Veits pilte ka mida põnevat on tulemas

või juba olemas:

Moderaator: petrolhead
No aga on odavam ju. RTR valmiduses 3-4 tuhande vahel, selle eest ei saa isegi võistlus truggy või buggy rollerit.tony012 kirjutas:ei ole... tragi põhi ja bagi õõtsad ja vedrustus...... ei saa mina aru, mismoodi ta nitro või elektri 1:8 odavam peaks olema...
auto sama kallis, kulumaterjalid samad... lihtsalt fun sõita usa tüüpi silesaviradadel ilmselt...
edit: Rando jah jõudis ette...
Egas siis kohe seda mõelnud. Ma mõtlesin et on kindel klass ja see jaguneb omakorda suurusteks - oleks vähemalt loogiline tundunud...Grim Reaper kirjutas:Aga otseloomalikult on see 1:5 klassis.Vahet pole kas truck või buggy... niikaua kuni tehnilisele normile/võistlusklassi reeglitele vastab on ta 1:5 klassis.Isegi tootja kirjutab skaala suuruse... aga ei ole mõtet võrrelda 1:10 mis piltide peal üleval ja küsida 1:5 Baja 5T kohta, et kas ma võin sellega 1:10 klassis ''neid'' puruks sõita ja pwnida
Senimaani pole veel 1/10 skaalas 4wd SCT olemas seega peavad nad ikkagi 2wd olema. Tegemist ilmselt Slashide ja SC10 mudelitega. Võimalik, et ka mõni testitav Losi Strike sealhulgas. Strike peaks eeldatavalt müügile jõudma oktoobris.parmaat kirjutas:aga kodukal ei ole?? Ma poe kohta kinldalt ei tea. Ja videos siiski olid 4wd, sõidu järgi vaadates !