Uus rada Tartus
Kisub teemast välja, aga! Kas keegi on kokku löönud palju maksab hooaeg 1:5/6 masinaga ja palju 1/8 nitrokaga?Sinuhobi kirjutas:Nii vist tõesti parem kui 1:6 pärusmaa Tallinna jääb kus ka jõukam rahvas elab kes ehk neid masinaid endale lubada paremini saavad !
Kui keegi viitsib siis arvestame, et:
*ostame uue auto hooaja alguses ja peame teda oletatavalt 2 hooaega;
*hooajal on min. 6 võistlussõitu ja iga sõidu eel vähemalt üks 2 tundi pikk trenn;
*kummidega ei larista, 2 jooksu hooaja kohta;
*õõtsasid võiks arvestada 2 ringi hooaja kohta;
*raadioaparatuur on olemas ja ei lähe kulutuste arvutamisel arvesse, ka servosid ei vaheta;
*keresid kulub üks hooajas;
*mootor: bensiinimootor peab tõenäoliselt vastu 2 hooaega, nitrokaid kulub ilmselt kolm või minimaalselt kaks;
*kütus: bensiini ja õli segu maksab jämedalt 15EEK liiter, nitromootorile umbes 125EEK liiter, kulub bensiini oletatavalt 0,7 liitrit 45 min sõidu jooksul, nitrot kusagil 100ml 5 minutiga, e. umbes 0,9liitrit;
*jne.
Siit lähtuvalt arvan ma, et tegelikult on odavam sõita mitte 1/8 buggyga! Või eksisin?
Mõni mees on koolis rehkendamist õppind, tubli,tubli!
Ja osaliselt ka asja pointile pihta saanud. Nigu kõik ka teavad pole ma suurt sõidumees ja võistlemine(sama mis riista pikkuse võrdlemine) mind ei huvita.Seega jätan külma rahuga selle uue raja ehitamise ja kasutamise(ühtlasi kogu vaeva) teie hooleks. Kuskilt olen kuulnud või lugenud väljendit; Minge ja saage õntsaks automudelistid! Aamen.
Sellepärast ka mind kuskile võistlustele kutsuda suurt mõtet nigu pole. Võistlema mõtlen nimelt.Ja seega ka mõne mehe kelkimine mõne koha pealt jätab mind kaunis külmaks. Nimesid ei maini, kui näen siis näitan näpuga!
Aga mis puutub mudelismi ültse,automudelismi, kui seda saab veel nimetada mudelismiks, siis olen ma ikka käsi! FR
Vähemalt, jõudu töös ja isiklikus elus!
Ja osaliselt ka asja pointile pihta saanud. Nigu kõik ka teavad pole ma suurt sõidumees ja võistlemine(sama mis riista pikkuse võrdlemine) mind ei huvita.Seega jätan külma rahuga selle uue raja ehitamise ja kasutamise(ühtlasi kogu vaeva) teie hooleks. Kuskilt olen kuulnud või lugenud väljendit; Minge ja saage õntsaks automudelistid! Aamen.
Sellepärast ka mind kuskile võistlustele kutsuda suurt mõtet nigu pole. Võistlema mõtlen nimelt.Ja seega ka mõne mehe kelkimine mõne koha pealt jätab mind kaunis külmaks. Nimesid ei maini, kui näen siis näitan näpuga!
Aga mis puutub mudelismi ültse,automudelismi, kui seda saab veel nimetada mudelismiks, siis olen ma ikka käsi! FR
Vähemalt, jõudu töös ja isiklikus elus!
+37256150139
eks ta ole jahh ....... odavam on kindlasti bensukas aga see ei ole hetkel minu point ............ minu mõte asja esialgu vedada ainult Hobitasemel, ehk kes tahab mõnusalt lõõgastuda, aega veeta jne on teretulnud minu üritusele. Võistlused tulevad nii ehk naa kunagi ja miks kunagi ........ sellepärast, et enamus kundesid kõik samarohelised või veelgi rohelisemad kui mina ning kellel veel teemast õiget aimugi veel pole.
Kokkuvõttes kas Tuleb Tartu rada ka sõitmiseks mõeldud 1:6 masinatele või mitte ei oma hetkel vahet ja ei oma ka seegi kas sealne seltskond seda tahab või mitte lihtsalt kahju oleks kui Sinuhobi seltskond paneks rajale solvumise eesmärgil ehk ka keelu peale, et sorry ainult 1:6 masinatele mõeldud ja lugupeetud 1:8 masina omanikud peaksid endistviisi trenni tegema roogojal mis ei ole ju ka paha koht aga ehk tiba kaugel.
Kokkuvõttes kas Tuleb Tartu rada ka sõitmiseks mõeldud 1:6 masinatele või mitte ei oma hetkel vahet ja ei oma ka seegi kas sealne seltskond seda tahab või mitte lihtsalt kahju oleks kui Sinuhobi seltskond paneks rajale solvumise eesmärgil ehk ka keelu peale, et sorry ainult 1:6 masinatele mõeldud ja lugupeetud 1:8 masina omanikud peaksid endistviisi trenni tegema roogojal mis ei ole ju ka paha koht aga ehk tiba kaugel.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
rada
Enamus tegelasi räägib mingist liivakastist ja rikastest inimestest ??? Fränk40 muide tellis endale 1/5 auto
Tegelikult võiks rääkida hoopis sobilikust rajakatte materjalist! Mina olen paar õhtut mõelnud mõnele materjalile aga ... Savi ja mulla kattega rada on ju suht jama, muidugi kui veespordile ei kavatse sügisel ja või isegi keskmise vihmasaju korral üle minna! Tegelikult mõtlesin sõelutud kruusa ja killustiku sõelmete peale! Vähemalt lasevad need kuigipalju vett läbi ja ei tekita kohe muda! Muidugi on ka rahaline külg. Kruus muidugi maksab näit 30t =1600-1700 eek : 4meetri laiuse raja korral =0,8m3 jm. =300 jm. 240m3 kruusa ja teist samapalju sõelmeid Kumbagi siis ~ 10x 30tonnist autot! Hinnaks teeb se ~ 40000 eek, muidugi sõelmetga on see oht, et pika aja jooksul muutub see liiga kõvaks ja hakkab autodele haiget tegema, kruusaga jälle see jama, et selle paikajäämisega on probleeme,(1 võistlus ja kruusa on rohkem raja ääres kui rajal). Lisaks mudugi hooldeala pinnas ja pukk. Muide pukist rääkides Vana puki peaks siiski sealt ära tooma, enne kui see kopaga laiaks sõidetakse!
Ühesõnaga SUURED RAJAMEISTRID - te kõik soovite ju heal rajal sõita. Ise olete käinud laias maailmas kõikvõimalike radadega tutvumas. Mis kattega seal rajad on??? millise kattega võiks rada olla???
millest oleks soodne rada teha
Saan aru, et kevad on vihmane ja naised on teie närvid täitsa ära söönud aga katsuks siin ainult rada puudutavid teemasid hoida mitte kelkida kellel on pikem või kellel seisab kauem- .....
MAREK
Tegelikult võiks rääkida hoopis sobilikust rajakatte materjalist! Mina olen paar õhtut mõelnud mõnele materjalile aga ... Savi ja mulla kattega rada on ju suht jama, muidugi kui veespordile ei kavatse sügisel ja või isegi keskmise vihmasaju korral üle minna! Tegelikult mõtlesin sõelutud kruusa ja killustiku sõelmete peale! Vähemalt lasevad need kuigipalju vett läbi ja ei tekita kohe muda! Muidugi on ka rahaline külg. Kruus muidugi maksab näit 30t =1600-1700 eek : 4meetri laiuse raja korral =0,8m3 jm. =300 jm. 240m3 kruusa ja teist samapalju sõelmeid Kumbagi siis ~ 10x 30tonnist autot! Hinnaks teeb se ~ 40000 eek, muidugi sõelmetga on see oht, et pika aja jooksul muutub see liiga kõvaks ja hakkab autodele haiget tegema, kruusaga jälle see jama, et selle paikajäämisega on probleeme,(1 võistlus ja kruusa on rohkem raja ääres kui rajal). Lisaks mudugi hooldeala pinnas ja pukk. Muide pukist rääkides Vana puki peaks siiski sealt ära tooma, enne kui see kopaga laiaks sõidetakse!
Ühesõnaga SUURED RAJAMEISTRID - te kõik soovite ju heal rajal sõita. Ise olete käinud laias maailmas kõikvõimalike radadega tutvumas. Mis kattega seal rajad on??? millise kattega võiks rada olla???
Saan aru, et kevad on vihmane ja naised on teie närvid täitsa ära söönud aga katsuks siin ainult rada puudutavid teemasid hoida mitte kelkida kellel on pikem või kellel seisab kauem- .....
MAREK
Kuulge tulge nüüd mõistusele, tegemist on offroadiga. Võid oma autot riiulis ka hoida kui kardad et see mudaga määrdub.
[ HPI | HotBodies | Edit | LRP | FUTABA | Mugen| Sanwa]
---------------------------
http://www.hpi.ee/
http://www.hpi.ee/gallery/
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
muda
Muidugi on tore kui pead 30 min. finaalis 25 minutit autot käivitama ja veetõrjega tegelema! Ma tõesti pole VEEL ühelgi võistlusel osalenud aga arvan et 25 min sõitu ja 5 min seadistust või remmi oleks siiski lõbusam.
Re: rada
Eks ta õige ole jahh, olen isegi rajakatte materiali peale mõelnud mitmeid kordi ja isegi teatavat sorti pinnasespetsialistidega rääkinud. Mullal ja mullal on ka krt vahe. Peale selle selgub, et Tallinnas on küll megasuur ehitusbuum aga täitepinnasega tuuga ........... hea rada peaks ikka asuma muust pinnasest kõrgemal, et vältida kevad / sügis veeuputusi ja samas kui mitmetasapinnaline teha läheb ikka täidet kõvasti (kes krt seda mulda jõuab niipalju kohale vedada) Samas Saksas kastetakse rada mingi keemiaga mis esiteks ei lase rajal rohul / maltsal kasvama hakata ja teiseks hoiab pinnast rohkem koos ........ hetkel ootan selle keemia kohta infi.
marekkr kirjutas: Tegelikult võiks rääkida hoopis sobilikust rajakatte materjalist! Mina olen paar õhtut mõelnud mõnele materjalile aga ... Savi ja mulla kattega rada on ju suht jama, muidugi kui veespordile ei kavatse sügisel ja või isegi keskmise vihmasaju korral üle minna! Tegelikult mõtlesin sõelutud kruusa ja killustiku sõelmete peale! Vähemalt lasevad need kuigipalju vett läbi ja ei tekita kohe muda! Muidugi on ka rahaline külg. Kruus muidugi maksab näit 30t =1600-1700 eek : 4meetri laiuse raja korral =0,8m3 jm. =300 jm. 240m3 kruusa ja teist samapalju sõelmeid Kumbagi siis ~ 10x 30tonnist autot! Hinnaks teeb se ~ 40000 eek, muidugi sõelmetga on see oht, et pika aja jooksul muutub see liiga kõvaks ja hakkab autodele haiget tegema, kruusaga jälle see jama, et selle paikajäämisega on probleeme,(1 võistlus ja kruusa on rohkem raja ääres kui rajal). Lisaks mudugi hooldeala pinnas ja pukk. Muide pukist rääkides Vana puki peaks siiski sealt ära tooma, enne kui see kopaga laiaks sõidetakse!
MAREK
99% ofroad radadest euroopas ja meerikas on saviliiva segu, ta ei võta vett endasse (mis on hea!), veetõrjeks tehakse lihtsalt rada muust pinnast 10-15cm jagu kõrgemale (mis on plaan ka tartu raja puhul!)
saviliiva läheb keskmise mudeliraja peale ~100 autokoormat, mis ei ole odav, ent on üpris kestev materjal.
Britid sõidavad suures osas muru peal, mis ei ole minuarvates nii tore kui savipinnas.
saviliiva läheb keskmise mudeliraja peale ~100 autokoormat, mis ei ole odav, ent on üpris kestev materjal.
Britid sõidavad suures osas muru peal, mis ei ole minuarvates nii tore kui savipinnas.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kuna ise ehituses, küll maa-aluses aga ikkagi, kõrvuni sees siis tean ka pisut hindadest. Reaalne elu on praeguseks nii kaugel, et kuupmeeter liivasarnast pinnast (mõnikord ka liiva, sõltub kudas karjääris parasjagu on) maksab augus 90 pluss/miinus paar EEK-i. Killustik, või siis sõelmed, 4-20mm maksab Estonia kaevanduses pisut üle 32EEK/T ja Põltsamaa lähedastest karjääridest fraktsioon 14-32 72EEK/T millele lisandub transpordi kulu 0,9EEK tonnkilomeeter, jne. + käibemaks.
Sõelmed lõpuks n.ö. kivistuvad, kui neid tihendada. Kuna aga tegemist on ikka kivikestega, siis halvemal juhul lõppeb sõit väntvõlli vahetusega, seega kas on just hea mõte. Pinnakiht peaks vast ikka olema liiva, peenema kruusa ja savi segu. Liiv ja kruus lasevad vett läbi ja savi hoiab asja natuke koos, aga mis vahekorras ja kuda moodi neid võimalikult odavalt segada pole veel mõelda jõudnud. Päris savist ei saa ka teha, siis on pärast väikest vihma kõik libe ja ligane. Päris alumine kiht on nagu ükskõik mis sinna panna, seda saab varsti lihtsalt transpordi hinnaga (väljakaevatud pinnas tänavate alt). No ja vesi on ka vaja veel platsilt ära saada jne. jne. Pole momendil rohkem aega seletada.
Sõelmed lõpuks n.ö. kivistuvad, kui neid tihendada. Kuna aga tegemist on ikka kivikestega, siis halvemal juhul lõppeb sõit väntvõlli vahetusega, seega kas on just hea mõte. Pinnakiht peaks vast ikka olema liiva, peenema kruusa ja savi segu. Liiv ja kruus lasevad vett läbi ja savi hoiab asja natuke koos, aga mis vahekorras ja kuda moodi neid võimalikult odavalt segada pole veel mõelda jõudnud. Päris savist ei saa ka teha, siis on pärast väikest vihma kõik libe ja ligane. Päris alumine kiht on nagu ükskõik mis sinna panna, seda saab varsti lihtsalt transpordi hinnaga (väljakaevatud pinnas tänavate alt). No ja vesi on ka vaja veel platsilt ära saada jne. jne. Pole momendil rohkem aega seletada.
RÄHKMULLAD - K
Rähkmuldade levinumateks lõimisteks on rähksed liivsavid ja saviliivad ning veeriselised kruusad ja liivad. Tingituna heast struktuurist ja tihenenud mullakihtide puudumisest on rähkmullad hea loodusliku drenaaiga ja hästi õhustatud.
LEOSTUNUD MULLAD - Ko
Leostunud mullad on parasniisked saviliiv- ja liivsavilõimisega hea loodusliku drenaaiga mullad, mis on kujunenud tugevasti karbonaatsel lähtekivimil
Leostunud saviliiv- ja liivsavimullad sobivad kõikide põllukultuuride kasvatamiseks ja on vabariigi parimateks põllumuldadeks. Viljakust soodustavateks teguriteks on soodne reaktsioon, suhteliselt kõrge huumusesisaldus, suur veemahutavus ning head füüsikalis-keemilised omadused.
LEETJAD MULLAD - KI
Lõimise järgi on leetjad mullad domineerivalt liivsavid, kuid esineb ka saviliivasid ja saviliivasid liivsavidel.
KAHKJAD MULLAD - LP
Kahkjad mullad on karbonaadivaesel kaheosalisel lähtekivimil kujunenud mullad, millel keemine mullaprofiilis enamasti puudub. Kahkjad mullad on vähese ülagleistumise tunnustega parasniisked mullad, mille ülemine kiht on kergema (saviliiv või kerge liivsavi) ja alumine kiht paari astme võrra ülemisest raskema lõimisega. Tulenevalt mulla kahekihilisusest, kannatavad nad ülaveest tingitud lühiajalise liigniiskuse all. Lähtekivimiks on valdavalt punakaspruun või pruun karbonaadivaene liivsavimoreen.
Kuna mulla ülakihis on valdavalt saviliiv või kerge liivsavi, siis on nad kergesti haritavad
GLEISTUNUD RÄHKMULLAD - Kg
Gleistunud rähkmuldade levinenumaks lõimiseks on rähksed kerged liivsavid ja saviliivad.
GLEISTUNUD KAHKJAD MULLAD - LPg
Gleistunud kahkjas muld on nõrgalt (ajutiselt) liigniiske muld, mis on üleminekumullaks parasniisketelt kahkjatelt muldadelt kahkjatele gleimuldadele. Gleistunud kahkjate muldade ülemine horisont on ühe-kahe astme võrra kergema lõimisega kui alumised kihid (saviliiv liivsavil, kerge liivsavi keskmisel liivsavil, kerge ja keskmine liivsavi raskel liivsavil).
Et siis millist

Rähkmuldade levinumateks lõimisteks on rähksed liivsavid ja saviliivad ning veeriselised kruusad ja liivad. Tingituna heast struktuurist ja tihenenud mullakihtide puudumisest on rähkmullad hea loodusliku drenaaiga ja hästi õhustatud.
LEOSTUNUD MULLAD - Ko
Leostunud mullad on parasniisked saviliiv- ja liivsavilõimisega hea loodusliku drenaaiga mullad, mis on kujunenud tugevasti karbonaatsel lähtekivimil
Leostunud saviliiv- ja liivsavimullad sobivad kõikide põllukultuuride kasvatamiseks ja on vabariigi parimateks põllumuldadeks. Viljakust soodustavateks teguriteks on soodne reaktsioon, suhteliselt kõrge huumusesisaldus, suur veemahutavus ning head füüsikalis-keemilised omadused.
LEETJAD MULLAD - KI
Lõimise järgi on leetjad mullad domineerivalt liivsavid, kuid esineb ka saviliivasid ja saviliivasid liivsavidel.
KAHKJAD MULLAD - LP
Kahkjad mullad on karbonaadivaesel kaheosalisel lähtekivimil kujunenud mullad, millel keemine mullaprofiilis enamasti puudub. Kahkjad mullad on vähese ülagleistumise tunnustega parasniisked mullad, mille ülemine kiht on kergema (saviliiv või kerge liivsavi) ja alumine kiht paari astme võrra ülemisest raskema lõimisega. Tulenevalt mulla kahekihilisusest, kannatavad nad ülaveest tingitud lühiajalise liigniiskuse all. Lähtekivimiks on valdavalt punakaspruun või pruun karbonaadivaene liivsavimoreen.
Kuna mulla ülakihis on valdavalt saviliiv või kerge liivsavi, siis on nad kergesti haritavad
GLEISTUNUD RÄHKMULLAD - Kg
Gleistunud rähkmuldade levinenumaks lõimiseks on rähksed kerged liivsavid ja saviliivad.
GLEISTUNUD KAHKJAD MULLAD - LPg
Gleistunud kahkjas muld on nõrgalt (ajutiselt) liigniiske muld, mis on üleminekumullaks parasniisketelt kahkjatelt muldadelt kahkjatele gleimuldadele. Gleistunud kahkjate muldade ülemine horisont on ühe-kahe astme võrra kergema lõimisega kui alumised kihid (saviliiv liivsavil, kerge liivsavi keskmisel liivsavil, kerge ja keskmine liivsavi raskel liivsavil).
Et siis millist
Sõna mullad võib vist üleüldse ära unustada.
Alla piisav kiht (toomas teab kommenteerida ehk?) jämedat kruusa, peale loodusliku mullatoalist pinnast ning muru ja rajamaterjaliks liiva/savi segu (jouni soovitas nt tsementi liiva sisse segada kasutades aia(mulla) freesi, iseasi kas see mujal kui kurvides ja hüpetel vajalik on.
Imho vana Tartu raja pinnas on väga viis, st siis ilma terastraatide ja põllukivideta.
Alla piisav kiht (toomas teab kommenteerida ehk?) jämedat kruusa, peale loodusliku mullatoalist pinnast ning muru ja rajamaterjaliks liiva/savi segu (jouni soovitas nt tsementi liiva sisse segada kasutades aia(mulla) freesi, iseasi kas see mujal kui kurvides ja hüpetel vajalik on.
Imho vana Tartu raja pinnas on väga viis, st siis ilma terastraatide ja põllukivideta.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
St, ei ole vaja väga palju vaeva näha et neid traate ja kive sinna sisse suruda, ma usun et me saame ka ilma hakkama 
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ma näeks seal meeleldi meie kauneid VIP Girl's Clubi piigasid

NB! Nüüd siis 100 postitust täis
NB! Nüüd siis 100 postitust täis
JAN kirjutas: Igaljuhul tantsutüdrukutele on koht juba olemas .
Rada,viin,naised või siiski ainult rada
MAREK
MAREK
See sõltub puhtalt Askost ja sellest kuidas ma oma püsikorralduse MTÜ Liikluspolitsei arvele ära saan vormistada.Tannu kirjutas:no jah....ei tea kas mu isiklik autojuht Rando suudab ühe tunniga Tartusse kihutada![]()
kuskilt vaja viin ka osta.....
Kui Tartalased kutsuvad, jumal tahab ning kohvipaksu seis soosiv on siis olen koosolekul kohal.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ideaalne rada on ehk selline, kus looduslikult on juba erinevad tasapinnad. Meie senised rajad on kõik ühel tasapinnal, ei ole kõrgemaid kohti ega ka madalamaid. Muidugi ei tohi madalaim kohta olla selline kust auto nähtavus ära kaob ja vett koguks. Lihtsalt palju koormaid tuleb kohale vedada aga eks selle maa saamine on samuti väga raske ja kui sulle juba üks tükk antakse siis ei ole mõtet ka arutama hakata, et äkki saaks parema.
Selline rada tundub väga hea :
http://forum.rcmart.com/viewtopic.php?t=177
Võibolla ka siit ideid :
http://www.hotbodiesonline.net/06_silver_state.html
Võibolla ka siit ideid :
Nr.2 rada nii ja naa aga valgustuse külg maru ok !
asterix kirjutas:Ideaalne rada on ehk selline, kus looduslikult on juba erinevad tasapinnad. Meie senised rajad on kõik ühel tasapinnal, ei ole kõrgemaid kohti ega ka madalamaid. Muidugi ei tohi madalaim kohta olla selline kust auto nähtavus ära kaob ja vett koguks. Lihtsalt palju koormaid tuleb kohale vedada aga eks selle maa saamine on samuti väga raske ja kui sulle juba üks tükk antakse siis ei ole mõtet ka arutama hakata, et äkki saaks parema.
Võibolla ka siit ideid :
-
motokrosser
oeh, sorry tartu mehed, ikka veel ei ole jõudnud valmis kritseldada ja teile saata.
Proovin homme/ülehomme midagi ära teha.
Proovin homme/ülehomme midagi ära teha.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
See on päris cool radaMaddog kirjutas:http://www.rcmag.com/reviews/course/tt1 ... /pano1.jpg
-
motokrosser
Head
1.Väga tehniliste elementidega rada ja lahe rada!
Halba
2.Tundub väga kõva pinnasega rada.Mis tähendab et kui mee tehaks endale seda rada teha siis peaks väga palju mässama selle pinasega et see selliseks saada.Aga juhul kui ei taha samasugust pinnast ei ole väga probleemi
3.Ning see sild tundub kahtlane sest ei tea hetkel kui lai see on.
4.Ja silast veel et tundub et selle silla algus viskab korralikult auto üless ja võib ikka väga kergelt auto sealt rajalt välja saata.
5.See et kui seal rada sõita vasakult-paremale siis pikalt sirgelt tulles seal see hüppe mis vastu tuleb on vastik just enne kurvi hüppe seda elementi peaks siis väga aeglaselt läbima,ja nii mõnegi mehe sõit võib seal lõppeda.
6.Ja kui sõita jällegi vasakult paremale siis vist peale 8 kurvi tulevast Kuradi käkkist (Ei tea mis kuradi käkk seal on:?:) ma küll aru ei saa see vist mingi takistus mis võib saada 1/10 masinatele saatuslikuks.
Kokkuvõte=Kui mõni asi muuta võiks täitsa rajada enam vähem selle raja klooni.
Kriitik jaan
1.Väga tehniliste elementidega rada ja lahe rada!
Halba
2.Tundub väga kõva pinnasega rada.Mis tähendab et kui mee tehaks endale seda rada teha siis peaks väga palju mässama selle pinasega et see selliseks saada.Aga juhul kui ei taha samasugust pinnast ei ole väga probleemi
3.Ning see sild tundub kahtlane sest ei tea hetkel kui lai see on.
4.Ja silast veel et tundub et selle silla algus viskab korralikult auto üless ja võib ikka väga kergelt auto sealt rajalt välja saata.
5.See et kui seal rada sõita vasakult-paremale siis pikalt sirgelt tulles seal see hüppe mis vastu tuleb on vastik just enne kurvi hüppe seda elementi peaks siis väga aeglaselt läbima,ja nii mõnegi mehe sõit võib seal lõppeda.
6.Ja kui sõita jällegi vasakult paremale siis vist peale 8 kurvi tulevast Kuradi käkkist (Ei tea mis kuradi käkk seal on:?:) ma küll aru ei saa see vist mingi takistus mis võib saada 1/10 masinatele saatuslikuks.
Kokkuvõte=Kui mõni asi muuta võiks täitsa rajada enam vähem selle raja klooni.
Kriitik jaan
Jaan: sorry, aga "Before engaging your mouth make sure you brain is in gear"
Minuarvates on tegu kaunis igava eksemplariga, mis ei nõua sõitjailt just palju (Pidage meeles et Reimsis toimusid 2005 A euroopakad). Ei mingeid keerulisi hüppekombinatsioone... Kusjuures, ta tundub sellise olemisega et teda ei ole algajal lihtne läbida.
Minuarvates on tegu kaunis igava eksemplariga, mis ei nõua sõitjailt just palju (Pidage meeles et Reimsis toimusid 2005 A euroopakad). Ei mingeid keerulisi hüppekombinatsioone... Kusjuures, ta tundub sellise olemisega et teda ei ole algajal lihtne läbida.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
motokrosser
"Enne kui suu avad tee kindlaks et ajul on käik sees" tõlkena kõlab kehvasti.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kriitik jaan
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kui on vaja midagi mutta tampida, siis on pakkuda, sobiva tasu eest loomulikult, 500+kg vibroplaat ...RandoM kirjutas:Kriitik jaan
Aga peale mõningaid muudatusi kõlbavad absoluutselt kõik rajad, iseasi palju seal originaalist alles on! Sellist rada mis kõigile meeldiks, pole võimalik ehitada. Ja see ei ole ka eesmärk, pigem vastupidi. Rajal peab olema oma iseloom, nagu igal inimesel, ja sealjuures ka mingi osa sellest nõme.
- M&M
- RC-EST
- Kontakt:
Millegipärast olen OnuTom-iga nõus.OnuTom kirjutas:RandoM kirjutas:Kriitik jaan
Aga peale mõningaid muudatusi kõlbavad absoluutselt kõik rajad, iseasi palju seal originaalist alles on! Sellist rada mis kõigile meeldiks, pole võimalik ehitada. Ja see ei ole ka eesmärk, pigem vastupidi. Rajal peab olema oma iseloom, nagu igal inimesel, ja sealjuures ka mingi osa sellest nõme.
Radade skeeme peaks olema rohkem et oleks endal mingi pilt ees ja see annaks fantaasiat juurde et teha millegist-midagi
Xray XT8/Cobra/MAMBA
SANWA M11
SANWA M11
eks palju asju selgub ju ka töö käigus .......... vaatasin ühe saksa lehelt kuidas neil see ehitus käis ............. torn oli paigas (konteiner) ja rahval mingi visuaalne plaan juba ka olemas ning järgmisena üks mees siis kõndis mööda platsi pihustatav värvipurk käes ja märkis rada maha, peale seda lasti masinad rajale ja katsetati ära kuidas kõlbavad pöörded ja muud asjad. Peale korrektuure võis hakata alles õigeid mullatöid tegema (kurvi kalded, hüpped jne) Ise igatahes kavatsen analoogilist varianti katsetada ning proovimasinateks siis 1/6 ja 1/8
Minu soovitus ........... koguge ühel kenal nädalavahetusel kamp sõitjaid platsil kokku ning arutage see kõik koos läbi siis ei ole kellegil hiljem enam midagi öelda.
Minu soovitus ........... koguge ühel kenal nädalavahetusel kamp sõitjaid platsil kokku ning arutage see kõik koos läbi siis ei ole kellegil hiljem enam midagi öelda.
-
motokrosser
Lehel http://www.rcwheelsandprops.com/images/ ... ot%201.jpg on päris cool rada.Kuid start on selline http://www.rcwheelsandprops.com/images/ ... 300276.jpg
Ning see jätab asja kahtlaseks sest kui teisetlt ringilt tulla jäävad ju need kuradi käkkid ette.
Ning see jätab asja kahtlaseks sest kui teisetlt ringilt tulla jäävad ju need kuradi käkkid ette.