Mootor O.S. Max 30VG arvamused?
Moderaator: petrolhead
- eerikkarts
Mootor O.S. Max 30VG arvamused?
Mis te arvate sellest mootorist Savage 25'le? kas on väärt asi.
Olen üritanud googles otsida aga on väga vastandlikke arvamusi. Osad laidavad nii maha ja räägivad et HPI enda mootorid paremad osad aga kiidavad taevani, osad ei eelista ühe ega teist.
Olen lugenud et O.S. just parim võistlusmootor bagidel ei ole, kuid monstrumitel natuke teine suunitlus, suurem moment rohkem kasuks vist
Aga huvitav kuulata meie meeste arvamusi.
Teine küsimus, kas on inimesi või firmat kes müüb neid mootoreid või nende juppe?
Olen üritanud googles otsida aga on väga vastandlikke arvamusi. Osad laidavad nii maha ja räägivad et HPI enda mootorid paremad osad aga kiidavad taevani, osad ei eelista ühe ega teist.
Olen lugenud et O.S. just parim võistlusmootor bagidel ei ole, kuid monstrumitel natuke teine suunitlus, suurem moment rohkem kasuks vist
Aga huvitav kuulata meie meeste arvamusi.
Teine küsimus, kas on inimesi või firmat kes müüb neid mootoreid või nende juppe?
Eestlastest enamused sõidavad HPI mootoritega, Marek ja Anti on HoBao peal ja siis on veel üksiküritajaid. Jankol oli mingi suure töömahuga OS, ehk tema teab muljetada, liikus ta monster küll kui põrguline.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
jah minul on see mootor ( os max 30),enda hpi mootorist loobusin sest selle mootoriga ei taha savage eriti liikuda aga os mootoriga on asi hoopis midagi muud.Olen selle mootoriga ühe võistluse võistelnud aga siis oli mootor Buggi peal,ebamääraseid väljasuremisi oli päris palju aga mootor on alles uus ja vajab seadistamist veel