Thanks to akaver kui Luige ürituse peakorraldaja, oli igati õnnestunud võistlus.
Isiklik tulemus läks pisut võssa, mootor oli hull kütuseröövel ja vahetasin semifinaaliks karpa düüsi 8,5 pealt 7,5-le, aga ju ta siis ei saanud hästi paika keeratud, et 2 korda sõidu jooksul ära suri. Vedrustuse keerasin ka 3. eelsõiduks puusse, ehk muutsin esiamorti pehmemaks, tagumikutunde järgi oli raskem sõita, aga nii ringiaeg kui kogutulemus paranesid, ma seekord usaldasin kella ja mitte oma tagumikutunnet, jätsin poolfinaaliks sama seade ja see maksis kätte. Tulemus oli see, et esiots püsis kenasti maas, aga tagumine tahtis igast hüppest ja august meetri kõrgusele üles põrgata. Arvestades, et vahepeal olid truggy semid ja esimene bagi semi rada korralikult üles kündnud, ei olnud nii just liiga lihtne sõita... ilma esimese väljasuremiseta oleks veel finaaligi saanud, aga see tund aega piina jäi õnneks olemata. Ei ole minu ala need konnahüpped

Vähemalt on nüüdseks tõestatud, et LRP bagi on vastupidav, 3 võistlust minu lammutamist ja ei ühtegi purunenud juppi. Üritamise puuduses mind süüdistada just ei saa
Truggy finaal oli terav, Jaanus ja Lauri läksid vaikselt eest ära, Ron ja Antero sabas. Kahjuks pidi Lauri siduri hävinemise tõttu sõidu pooleli jätma, Anterol vahetasin X minutit enne lõppu taas kord pardaakut

ja nii sai Roniga 2-3 kohale kangutamisest Kuldari püüdmise operatsioon, mis lõpuks napilt õnnestus. Tuleb tunnistada, et möödumismanööver Kuldarist ei olnud tegelikult väga ilus, autod puutusid kokku ja selle tulemusena jäi Kuldari auto sisekurvi kinni... kui mina oleks olnud kohtunik, oleks Antero selle triki eest stoppari saanud ja tulemus oleks tõenäoliselt olnud vastupidine.
Bagi finaali ma väga ei jälginud, aga nii palju kui ma käisin tulemust vaatamas, oli kogu aeg Taivo ~10 sekundit Randol eest ära... lõpuks siis vist 7 sekundit. Räägitakse küll, et vahepeal oli Rando ka ees olnud, aga katuse peal väga kiiresti edasi ei saa, selles ma veendusin ka oma poolfinaalis.
Tänud meeldiva seltskonna ja abi eest lähevad siitpoolt Anterole, Ron & Rait Mamersile, hr. Tom "minust-veel-pikem" Valdtile, Laurile & Helenile.
Erilist äramärkimist väärivad minu arvates:
-Taivo "mees sõjaväest" Murumäe: tuli korraks linna peale ja võitis möödaminnes Eesti Meistritiitli.
-Jaanus Kesküla: Janko ja truggy käivad küll umbes niisama hästi koos kui pannkook ja maasikamoos.
-Ron Mamers: kõik on näinud, kui kiirelt ta Savagega sõitis, aga elu esimesel truggyvõistlusel niimoodi paugutada... no ma ei oleks uskunud.
-Siim Sildver: suur rõõm näha, et kiireid noori bagisõitjaid on peale kasvamas.
-Einar Viira: kiituskiri mulle ärategemise eest

-Lauri "nii kiire, et sidur ei kesta" Laidna: Jankole ainsana reaalse truggykonkurentsi pakkumise eest. Kahju, et sõit finaalis lühikeseks jäi...
Kohtumiseni rajal... onroadirajal. Ma enam ei julge öelda, et ma kunagi enam offroadi ei sõida, aga üks Beethoveni pikk paus tuleb nüüd küll kindlasti.