Ta ei hoidnud muidugi mitte grammigi tagasi kah...männikmees kirjutas:ehee TÕNU lõhkus bajal 2x õõtsa mingi 10-15min sõitu. kiiredmehed teevad ikka kiiret sõitu
Angaari teema
Moderaator: petrolhead
Viimati muutis tomkar, 26.01.2008 09:23, muudetud 1 kord kokku.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
...
Viimati muutis lauri, 26.01.2008 15:53, muudetud 1 kord kokku.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Milline on spamm? Selliseid arvamusi nagu sul siin üleval ei saa ma kustutada kuna ma pole kindel kas see on mõtetu iroonia (spamm) või reaalne arvamus. Reaalseid arvamusi ma ei kustuta - see oleks tsensuur.lauri kirjutas:Ühesõnaga ei tasu Baja osta, nõrk masin... Aeglane vist ka?
spämm kustutada
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Kõik mis liigub see ka kulub ja kõik mis kulub läheb kunagi katki varem või hiljem.tomkar kirjutas:Milline on spamm? Selliseid arvamusi nagu sul siin üleval ei saa ma kustutada kuna ma pole kindel kas see on mõtetu iroonia (spamm) või reaalne arvamus. Reaalseid arvamusi ma ei kustuta - see oleks tsensuur.lauri kirjutas:Ühesõnaga ei tasu Baja osta, nõrk masin... Aeglane vist ka?
spämm kustutada
Ma täitsa usun et seal liigselt kiirustades võib auto kerge vaevaga puruks sõita ........... minuteada Einar sai ka millestki lahti
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
ka mina sain ... õnneks oli küll tegu ainult ühe kadunud e-clipiga
aga ratas tuli nii või naa alt ära.. see rada nõuab suure auto puhul väga täpset sõitu. Üksi rajal olles on kõik ok.. isegi 3 suurem asinaga oli veel ok.. aga kui jah.. 10 trimmerit korraga.. siis leian, et pea võimatu sõita.
Need "heinapallid" oma "võrguga" olid väga head pidurdus mehanismid rajal. Kui korra vastu läksid tõmbas kohe sinna kinni.. see ka minu ratta alt ära tõmbas.
Need "heinapallid" oma "võrguga" olid väga head pidurdus mehanismid rajal. Kui korra vastu läksid tõmbas kohe sinna kinni.. see ka minu ratta alt ära tõmbas.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
-
männikmees
16.00 algusega toimub trenn.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
justament
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
motokrosser
Järgmine trenn toimub angaaris 6 veebruaril.
Paar muudatust osalustasu on 175kr(see on sellepärast, et viiamti pidime juurde maksma oma taskust) Ja sellest kuust hakkab olema ka kuukaart mis on 500kr. Iga kuu on kindlalt 4 treening korda ja võib ka juhtuda, et mõni kord on rohkem.
Paar muudatust osalustasu on 175kr(see on sellepärast, et viiamti pidime juurde maksma oma taskust) Ja sellest kuust hakkab olema ka kuukaart mis on 500kr. Iga kuu on kindlalt 4 treening korda ja võib ka juhtuda, et mõni kord on rohkem.
Viimati muutis Arps, 31.01.2008 22:04, muudetud 1 kord kokku.
Täiesti OT, aga kui sa 200 aastaga plaanid paarkümmend põlvkonda teha, siis pead sa küll jänes olema või äärmisel juhul obene... inimeste puhul loetakse põlvkonnavaheks ikka 20 aastat või nii, ehk heal juhul 10 jõuab selle ajagamotokrosser kirjutas:Marvan, et selleks ajaks on meid juba paarkümmend põlvkonda rohkem.R0mm kirjutas:30.01.2208 justament.Tõnu2 kirjutas:Saan ma siis õigesti aru, et täna 30.01.2208 algusega 16.00 toimub ja angaaris?
Ja taaskord saab ajavahemikus 16.00-21.00 rattaid tolmuseks teha. Küsimused nagu ikka 5526421. Koht sama.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
27. veebruaril algusega 16.00 ja lõpuga 21.00 toimub offroad automudelite treening Jälgimäe mini RC hallis. Rada on ~150 meetrit pikk ning rajal on 17 hüpet ning viis kallutatud kurvi.
20.veebruari treening jääb ära kroonilise treeninguliste puuduse tõttu (kuukaardi ostnutel liigub üks treeningkord märtsikuusse), 27. veebruari treeningule on kohustuslik eelregistreeruda kirjutades oma nimi ja sagedus selle uudise kommentaaridesse. Juhul kui eelregistreerunuid on üle neljateistkümne hakkab osalustasu langema.
Ühekordne osalustasu 175kr. Igakolmapäevane kuukaart 500kr.
http://www.hobi.ee/content/view/222/ - siit saate kommentaare lisada.
20.veebruari treening jääb ära kroonilise treeninguliste puuduse tõttu (kuukaardi ostnutel liigub üks treeningkord märtsikuusse), 27. veebruari treeningule on kohustuslik eelregistreeruda kirjutades oma nimi ja sagedus selle uudise kommentaaridesse. Juhul kui eelregistreerunuid on üle neljateistkümne hakkab osalustasu langema.
kole lugu,lõid mul kolmapäevased(20.02) plaanid sassiArps kirjutas:27. veebruaril algusega 16.00 ja lõpuga 21.00 toimub offroad automudelite treening Jälgimäe mini RC hallis. Rada on ~150 meetrit pikk ning rajal on 17 hüpet ning viis kallutatud kurvi.
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
On tekkinud väike muudatus
Seoses paljude sõitjate äkiliselt tekkinud huviga treeningute vastu olen otsustanud ka sel kolmapäeval (20. veebruar) Jälgimäel treeningu broneerida, ent seda vaid juhul kui Teisipäeva (19. veebruar) hilisõnhtuks (23.00) on huvi treeningu vastu ilmutanud 12 sõitjat.
Treeningu vastu huvi ilmutamine käib kontole 10022401993001 Rando Mere ning huvi ilmutamise märgiks on 175 kroonine ülekanne selgitusega: "(osaleja nimi) treeningutasu 20.veebruar". Treening toimub ainult juhul kui 12 treeninguliston osalustasu maksnud.
Juhul kui 12 osalejat kokku ei tule lükkub ettemaksnute osalustasu järgmisele kolmapäevale. Ettemaks ei kuulu tagastamisele.
Kui eelregistreerunuid on rohkem kui 12 jagatakse halli rent (2000 krooni kord) võrdselt eelregistreerunute vahel ning "ülejääk" kantakse järgmise treeningkorra fondi.
Rando Mere
Kui kõva see pinnas angaaris juba on? Käisin seal viimati vist umbes kuu aega tagasi, siis oli ikka päris puru ja lahtine veel, on asi vahepeal kivistunud ka?
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
väga kõva. Ja kord-korralt paremaks läheb.
viimanekord 5 tsiklimeest 50 minuti jooksul suutsid ainult ühe augu sisse sõita.
viimanekord 5 tsiklimeest 50 minuti jooksul suutsid ainult ühe augu sisse sõita.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
ja rehvid kuluvad mis hirmus
ja kütust kulub ka! (Tuntud klassiku sõnade järgi: "Tule taevas appi!")Sinuhobi kirjutas:ja rehvid kuluvad mis hirmus
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
http://fotoalbum.ee/photos/andy43/19120929
et kas selle otsas on siis see pukk?
ja kas seal lauad ja pingid ka on???
et kas selle otsas on siis see pukk?
ja kas seal lauad ja pingid ka on???
[quote]JussPB Kirjutas:Kujutan ette:D
Isa tuli sinu juuurde Poiss, kuule NOSSSSSSi tahad rollerile v? Päris hästi hakkaks liikuma:D Nossi peab ära proovima.. dv ma telllisin juba ära varsti käes:D:D[/quote]
Isa tuli sinu juuurde Poiss, kuule NOSSSSSSi tahad rollerile v? Päris hästi hakkaks liikuma:D Nossi peab ära proovima.. dv ma telllisin juba ära varsti käes:D:D[/quote]
aga muidu lauad võistlus päevaks tulevad we??? 
et kas selle treeningu oslaustasu peab kindalsti panga kaudumaksma et kas kohapeal ei ole võimalik maksta

et kas selle treeningu oslaustasu peab kindalsti panga kaudumaksma et kas kohapeal ei ole võimalik maksta
[quote]JussPB Kirjutas:Kujutan ette:D
toimub 06.03, mitte 05.03 seoses sellega, et hall on kaks päeva järjest väljarenditud.
ehk kallid kodanikud. NELJAPÄEVAL alates 16.00-21.00 toimub treening.
ehk kallid kodanikud. NELJAPÄEVAL alates 16.00-21.00 toimub treening.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
see kuupäev on ju tänanenRainer kirjutas:Homme toimub trenn? e. 11.03?
ei toimu.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Nii, käisin just arpole pinda, et äkki saaks ikka täna trenni teha. Lubas üheks vastuse saada. Nüüd vaja 13 inimest kokku saada.
Mina ja Tarmo kindlasti käpad. 11 inimest veel vaja.
Edit: Perekond Ressar ka käpad, nii et 10 inimest veel.
Edit: Perekond Tiit ka käpad, 9 inimest veel
Mina ja Tarmo kindlasti käpad. 11 inimest veel vaja.
Edit: Perekond Ressar ka käpad, nii et 10 inimest veel.
Edit: Perekond Tiit ka käpad, 9 inimest veel
Viimati muutis Märten, 19.03.2008 09:48, muudetud 1 kord kokku.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Mulle ütles ta ka sedaakaver kirjutas:See nüüd küll kehv lugu. Eelmine nädal kinnitas veel Rando mulle suure suuga, et trenn toimub igal juhul. Ja nii sai ka põdramaale lubatud - neid peaks sealt kohale tulema mingi kogus...
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Sain arpolt kinnituse, trenni saab teha, ainult rahvas vaja kokku ajada.
Andke ruttu teada kes tahavad ja saavad tulla.
Andke ruttu teada kes tahavad ja saavad tulla.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Seoses sellega, et eelmine nädal keegi ei teavitandu neid, et meid ei tule. On see nädal meie aeg juba teistele välja renditud samas pakuti reedet aga ei usu mina, et meid reedel nii palju kokku tuleb, et kõik ilusti 0 jääks. Nõnda siis sai pandud aeg kirja järgmiseks kolmapäevaks kella 17-21.
Trenn toimub 26.03 kell 17-21
Trenn toimub 26.03 kell 17-21