EAMK suvesarja 3. etapp, onroad 17.08.2008 - Parnu, ARK
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
EAMK suvesarja 3. etapp, onroad 17.08.2008 - Parnu, ARK
Registreerimine kuni 15.08 kell 20:00
http://register.modelcar.ee/?action=eve ... &eventid=7
VÕISTLUSPÄEVAL REGISTREERIMINE +100 EEK!
http://register.modelcar.ee/?action=eve ... &eventid=7
VÕISTLUSPÄEVAL REGISTREERIMINE +100 EEK!
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
- Grim Reaper
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Sest võistlus on juba see nädalavahetus?
kes oleks nõus peale kahte suure skaala eelsõite minu eest rajal mehaniseerima .............. üritan kolmandaks eelsõiduks Hiiumaalt kohale jõuda !?
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Mis te teete nalja vä? :D
Mis me hakkame kolmekesi nitrot sõitma või? Lahe...
Siis võiks ju aja kokkuhoiu huvides hommikul kohe karikad ära jagada :P
Mis me hakkame kolmekesi nitrot sõitma või? Lahe...
Siis võiks ju aja kokkuhoiu huvides hommikul kohe karikad ära jagada :P
Eelregistreerunud on tõesti vähe inimesi. Kui eelmisel võistlusel osalenutega võrrelda, siis pooled puudu. Ehk need inimesed, kes seda foorumit ei loe, ei teagi, et mingi eelregamine toimub?!
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
eks see nii juhtub jahh kui kord on ja siis jälle poleollo kirjutas:mhmh, reaalne oht on paraku olemas, et osa seltskonda ei ole sellest regamisest midagi kuulnud.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
was fun.
Hoolimata, mind kahe päeva vältel kummitanud ebaõnnest õnnestus siiski päeva lõpus kõige suurem karikas ära tuua
Millest eritimarudaltkahju on, on suures openi katkestamine. Aga mis teha, kui tahtmine on tugevam, kui regulaatori juhtme joode. 16,9sek ringiaeg 60% peale piiratud gaasiga (mitte, et ma poleks rohkem tahtnud, aga ma vana värdjas vajutasin lihtsalt õigeid nuppe valedes menüüdes) annab mõista, et väga küsimust poleks olnud.
Taaskord tahan tänada kõiki suure openi piloote, kes mind viisakalt mööda lubasid (eriliselt hiilgasid viisakusega Lauri "Kuningas" Laidna ja Tõnis Lattik, kellest viimane otsustas ennast sootuks välja suretada, kui ma end tema alla kinni parkisin.) Esimesed kümme ringi olid minu jaoks uus kogemus. Värisesin üle terve keha nii tugevalt, et äärepealt oleks pildi tasku pannud. Mitte Mägra õllest, ega tugevast närveldamisest, aga tõsisest hirmust kellegi alla, ette, peale ennast katki sõita.
Hoolimata, mind kahe päeva vältel kummitanud ebaõnnest õnnestus siiski päeva lõpus kõige suurem karikas ära tuua
Millest eritimarudaltkahju on, on suures openi katkestamine. Aga mis teha, kui tahtmine on tugevam, kui regulaatori juhtme joode. 16,9sek ringiaeg 60% peale piiratud gaasiga (mitte, et ma poleks rohkem tahtnud, aga ma vana värdjas vajutasin lihtsalt õigeid nuppe valedes menüüdes) annab mõista, et väga küsimust poleks olnud.
Taaskord tahan tänada kõiki suure openi piloote, kes mind viisakalt mööda lubasid (eriliselt hiilgasid viisakusega Lauri "Kuningas" Laidna ja Tõnis Lattik, kellest viimane otsustas ennast sootuks välja suretada, kui ma end tema alla kinni parkisin.) Esimesed kümme ringi olid minu jaoks uus kogemus. Värisesin üle terve keha nii tugevalt, et äärepealt oleks pildi tasku pannud. Mitte Mägra õllest, ega tugevast närveldamisest, aga tõsisest hirmust kellegi alla, ette, peale ennast katki sõita.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
- Grim Reaper
Siis oleks Onu Einar sulle oma nr.46 ja paremat haamrit tutvustanudVärisesin üle terve keha nii tugevalt, et äärepealt oleks pildi tasku pannud. Mitte Mägra õllest, ega tugevast närveldamisest, aga tõsisest hirmust kellegi alla, ette, peale ennast katki sõita.
Baltic champion 2015 Large scale 2WD
KONTAKT:555 628 95
KONTAKT:555 628 95
Was fun tõesti, tänud kõigile osalejatele ja kaasosalistele! Õnneks on see nüüd läbi, pisut palju oli seda funni ühe päeva kohta 
Priidu käest modifiedis lutti saada on muidugi masendav, aga mis teha, kui juhe on kogu päeva nii koos, et kahe finaali stardis on lihtsalt rada meelest läind ja kolmandaks unustad akud laadima panna
Kahte klassi sõita ei ole ikka normaalne. Nitro võit vähemalt tuli, kuigi hetkeks oli sealgi juba lootusetu tunne, kui mõni minut enne lõppu pivot ballid rajapiirde tugevamaks tunnistasid ja läbi esimese laagripuki otsustasid hüpata. Õnneks läksid toore jõuga kokku tagasi ja pidas lõpuni vastu. Mugen rulez 
Priidu käest modifiedis lutti saada on muidugi masendav, aga mis teha, kui juhe on kogu päeva nii koos, et kahe finaali stardis on lihtsalt rada meelest läind ja kolmandaks unustad akud laadima panna
Oli tõesti täitsa äge 
Aga kahjuks otsustas minu transponder otsad anda enne viimast stocki sõitu, kus (minu arust vähemalt) läks mul kõige paremini.
Aga ~2000 eeku maksva autoga sai ka isegi suht pädevalt seal sõidetud
Aga kahjuks otsustas minu transponder otsad anda enne viimast stocki sõitu, kus (minu arust vähemalt) läks mul kõige paremini.
Aga ~2000 eeku maksva autoga sai ka isegi suht pädevalt seal sõidetud
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Oli tõesti lahe, stock oli ka lahe (mul on natuke häbi ka ikka, et ma kõige suurema karika ära võtsin) :P Eriti lahe oli kolmandas finaalis auto sodiks sõita, mis oli nagu täiesti mõttetu. Keegi pärast väitis et mul ei lugenud ringe ka selles sõidus, kas see vastab tõele?
Nitro oli nagu ikka, Olev oli masendavalt kiire. Paar minutit enne lõppu küll tekkis mingi lootus võidule, aga selle nullis masendavalt kiire Priit. Pole midagi öelda, nad on väga hea tiim :)
Nüüd tuleks mingeid plaane elektri sügishooajaks tegema vist hakata...Jubedalt noriti et ma stocki sõitsin :P Nii et ma pean vist talvel ikkagi modit sõitma. Mingi jutt oli õhtul veel lipo lubamisest? Aga seda teemat peaks vist mingis muus teemas edasi arendama, siin läheb offtopicuks...
Nitro oli nagu ikka, Olev oli masendavalt kiire. Paar minutit enne lõppu küll tekkis mingi lootus võidule, aga selle nullis masendavalt kiire Priit. Pole midagi öelda, nad on väga hea tiim :)
Nüüd tuleks mingeid plaane elektri sügishooajaks tegema vist hakata...Jubedalt noriti et ma stocki sõitsin :P Nii et ma pean vist talvel ikkagi modit sõitma. Mingi jutt oli õhtul veel lipo lubamisest? Aga seda teemat peaks vist mingis muus teemas edasi arendama, siin läheb offtopicuks...
- Grim Reaper
Oli tore võistluspäev. Ilmataat on meid ikka hellalt hoidnud terve suve, eriti arvestades tagasiteed Tallinnasse alanud meeletut äikesevihma.
Hommikul ei suutnud ma oma ajule kuidagi selgeks teha, et seekord puki eest otse sõita ei saa, kõva puidust takistus ees, kahjuks. Tulemuseks nii 1:10 onroad kui 1:8 buggy katkine parem esimene õõts
Ranno ja Taneliga võidusõit stocki finaalides oli äge. Külg-külje kõrval ja mitmeid ringe mõne meetrise vahega.
Open-i sõit offroad rehviga oli "30 minutit alajuhitavuse agooniat"
Aga kui veidi veel seadega mängida, siis saab 1:8 buggyga onroadi sõita päris edukalt. Lõuna-Euroopas populaarne RallyGame vms on tegelikult teema. Saab suvalisel asfaltplatsil võidu kimada, pole vaja mingit raja puhastamist ega head asfalti (offroad autod ju ikkagi). 1:8 onroad masinaga võitnud lätlane sõitis muidugi häbematult aeglaselt, oleks tahtund näha, kuidas Ranno/Einari brushless "putukas" talle ära teinud oleks.
Tänud korraldajatele. Onroad kogemused väga positiivsed, peab vist veidi asjaga edasi tegelema
Vähemalt on puhtam ja kuivem tunne, kui mudas mütates.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... ari-2008-3
Hommikul ei suutnud ma oma ajule kuidagi selgeks teha, et seekord puki eest otse sõita ei saa, kõva puidust takistus ees, kahjuks. Tulemuseks nii 1:10 onroad kui 1:8 buggy katkine parem esimene õõts
Ranno ja Taneliga võidusõit stocki finaalides oli äge. Külg-külje kõrval ja mitmeid ringe mõne meetrise vahega.
Open-i sõit offroad rehviga oli "30 minutit alajuhitavuse agooniat"
Tänud korraldajatele. Onroad kogemused väga positiivsed, peab vist veidi asjaga edasi tegelema
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... ari-2008-3
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ilmataadi üle ei saa jah nuriseda, kuigi kui ma peale kõigi teiste lahkumist veel platsilt läbu kokku korjasin, sain ikka parasjagu märjaks
Aga see on pisiasi, kuiv särk oli õnneks kaasas... selle eest tee Tallinasse oli küll nagu Oscari-galal, kogu aeg "pildistati" 
Tegelikult see, mida ma öelda tahtsin, oli et tulemused on ka EAMK lehel nüüd olemas.
Tegelikult see, mida ma öelda tahtsin, oli et tulemused on ka EAMK lehel nüüd olemas.
Aga miks ikkagi viimases Stocki finaalis Ranno ja Minu aegu ei lugenud? Idee poolest peaks transponder korras olema, tuli kenasti põleb vähemalt. 
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
offtopic aga:ollo kirjutas:Ilmataadi üle ei saa jah nuriseda, kuigi kui ma peale kõigi teiste lahkumist veel platsilt läbu kokku korjasin, sain ikka parasjagu märjaksAga see on pisiasi, kuiv särk oli õnneks kaasas... selle eest tee Tallinasse oli küll nagu Oscari-galal, kogu aeg "pildistati"
http://www.modelcar.ee/RES/tulemused08.htm
B-8 klassis on punktiarvestusega küll kuidagi hapusti. Algul arvasin et järjestuse koostamisel on arvestatud kahte parimat tulemust, aga vaadates tagumist otsa siis ei paista ka see kuidagi õige olevat. Sort A-Z nupp ununes? (Ma tegelt ka olen piisavalt adekvaatne, et suudaks punktide järgi pingerea ümber arvutada, aga mõtlesin igaks petteks tähelepanu juhtida.)
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee