Paluks abi väikese probleemiga
Moderaator: petrolhead
-
businessman
Paluks abi väikese probleemiga
Jama selles, et kui küünlatoite eemaldad sureb auto välja kas kohe või kui natuke gaasiga jamada siis hiljem, aga fakt on see, et millalgi sureb see välja. See huvitab mind ka, et miks auto summut paigal seistes tühikäigul väga palju pritsib.
Re: Paluks abi väikese probleemiga
kyynal 6htal v6i idle needle setting vale...businessman kirjutas:Jama selles, et kui küünlatoite eemaldad sureb auto välja
s6ites peaks teoreetiliselt samapalju pritsima, ainult et palju suurema pind/ruumala peale, seega pole seda nii palju n2ha...aga p6hjuseks rikas segu, p6lemata kytus ja m22rdeained puhutakse sumpast v2lja...see pole midagi halba, pigem s22stab, kui l6hub mootorit...businessman kirjutas:See huvitab mind ka, et miks auto summut paigal seistes tühikäigul väga palju pritsib.
Mina ei oleks selle väitega 100% nõus, ning väidan et just liiga rikka seguga sõitmine annab korraliku koormuse kepsule ja kepsu silmale, pigem rikas segu kulutab seega (vähemalt minu arusaama järgi) mootorit rohkem, kui õige seguga sõitmine.mty kirjutas:pigem s22stab, kui l6hub mootorit...
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
mina jätaks su yksi su arvamusega, plahvatusest tekkiv jõud on kordades suurem, kui väheke suurema niiskuse sisaldusega õhu kokku surumisest tulev jõud. Aga lõppkiirusele mõjub liiga rikas segu kyll ja mitte vähe.RandoM kirjutas:Mina ei oleks selle väitega 100% nõus, ning väidan et just liiga rikka seguga sõitmine annab korraliku koormuse kepsule ja kepsu silmale, pigem rikas segu kulutab seega (vähemalt minu arusaama järgi) mootorit rohkem, kui õige seguga sõitmine.mty kirjutas:pigem s22stab, kui l6hub mootorit...
Seda nüüd küll, aga rikka seguga kaasneb külm mootor, mis tähendab tihedamat käimist (kõvem kompressioon (selgituseks: mida kuumemaks mootor läheb, seda "hõredamaks" ta muutub silindri ja kolvi erineva soojuspaisumise tõttu, sellega väheneb ka hõõrdumine (mistõttu töösoe mootor annab rohkem pauku) kuni täieliku ülekuumenemiseni, mil mootor on nii "hõre", et kogu vurts jookseb lihtsalt ludinal hülsi ja kolvi vahelt läbi, ning mootor kaotab igasuguse jõu)) ehk suuremat koormust kepsule, kuigi see vahe on marginaalne on ta siiski olemas, ning võib öelda et ta on pigem kahjulik.kpihus kirjutas:mina jätaks su yksi su arvamusega, plahvatusest tekkiv jõud on kordades suurem, kui väheke suurema niiskuse sisaldusega õhu kokku surumisest tulev jõud. Aga lõppkiirusele mõjub liiga rikas segu kyll ja mitte vähe.
Rando jääb oma arvamusele kindlaks.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
kas sellel mikro mootoril koliv rõngas(d) on ? kui on, (ilmselt on) siis too rõngas teeb soojenedes mootori just tihedamaks, mitte vastupidi.RandoM kirjutas:Seda nüüd küll, aga rikka seguga kaasneb külm mootor, mis tähendab tihedamat käimist (kõvem kompressioon (selgituseks: mida kuumemaks mootor läheb, seda "hõredamaks" ta muutub silindri ja kolvi erineva soojuspaisumise tõttu, sellega väheneb ka hõõrdumine (mistõttu töösoe mootor annab rohkem pauku) kuni täieliku ülekuumenemiseni, mil mootor on nii "hõre", et kogu vurts jookseb lihtsalt ludinal hülsi ja kolvi vahelt läbi, ning mootor kaotab igasuguse jõu)) ehk suuremat koormust kepsule, kuigi see vahe on marginaalne on ta siiski olemas, ning võib öelda et ta on pigem kahjulik.kpihus kirjutas:mina jätaks su yksi su arvamusega, plahvatusest tekkiv jõud on kordades suurem, kui väheke suurema niiskuse sisaldusega õhu kokku surumisest tulev jõud. Aga lõppkiirusele mõjub liiga rikas segu kyll ja mitte vähe.
Rando jääb oma arvamusele kindlaks.
kui juba sisemuse peale jutt läks, siis salapärane ABC konstruktsioon mootori juures tähendab Aluminum, Brass Chrome, ehk alumiinium kolb ja vask hülss, mis on kaetud kõvakroomiga, võid nüüd vaadata erinevate materjalide soojuspaisumisi. Rõngaid ei ole.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
selge, kui rõngaid ei ole, siis rohkem ei kommentaariRandoM kirjutas:kui juba sisemuse peale jutt läks, siis salapärane ABC konstruktsioon mootori juures tähendab Aluminum, Brass Chrome, ehk alumiinium kolb ja vask hülss, mis on kaetud kõvakroomiga, võid nüüd vaadata erinevate materjalide soojuspaisumisi. Rõngaid ei ole.
-
businessman
m6tlesin siis valikuvariant a) "rikas segu" ja variant b) "lahja segu" vahel valides et rikas segu on v2hem kahjulik v6rreldes lahjaga...aga samas, nagu sa ise v2itsid, on "6ige" ja rikka seguga s6itmise v2ga minimaalne vahe mootorile m6juvate j6udude arvel olema, seega m2ngib rolli just 6litus, mis on rikkalt s6ites mitmeid kordi parem...RandoM kirjutas:Mina ei oleks selle väitega 100% nõus, ning väidan et just liiga rikka seguga sõitmine annab korraliku koormuse kepsule ja kepsu silmale, pigem rikas segu kulutab seega (vähemalt minu arusaama järgi) mootorit rohkem, kui õige seguga sõitmine.
õige vs rikas... soojuspaisumine, mu sõber... soojuspaisumine.mty kirjutas:m6tlesin siis valikuvariant a) "rikas segu" ja variant b) "lahja segu" vahel valides et rikas segu on v2hem kahjulik v6rreldes lahjaga...aga samas, nagu sa ise v2itsid, on "6ige" ja rikka seguga s6itmise v2ga minimaalne vahe mootorile m6juvate j6udude arvel olema, seega m2ngib rolli just 6litus, mis on rikkalt s6ites mitmeid kordi parem...
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee