Kõigepealt tahaksin tänada kõiki sponsoreid: Liviko, kes andis meile lahkelt 2 kasti starterit võitjatele jagamiseks. Samuti HoBao ning HPI, kes annavad hooaja üldvõitjatele tuttuued automudelid. Ma arvan et minu suurimad tänusõnad lähevad Asko Berens'ile @ Elitec solutions (Just tema oli see mees, tänu kellele olid meil nii ahvatlevad karikad), Jouni Hiltunenile ning tema sõpradele, kes viisid võistluse ilma suuremate viperusteta läbi.
I would like to take this opportunity, to thank all the sponsors: Liviko, who gave us 2 boxes of Starter energy dring to pass on to winenrs. HoBao and HPI who both give a carkit to season winner. I personally think that Asko Berens from Elitec solutions is the guy we should all (above all the winners, ofcourse) thank for the nice trophies. I Think that Jouni Hiltunen and his team made a good effort and everything went smoothly at the races. A round of applause for them would be nice, but they wont hear you I'm afraid.
Meeldiv oli näha rekordarv võistlejiad nii põhjanaabrite, lõunanaabrite kui ka Eesti kodanike näol. Paljud neist lubasid ka järgmisele võistlusele tulla!
Minu võistlus:
Esimesed kaks eelsõitu jätsin vahele seoses vihmaga, oli kindel plaan too päev mitte sõita.
Kolmandas eelsõidus siiki kihutasin suht normaalseid ringiaegu kuni probleemid minu uunikummootoriga algasid.
Poolfinaal:
Hiline start (väga hiline start for that matter
Finaal:
Mina küll ei sõitnud, ent oli vaatamist väärt, 30 minuti lõpuks liikus ainult kaks autot, Soomlane (kelle nimi mul ei tule moment meelde), ning meie uus: "tulin-nägin-võitsin" mees Toomas Valdt, suurepärane saavutus. Kuigi pean nüüd kurbusega sulle teatama et kaotasid õiguse sõita hobi klassis. Samuti nagu Toomas Ramm.
On the whole oli väga kõva võistlus, ning asi toimis nagu kellavärk (võime monsteri esimese eelsõidu ära unustada. tegijail ikka juhtub).
Kohe avaldan ka saladuse, mis on see RC Bingo, millest ma rääkisin. Vihjeks võin öelda ainult niipalju et hakake tuletama meelde juppe mis võsitlsutel ära lõhkusite.