Mitte, et ma offroadist midagi teaksin, aga mõned kiired ringid on ikka õnnestunud sõita... sealhulgas vist ka bagide kiireim ring Luigel (kui mõned tagaotsa meeste sõidetud ilmsed BS 31 ja 32 ringid maha arvata).
Reeglina üritan saada auto küllaltki neutraalseks. Onroadis saab seda hästi jälgida rehvitemperatuuride järgi peale sõitu - kui ühe külje esimene ja tagumine on sama temperatuuriga, on asi hea, kui üks kuumeneb rohkem, siis see on rohkem läbi libisenud (esimene soojem=alajuhitav). Nitro onroadis saab sama teada, kui võrrelda rehvide kulumist ees vs. taga. Offroadis olen siiani puhtalt p....düno järgi keeranud ja niikaua, kui rajal auke pole olnd, on väga hea saanud. Aukudega pole osanud midagi peale hakata, ehk finaalid on alati selle nahka läinud

Sõidustiil kurvides on mul kindlasti keskmisest rahulikum, säästab rehve, kütust, närve ja saab lühemaid ringe läbida. See ei tähenda mitte, et ma enne iga kurvi kinni pidurdan, kui rada võimaldab, tuleb kurve ka täisgaasil läbida. Samas mitte igas kurvis, kust saab täisgaasil läbi, ei ole mõistlik seda teha, trajektoor läheb laiaks, rehvi- ja kütusekulu, külglibisemises suurem katuse oht jne.
Offroad on selles mõttes muidugi onroadist erinev teema, et rajapind ei ole homogeenne, raja ja rehvi haakumine on palju keerulisem kui lihtne kummi ja asfaldi hõõrdekoefitsendi muutus vastavalt libisemisnurgale ja vertikaalsele survele. Onroadis ei ole blokkpidurdus kunagi efektiivne, offroadis võib olla, kui rajapind on lahtine ja blokis "kaevub" auto raja sisse, sarnased efektid tekivad kurvist läbi libistamisel, samuti saab vahel toetuda rajavallidele jms.
Üldine tõde (kehtib igas klassis) on see, et mida agressiivsem on seadistus, seda paremat pilooti on vaja. Minu roolimistäpsus on alla igasugu arvestust (suhteliselt lock-to-lock), seega ma ei saa endale lubada seadistust, mis vajab enamikus kurvides ainult 5-10% rooli keeramist...