Jama mootoriga.
Moderaator: petrolhead
Jama mootoriga.
Asi siis selline, et masin ei tööta madalate pöörete juures. See jama hakkas tal pihta juba üsna alguses, et madalate pöörete juures tahtis hakata välja surema, aga nüüd on nii, et kui ma puldilt gaasi juurde ei keera siis üldse ei käivitugi ning kui ta kõrgete pööretega töötab ning maha panen siis keeran pöörded maha, et ta minema ei lipsaks ning sureb jälle välja. Varem sai veel enamvähem sõidetud, et natuke keerad pöördeid juurde ja siis sõitis, aga nüüd peavad pöörded täitsa põhjas olema, et välja ei sureks. Ei tea milles võib probleem olla... või tasuks äkki mootor lahti keerata, kuid sealt ma ei oska midagi tarka uurida.
Muidu mul tühipöörded peaksid ka üsna kõrgel olema, et selles ei tohiks ka nagu asi olla. 
Ei tea mis auto ja ei tea mis mootor on... äkki oleks hea see ka ära mainida 
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Ega's sul see saatanast ühe vedruga sidrun pole?
Kui jah, siis pakun omaltpoolt toosi tikke ja 100ml model technicsi kütsust, saad vaevast lahti
Kui jah, siis pakun omaltpoolt toosi tikke ja 100ml model technicsi kütsust, saad vaevast lahti
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
jah.
Uuri võimalusi korralik kolmeklotsiline külge istutada. Mul on üks võileivahinna eest pakkuda, kui huvi on. Maru tüütuks kisub muidu see pidev lappimine, muud ei midagi.
Uuri võimalusi korralik kolmeklotsiline külge istutada. Mul on üks võileivahinna eest pakkuda, kui huvi on. Maru tüütuks kisub muidu see pidev lappimine, muud ei midagi.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee