Onroad Eesti KV 2. etapp
Seekord siis ka mina kohal oma suurega 
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
Et kõigepealt läheb koos suurtega sõitma, kui seal terveks jääb, siis järeliult oli suur, aga kui ei jää terveks siis ..... nojah, siis pole nagunii enam millestgi rääkidaollo kirjutas:Kui reaalselt on kahtlus, kas tegu on pigem suure või väikse autoga, siis teeme otsuse kohapeal
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]
Ok.. sai just natuke masinat vaadatud ja uuritud... ja ehitatud..
Olen ka homme tulemas
Keegi ei käsi juu kiiresti sõita.. eks? Võib ka rahulikus tempos seilata
NB. Kas kellelgi mingit Y kaablit on üle? Keegi Tõnis Lattik krabas minu oma ühel WC etapil omale ja ei tagastanud.
Olen ka homme tulemas
Keegi ei käsi juu kiiresti sõita.. eks? Võib ka rahulikus tempos seilata
NB. Kas kellelgi mingit Y kaablit on üle? Keegi Tõnis Lattik krabas minu oma ühel WC etapil omale ja ei tagastanud.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
Ohohh Martti, siis on meid kaks... ma pole elusees meetritki onroadi 1:10 sõitnud, niiet
Mu kihutustöö mõjus sulle
?
Loodame, et ilmaga väga alt ei lähe... hetkel kerget vihma 9-12 ja 18 paiku ennustatakse.
Loodame, et ilmaga väga alt ei lähe... hetkel kerget vihma 9-12 ja 18 paiku ennustatakse.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Valetad Lauri, VRC's ju oled sõitnud :P Ja see on kindlasti abiks.
Mis ilmateateid teie vaatate, aru mai saa. Homme paistab Pärnus päike, ollo ju tellis ja nii ka on.
Mis ilmateateid teie vaatate, aru mai saa. Homme paistab Pärnus päike, ollo ju tellis ja nii ka on.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
eks vast vihmarehvid ja see mingisugune bloga millega saab elektroonikat katta ole abiks.
Kui ilm nihu on siis vast raja nakkeparandajat ei saagi kasutada
Kui ilm nihu on siis vast raja nakkeparandajat ei saagi kasutada
- Grim Reaper
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
No eks see homme paistab...Grim Reaper kirjutas:kui ollo suudaks sihukseid asju tellida, oleks mul juba ammu +30 ja bikiinides naised kõrval :lol: :lol:Homme paistab Pärnus päike, ollo ju tellis ja nii ka on.
PS Naisi ta ei tellinud minu teada!
Kle jah Lauri.. vaatasin keldris nukralt nurgas seisvat Carsonit ja otsustasin talle "Elu" sisse puhuda ja üks võistlus teha 
Ilmast.. loodan, et Ollo tellimus on jõus
Muidu jääb mu sõit jube lühikeseks 
Ilmast.. loodan, et Ollo tellimus on jõus
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
Ilmatellimus pidas, seltskond oli lahe, tänud taas kord kõigile kohaletulnutele, erilised tänud lähevad minu poolt (suvalises järjekorras):
-kogu seltskonnale, kes hommikul mu okki aitas kõrvaldada ja kola koristada. Teist oli väga palju abi, ma ei suuda teid ära kiita... mul oli mingil hetkel ikka juhe täiesti koos ja ega ta päris sirgeks pole saanud siiani.
-Kuldar: auhinnalaud
-Eke: telk ja puhurid
-Ranno: generaatoriga sebimine, ilus ilm ja kõva konkurents:)
-perekond Ressar: kola Pärnust tagasitoomine
-Priit: rajameister ja konkurent
-Andre: kiired jalad bensujaama ja tagasi
Alati saab paremini, ka seekord oli korralduses parandamise varu kõvasti, aga peetud ta sai ja loodan, et kõigil oli mõnus päev. Mõned autod ju ära lagunesid (sh. minu oma viimases modifiedi finaalis, ei mäletagi millal nii palju tükke ühekorraga viimati katki sain), aga need on kõigest asjad.
Järgmisel korral elektriklasside Eesti MV sildi all 20. juulil, praegu tundub seesama Pärnu mõistlik koht. Tallinnas oleks koht olemas, aga afaldi sobivus on testimata ja mul ei paista seda aega kusagil
-kogu seltskonnale, kes hommikul mu okki aitas kõrvaldada ja kola koristada. Teist oli väga palju abi, ma ei suuda teid ära kiita... mul oli mingil hetkel ikka juhe täiesti koos ja ega ta päris sirgeks pole saanud siiani.
-Kuldar: auhinnalaud
-Eke: telk ja puhurid
-Ranno: generaatoriga sebimine, ilus ilm ja kõva konkurents:)
-perekond Ressar: kola Pärnust tagasitoomine
-Priit: rajameister ja konkurent
-Andre: kiired jalad bensujaama ja tagasi
Alati saab paremini, ka seekord oli korralduses parandamise varu kõvasti, aga peetud ta sai ja loodan, et kõigil oli mõnus päev. Mõned autod ju ära lagunesid (sh. minu oma viimases modifiedi finaalis, ei mäletagi millal nii palju tükke ühekorraga viimati katki sain), aga need on kõigest asjad.
Järgmisel korral elektriklasside Eesti MV sildi all 20. juulil, praegu tundub seesama Pärnu mõistlik koht. Tallinnas oleks koht olemas, aga afaldi sobivus on testimata ja mul ei paista seda aega kusagil
Kiidame korraldajaid. Ajagraafik ja kõik sujus nii nagu muiste.
Hommikune üllatus oli muidugi omaette teema, aga õnneks keegi viga ei saanud ja võistlus seepärast ka pidamata ei jäänud. Kui tekib vajadus mingisuguse ühisfondi loomise järele, siis mina annan endapoolt vähemalt sümboolse panusegi, ehk jääme ootele.
Kuldari karikad olid bueno
Herkki grill, lauad, toolid ja käru olid buenod
Ilm oli bueno
Riietus oli mõnel mehel ja naisel kohe eriti ilus
Kuldari provaiditud karikad olid ilusad (minu kõige suurem loomulikult kõige ilusam
)
Ja kui saaks veel nende trimmeritega ka midagi ette võtta... Ah, ma niisama lõõbin, teie olite ka ägedad.
Tie, polegi nagu midagi kehva öelda.
Ja minupoolt tänu kõigile starteritele, Honda on muidu aus ralla, aga ilma starterita ei käivitu, vana tõhk.
Arps joonistas miskiseid pilte ka. Ootame.
Ainuke negatiivne emotsioon minu jaoks oli ilmselt see, et Mariannil õnnestus vabatrennis oma ralla lombakaks sõita, mistõttu ta võistelda ei saanud. Aga alati on ju järgmine kord.
Mis muideks tuletas meelde. Tekitame miskise radio impoundi. Ma võin vabalt paar pappkasti järgmisel korral kaasa võtta, kuhu raadiod paigutada. Kohati läks ikka õite anarhiaks kätte ära, ning mõne vanema ja kogenuma mudelisti testsessiooni tõttu jäi perekond Ressaritel putuka klassis poodiumikohale võitlemata.
Küsimus ka: EMV ja 1:18 (small open) - kas tiitlitele ei oleks võimalik sõita?
Hommikune üllatus oli muidugi omaette teema, aga õnneks keegi viga ei saanud ja võistlus seepärast ka pidamata ei jäänud. Kui tekib vajadus mingisuguse ühisfondi loomise järele, siis mina annan endapoolt vähemalt sümboolse panusegi, ehk jääme ootele.
Kuldari karikad olid bueno
Herkki grill, lauad, toolid ja käru olid buenod
Ilm oli bueno
Riietus oli mõnel mehel ja naisel kohe eriti ilus
Kuldari provaiditud karikad olid ilusad (minu kõige suurem loomulikult kõige ilusam
Ja kui saaks veel nende trimmeritega ka midagi ette võtta... Ah, ma niisama lõõbin, teie olite ka ägedad.
Tie, polegi nagu midagi kehva öelda.
Ja minupoolt tänu kõigile starteritele, Honda on muidu aus ralla, aga ilma starterita ei käivitu, vana tõhk.
Arps joonistas miskiseid pilte ka. Ootame.
Ainuke negatiivne emotsioon minu jaoks oli ilmselt see, et Mariannil õnnestus vabatrennis oma ralla lombakaks sõita, mistõttu ta võistelda ei saanud. Aga alati on ju järgmine kord.
Mis muideks tuletas meelde. Tekitame miskise radio impoundi. Ma võin vabalt paar pappkasti järgmisel korral kaasa võtta, kuhu raadiod paigutada. Kohati läks ikka õite anarhiaks kätte ära, ning mõne vanema ja kogenuma mudelisti testsessiooni tõttu jäi perekond Ressaritel putuka klassis poodiumikohale võitlemata.
Küsimus ka: EMV ja 1:18 (small open) - kas tiitlitele ei oleks võimalik sõita?
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
oli vahva .......... jällegi sai selgeks, et suur On-Road trimmer on üliäge asi ...... kuid jahh seadistusega tuleb hakata rohkem vaeva nägema sest Tõnule 13 ringi sisse saada on üsna karm kuid õpetlik kogemus vähemalt minule.
NB! Eelmisest aastast mäletan, et suured olid rajal kohmakamad (ju ei osanud keegi veel sõitagi) ja lõhkusid piirdeid kuid nüüdne lahendus on kenasti kestev
Kokkuvõttes mõnus üritus
NB! Eelmisest aastast mäletan, et suured olid rajal kohmakamad (ju ei osanud keegi veel sõitagi) ja lõhkusid piirdeid kuid nüüdne lahendus on kenasti kestev
Kokkuvõttes mõnus üritus
et selles mõttes, et TS 5 sõidab ikka kohmetult aga seevastu on raja piire tugevamSinuhobi kirjutas:
...
...
aga igaljuhul tänud KÕIGILE!!!
seekord pean esimestena tänama KÕIKI KÕIKI kes aitasid mul kohapeal mootorit vahetada ja seejärel vahetada uuesti koos (kap)remondiga
nig loomulikult tänud organiseerijatele, eriti suur tänu ilmajumalale ollole ja rahpressile Paadile
rajal näeme
FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
Get connected: 527 2779
Get connected: 527 2779
Täitsa tore onroadi esmakogemus oli. Tänud kõigile korraldajatele ja Ilmataadile, kes sõna pidas
Erilised tänud veel neile, kelle abiga masina liikuma sain
Harg - rolling chassis, regu, mootor
Ollo - setup, pinionid, know-how
Grim Reaper - LiPo aku, mis tegi elu mugavaks ja pidamismääre
Priit - laenas LRP regu kiirkorras
Rainer - stock mootor viimaseks finaalsõiduks
ja paljud teised
Lisaks toredale võistluskogemusele sain ka selgeks, et vabatahtlikult harjadega mootoriga ning NiMH akuga selles elus enam küll tegeleda ei soovi.
Mõned pildid kah tehtud ja hetkel laevad üles...
Erilised tänud veel neile, kelle abiga masina liikuma sain
Harg - rolling chassis, regu, mootor
Ollo - setup, pinionid, know-how
Grim Reaper - LiPo aku, mis tegi elu mugavaks ja pidamismääre
Priit - laenas LRP regu kiirkorras
Rainer - stock mootor viimaseks finaalsõiduks
ja paljud teised
Lisaks toredale võistluskogemusele sain ka selgeks, et vabatahtlikult harjadega mootoriga ning NiMH akuga selles elus enam küll tegeleda ei soovi.
Mõned pildid kah tehtud ja hetkel laevad üles...
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Oli lahe nagu alati :) Välja arvatud siis see hommikune juhtum. Nagu Rando juba mainis, võiks miskit välja mõelda, oleksin nõus ka oma panuse andma, nii et anna teada kui aidata saame, ollo.
ollo: Mis "kõva konkurentsi" pakkumisse puutub, siis kus Sa seda nägid ? Finaal oli mul romuralli, ma siiani imestan, et üldse lõpuni jõudsin. Juba esimesest ringiga saajast mõõdudes sõitsin liiga kurvi seest,lendasin taldrikust õhku ja üle raja piirde, tulemuseks oli -2 ringi. Sama trikki üritasin ma finaali jooksul veel vähemalt 2 korda. Kuskilt maalt polnud enam sirgel kiirust, peale sõitu leidsin ka põhjuse, teise käigu hammasratas oli sile jälle. Kuskilt maalt sain aru, et püüelda pole muu poole kui lihtsalt lõpuni sõitmisele ja nii ma seal kulgesin. Peale sõidu lõppu küpsetas veel Janis ka mulle taha nurka sisse nii et õõtsast sain ka lahti. Aga teil Janis'ega paistis suht huvitav olema, veelkord õnne võidu puhul :)
ollo: Kui aega saad, siis äkki viskad tulemused ka kuskile ülesse...
Ja kes siin vihmast rääkis? :P
ollo: Mis "kõva konkurentsi" pakkumisse puutub, siis kus Sa seda nägid ? Finaal oli mul romuralli, ma siiani imestan, et üldse lõpuni jõudsin. Juba esimesest ringiga saajast mõõdudes sõitsin liiga kurvi seest,lendasin taldrikust õhku ja üle raja piirde, tulemuseks oli -2 ringi. Sama trikki üritasin ma finaali jooksul veel vähemalt 2 korda. Kuskilt maalt polnud enam sirgel kiirust, peale sõitu leidsin ka põhjuse, teise käigu hammasratas oli sile jälle. Kuskilt maalt sain aru, et püüelda pole muu poole kui lihtsalt lõpuni sõitmisele ja nii ma seal kulgesin. Peale sõidu lõppu küpsetas veel Janis ka mulle taha nurka sisse nii et õõtsast sain ka lahti. Aga teil Janis'ega paistis suht huvitav olema, veelkord õnne võidu puhul :)
ollo: Kui aega saad, siis äkki viskad tulemused ka kuskile ülesse...
Ja kes siin vihmast rääkis? :P
Tulemused tulevad ikka, kui ma nad ükskord ajavõtuarvutist kätte saan.
Hommikuse häppeningi tulemused vaatame akaveriga üle, kui ta Eurolt tagasi jõuab, eks siis paistab, mis saab, ma praegu ei arva sellelt kohalt midagi. Aitäh toetust pakkumast, võimalik, et seda läheb vaja...
Rando: open klassides meistritiitleid jagada on suht keeruline (klassi kui sellist pole reeglites määratud, tegu rohkem fun üritusena ja nagu grillist & chillist näha, siis sellisena teda õnneks ka vähemalt sõitude välisel ajal võetakse), aga kui huvi on, me võime nimetada koos MV'ga toimuva mini võistluse näiteks MiniAce 2008'ks või millekski veel ägedamaks
Siis peaks muidugi ka tegema nii, et sinna tuleksid ainult pisikesed putukad, mitte näiteks mõni 3.5 mootoriga 4wd bagi, mis praegu oleks võinud vabalt olla.
Jazz: finaalis sa kadusid jah kuhugi "ära" mingil hetkel ja ega ma päris täpselt aru ei saanudki, miks... aga eelsõidud olid väga kõvad ja finaali sõidutempo ka nii sul kui Janisel väga karm. Esimesed ~10 minutit oli Janis ees, mina mingi sekundi tagapool, päris huvitav oli nii sõita. Liigselt riskida ei tahtnud, järgi ei saanud, aga eest ära ta ka ei läinud
Eks ma olen teda ennegi näinud ja teadsin, et paar suurt kala ta ikka teeb, samuti arvasin eelnevate kogemuste põhjal, et finaali lõpuosas olen temast kiirem. Lätlased tegid küll taktikat ja tankisid kahe mehega, sellest võitsid nad niipalju, et olid enamvähem sama kiired, kui endiselt-baltikumi-parim-onroad-pitman Priit üksi. Kui nii edasi läheb, siis peab varsti hakkama püstolit kasutama 
Erkki: Tõnule 13 ringi kaotada ei ole mingi ime, arvestades kui palju Tõnu sel aastal on radasid nühkinud... nii et kui järgi tahad jõuda, siis tuleb sedasama teha
Tõnu juba rääkis, et tahaks 12.7 minna jälle Soome etapile asfalti kulutama, karta on et see teda aeglasemaks ei tee...
Hommikuse häppeningi tulemused vaatame akaveriga üle, kui ta Eurolt tagasi jõuab, eks siis paistab, mis saab, ma praegu ei arva sellelt kohalt midagi. Aitäh toetust pakkumast, võimalik, et seda läheb vaja...
Rando: open klassides meistritiitleid jagada on suht keeruline (klassi kui sellist pole reeglites määratud, tegu rohkem fun üritusena ja nagu grillist & chillist näha, siis sellisena teda õnneks ka vähemalt sõitude välisel ajal võetakse), aga kui huvi on, me võime nimetada koos MV'ga toimuva mini võistluse näiteks MiniAce 2008'ks või millekski veel ägedamaks
Jazz: finaalis sa kadusid jah kuhugi "ära" mingil hetkel ja ega ma päris täpselt aru ei saanudki, miks... aga eelsõidud olid väga kõvad ja finaali sõidutempo ka nii sul kui Janisel väga karm. Esimesed ~10 minutit oli Janis ees, mina mingi sekundi tagapool, päris huvitav oli nii sõita. Liigselt riskida ei tahtnud, järgi ei saanud, aga eest ära ta ka ei läinud
Erkki: Tõnule 13 ringi kaotada ei ole mingi ime, arvestades kui palju Tõnu sel aastal on radasid nühkinud... nii et kui järgi tahad jõuda, siis tuleb sedasama teha
Pildid siin (kahjuks ehitamise kõrvalt palju aega klõpsida polnud)
Kui keegi veel pilte tegi ja pole kuskile üles panna, andke mulle märku...
Kui keegi veel pilte tegi ja pole kuskile üles panna, andke mulle märku...
Toored tulemused zip failina, ma ei tea, millal ma viisaka vormistuseni jõuan... aga kes taha niisama oma ringiaegu vms. vaadata, siis sellest piisab.
natuke vähem toored tulemused ka. Hakkasin juba failimerd üles laadima, aga siis tuli meelde, et mul pole siin arvutis FTP'd.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Allani tehtud nii suurte kui väikeste Klõpsud ka siis nüüd üleval: