Motorex muljed
Motorex muljed
Hoopis teisel teemal aga seegi 4 ratta ja kütusega seotud !
Kas ehk kellegil ka väljapanekust midagi eriliselt silma jäi ?
Endale paistis ülisümpaatne uudismudel Mitsubishi valikust pikendatud kabiini ja kastiga L200 mille hind hakkas 334 tuhandest.
Kas ehk kellegil ka väljapanekust midagi eriliselt silma jäi ?
Endale paistis ülisümpaatne uudismudel Mitsubishi valikust pikendatud kabiini ja kastiga L200 mille hind hakkas 334 tuhandest.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
-
motokrosser
hm see mitsu oli just vahetult enne Messi saabunud (vähemalt müügimehe jutu järgi) Webis neil veel vana mudel üleval.
Parkisin oma musta iluduse Pirita tee ja Merevärava jalakäiate tee vahelisele haljasala äärde (tegu siis haljasala läbiva jalakäiate teega)
Ruumi küllaga ja keegi mökitama ka ei tulnud kuna ei olnud otseselt muru peal ja ruumi jäi ülegi.
Parkisin oma musta iluduse Pirita tee ja Merevärava jalakäiate tee vahelisele haljasala äärde (tegu siis haljasala läbiva jalakäiate teega)
Ruumi küllaga ja keegi mökitama ka ei tulnud kuna ei olnud otseselt muru peal ja ruumi jäi ülegi.
motokrosser kirjutas:Mulle see mitsu juba enne messi meelding!!aga seis niiet täna ei saand minna kuna parkla täis aga homme prooovin paar tundi varem minna.Ah aga kas keegi oskab soovitada kuhu parkida?
Q7 oli tõeliselt isane olend mille hind aga veelgi karvasem !
real-x kirjutas:Motorex oli tõesti huvitav mul endale kõige rohkem oma lemmik mark Audi Seal sai kõige rohkem oldud ja Loomulikult Q7
AGa mudelismi kohapealt, polnud see midagi nii halb koht inimesi oli kuhjades
Kõige põnevam oli ikkagi Honda Asimo
Ülejäänud sõidukid olid kõik samad, mida meil tänavatelgi võib näha. Ses mõttes on muidugi Siukesed Genfi jms autonäitused etemad, et näidatakse palju ideeautosid, mida igapäeva liikluses never ever ei näe. Meie Motorexi puhul on aga sisulised autopoed oma kauba lihtsalt salongist näituste pavilioni kolinud ja kõik.
Hea ju kui enamus kõik kohapeal näha.
Silma ei hakanud aga Volvot, wolkarit ja Cadit
Silma ei hakanud aga Volvot, wolkarit ja Cadit
Mulle jällegi asimo suurt muljet ei avaldanud. Ma mõistan, et seda jurakat kõndima saada on raske kuid minujaoks oli siiski tegu jalgadega rösteriga. Kõikide takistuste algused olid spetsiaalmärgistustega ära märgitud jne... Ma kohe oleks tahtnud näha kuidas ta liiva peal käituks - siis on ju kaldpinna nurk muutuv.
Tegu on siiski kahte eesmärki täitva vidinaga - pulicity_stunt (millega saada rahvast oma boxi) ja tulevikule mõeldes tehnoloogi arendus. Kui kunagi kellelgi kõndivaid jalgu tarvis läheb siis on neil nad varnast võtta.
Autodest avaldas mulle kõige rohkme muljet hunday (või oli see eu chevy box) kus ei juletud maasturit kruusa peale panna vaid pandi selle kohale klaasi peale ja teine masin vaiba peale
.
Ühes boxis oli vaid maastur maasturi moodi viltu ja porine.
Tegu on siiski kahte eesmärki täitva vidinaga - pulicity_stunt (millega saada rahvast oma boxi) ja tulevikule mõeldes tehnoloogi arendus. Kui kunagi kellelgi kõndivaid jalgu tarvis läheb siis on neil nad varnast võtta.
Autodest avaldas mulle kõige rohkme muljet hunday (või oli see eu chevy box) kus ei juletud maasturit kruusa peale panna vaid pandi selle kohale klaasi peale ja teine masin vaiba peale
Ühes boxis oli vaid maastur maasturi moodi viltu ja porine.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Seda jurakat liikuma saada pole mitte raske, vadi väga raske. Ise eneesest selle juraka vaatamine jah mingit emotsiooni ei loo, aga kui mõelda milline teadus seal taga on, siis see on meeletu. Näiteks siukese roboti jooksma panek (kaks jalga korraga maast lahti) on ikka tõsine tegemine. Ja trepist alla yless käimisel on need märgid kõige väiksem probleem, tõsine töö on tehtud selle juraka tasakaalus hoidmisega.tomkar kirjutas:Mulle jällegi asimo suurt muljet ei avaldanud. Ma mõistan, et seda jurakat kõndima saada on raske kuid minujaoks oli siiski tegu jalgadega rösteriga. Kõikide takistuste algused olid spetsiaalmärgistustega ära märgitud jne... Ma kohe oleks tahtnud näha kuidas ta liiva peal käituks - siis on ju kaldpinna nurk muutuv.
ma isegi ei viitsinud vaadata kui see üritus hakkas.
ei sellel kolakal kindlasti mitte, kyll aga on väga suur väärtus teadmusel, mis läbi selle on saavutatud. Aga auna selle teadmuse on saavutanud kommerts ettevõte, siis kardan mina, et see teadmus jääb patentide vajru lukku ja kolmandad osapooled saavad seda teadmust ainult läbi suure raha, mis tuleb hondale maksta.tomkar kirjutas:Ma olen nõus, et see on keeruline jne ... kunagi tuleb ta ka inimkonnale kasuks, et keegi seda vaeva praegu näeb kuid hetkel pole tal väga suurt praktilist väärtust.
BTW kyroskoopi, mis minu andmetel peaks selle roboti tasakaalu hoidja olema, kasutavad IMHO ka mingid mudelistid (lennuk ? helikopter ? täpsustage ?)
-
motokrosser
Sai ära käidud ja autod oli tõepoolest MAGEDAD lihtsalt siklit olid ka normid eriti hakkasid meeldimas väiksed jawad ja ikkagi nõme on ju see kui boxisis sada inimest ja keegi infi ei jaga mina sain näiteks infi ja müügimehe rõmsat tuju tunda jawa boksis niiet müügimehed üldisel SUCKS.Aga vinge üritus suht.
Ole hea, kasuta lühemaid ja selgemaid lauseid. Teinekord on muidu jutu mõtet väga raske mõista.motokrosser kirjutas:Sai ära käidud ja autod oli tõepoolest MAGEDAD lihtsalt siklit olid ka normid eriti hakkasid meeldimas väiksed jawad ja ikkagi nõme on ju see kui boxisis sada inimest ja keegi infi ei jaga mina sain näiteks infi ja müügimehe rõmsat tuju tunda jawa boksis niiet müügimehed üldisel SUCKS.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB