt rehvid ära kuluvad ?
2) Kui tihti mootor tahab parandust(mõtlen kolvi vahetus jne..) ?
3) Mitme paagi tagant teil õhufiltrid kasutuskõlbmatuks muutuvad ?
4) Mis on nende starteri ja amortide riidest katete nimed ? Ja mille jaoks need head on?
5) Äkki teil on midagi head soovitada, mida teha või vaadata

Lihtsalt varsti saan arvatavasti baja omanikuks ja siis tahaks ennast ennem harida. vabandan kui küsimused tunduvad naljakad.

- Grim Reaper
Rehvid 1-2 võistlust
Kolbi ennast ei tule tihti vahetada.1 kolb aastas võibolla 2 aasta tagant.Kolvirõngas vastavalt sellele kui palju moorotit kasutada.Mina vahetasin tavaliselt korra 6-9 kuu tagant.
Õhufilter on ainus kaitse sul mis ei lase sitta mootorisse.Niiet vaheta iga võistluse tagant (pese ja õlita ära).Kui sõidad eriti tolmuses keskonnas (aka Tartu rada) siis kontrolli iga paagi tagant.Soovitatav on ka kütust pealeandval voolikul filter vahele panna (sobib ka nitroka kütusefilter).
Katted mida me kasutame nimetatakse ''Pre Filtriteks'' ehk eelkatted.Kaitsevad need igasuguse paksema saasta eest mis võivad liikuvate osade tegevust häirida ja takistada ning kaetav ese on puhtam ja nõuab vähem hooldust pärast.
Kas soetatav mudel on uus või kasutatud ? Kui kasutatud siis vaata kogu mudel üle .... nii spetsiifiliselt ei oska öelda mida vaatama peaks.Vaata, et mootor töötaks korralikult soojana ja poleks autol lokse ega kriuksuvaid helisid.Seda on muidugi raske ennustada mida ja kust vaadata sest igat autot on individuaalselt kasutatud ja retsitud.
Kolbi ennast ei tule tihti vahetada.1 kolb aastas võibolla 2 aasta tagant.Kolvirõngas vastavalt sellele kui palju moorotit kasutada.Mina vahetasin tavaliselt korra 6-9 kuu tagant.
Õhufilter on ainus kaitse sul mis ei lase sitta mootorisse.Niiet vaheta iga võistluse tagant (pese ja õlita ära).Kui sõidad eriti tolmuses keskonnas (aka Tartu rada) siis kontrolli iga paagi tagant.Soovitatav on ka kütust pealeandval voolikul filter vahele panna (sobib ka nitroka kütusefilter).
Katted mida me kasutame nimetatakse ''Pre Filtriteks'' ehk eelkatted.Kaitsevad need igasuguse paksema saasta eest mis võivad liikuvate osade tegevust häirida ja takistada ning kaetav ese on puhtam ja nõuab vähem hooldust pärast.
Kas soetatav mudel on uus või kasutatud ? Kui kasutatud siis vaata kogu mudel üle .... nii spetsiifiliselt ei oska öelda mida vaatama peaks.Vaata, et mootor töötaks korralikult soojana ja poleks autol lokse ega kriuksuvaid helisid.Seda on muidugi raske ennustada mida ja kust vaadata sest igat autot on individuaalselt kasutatud ja retsitud.
Viimati muutis Grim Reaper, 12.09.2009 17:22, muudetud 1 kord kokku.
Baltic champion 2015 Large scale 2WD
KONTAKT:555 628 95
Aitäh vastamise eest. Uue ostan. Ei mõtlen, et milliseid pre-filtreid sa soovitaksid. ise mõtlesin, et pullstardi ja õhufiltri omast piisab ? Välismaa foorumistes õeldi, et lumes ilma amordi omadeta üldse ei kannata. Läheb roostetama. asi tõesti nii hull?
Ja mis sa soovitad mul veel kohe ostes juurde osta( et mida mul kuluma hakkab ). Ma ise mõtlesin oma ´´ targa´´ peaga, et ühed tagumised rehvid, õhufiltreid ja siis selle kütusevooliku filtri ? Seda saab Hpi poest ka ? kas esimese paagiga saab ikka juba vaikselt sõita ka? Ja siis teise paagi ajal hakata nõelu keerama?

Ja mis sa soovitad mul veel kohe ostes juurde osta( et mida mul kuluma hakkab ). Ma ise mõtlesin oma ´´ targa´´ peaga, et ühed tagumised rehvid, õhufiltreid ja siis selle kütusevooliku filtri ? Seda saab Hpi poest ka ? kas esimese paagiga saab ikka juba vaikselt sõita ka? Ja siis teise paagi ajal hakata nõelu keerama?
- Grim Reaper
Kui uue ostad siis pole mida vaja vaadata... töötab nagu uus ikkagi.
Soovitaks Õhufiltri-, pullstardi-, ja amordikatteid.Osta korraga ära .... pärast vaeva vähem ja kaetud asjad on palju puhtamad.Kui sa muretsed pärast lume amortide pärast .... siis ära unusta laagreid ja teisi metallist osasid ... küll need ka rooste külge võtavad
Miks sa sinna lumme tahad roomata sellega ??
Hmm .... võta igaks petteks 1 õhufiltri pakk. Kui juba sinna lähed siis võta rehvid ka.Kes teab ... võibolla lendab ribadeks.Kütusefiltri võid ka võtta... kahju ta ei tee.
Esimese paagiga törista hästi rahulikult.Ja tea seda, et see võtab kaua kaua enne kui paak tühjaks saab
ning peale seda ei pea ilmtingimatta nõelu kruvima.Kui kuuled, et algus on rasvane ja kohalt minnes uputab siis võid kuivemaks keerata.Sama ka lõpu kohta .... kui kuuled, et karjub aga ei liigu siis keera rasvasemaks.See siis peale esimest paaki.
Ei teagi mida lisada.
Soovitaks Õhufiltri-, pullstardi-, ja amordikatteid.Osta korraga ära .... pärast vaeva vähem ja kaetud asjad on palju puhtamad.Kui sa muretsed pärast lume amortide pärast .... siis ära unusta laagreid ja teisi metallist osasid ... küll need ka rooste külge võtavad

Hmm .... võta igaks petteks 1 õhufiltri pakk. Kui juba sinna lähed siis võta rehvid ka.Kes teab ... võibolla lendab ribadeks.Kütusefiltri võid ka võtta... kahju ta ei tee.
Esimese paagiga törista hästi rahulikult.Ja tea seda, et see võtab kaua kaua enne kui paak tühjaks saab

Ei teagi mida lisada.
Baltic champion 2015 Large scale 2WD
Heh,
ega ma ei tahagi sinna lumme sellega roomata, lihtsalt talv on varsti täies hiilguses kohal ja terve talve ju toas oodata ka eriti ei suuda
. Jah nüüd siis tean mida osta ja kuidas mida teha.
.
ega ma ei tahagi sinna lumme sellega roomata, lihtsalt talv on varsti täies hiilguses kohal ja terve talve ju toas oodata ka eriti ei suuda

Khmm, kas selliseid asju on juhtunud või sa naerad seda, et ma pakkusin välja, et võtta ühed rehvid ka kohe? Ei saanud lihtsalt aruKui juba sinna lähed siis võta rehvid ka.Kes teab ... võibolla lendab ribadeks.

- Grim Reaper
- Grim Reaper
Seda ma arvasin ise ka, et kõigis motosprodi alades on pillid enam-vähem samad, võitja peab ikka ise oskama lihtsalt hästi
. Kohe ma kindalsti kuskilt võistlustelt osa ei võta. Vb natukese aja pärast kui oskan juba sellise autoga paremini sõita.

Heh... kesse koera saba ikka kergitab kui mitte...
Ei noh tegelikult respect... kivine tolmune põld, kohalikud väsinud, ikka peab aitama... tublid...
Ei noh tegelikult respect... kivine tolmune põld, kohalikud väsinud, ikka peab aitama... tublid...
Herkki kirjutas:Võtke eeskuju
http://omasaar.ee/index.php?content=art ... 5231&sec=1
Associated RC10 B74.1
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
aiai
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=346116
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=346119
ja õhtulehe esikaanelgi need lood koos!!!
varsi loeme, et kaks eesti noormeest ja üks tütarlaps osalevad suurejoonelises valimispettuses või mõnes kartuli kortellis
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=346116
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=346119
ja õhtulehe esikaanelgi need lood koos!!!
varsi loeme, et kaks eesti noormeest ja üks tütarlaps osalevad suurejoonelises valimispettuses või mõnes kartuli kortellis

tony012 kirjutas:Heh... kesse koera saba ikka kergitab kui mitte...
Herkki kirjutas:Võtke eeskuju
http://omasaar.ee/index.php?content=art ... 5231&sec=1
Khm, viimane küsimus : Ma sain Bajaga esimese paagi maha. Nüüd natukene kruttisin ka neid nõelu ja jookseb minuarust perfekselt. Aga nüüd ma kardan, et äkki on liiga vaene? Kuidas ma saaks aru, et pole kindlalt liiga vaene?
- Grim Reaper
kaval kirjutas:näita oma rahakotti ja ma ütlen kes on su sõbradmadda kirjutas: Kuidas ma saaks aru, et pole kindlalt liiga vaene?

Grim Reaper kirjutas:Kui käib ja mootor ei sure kohapealt minnes siis on korras.Seismajäädes ka ei tee teist häält siis on ka korras.
Jah, siis on kõik kontrolli all. Peab ütlema, et Baja on ikka väga lahe auto

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=165180 Palju õnne kiirusmudelitega tegelejatele