WinterCup 2005-2006 5/6

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

frank40
Kontakt:

Postitus Postitas frank40 » 27.02.2006 00:16

Hea küll, jätke see naaklemine järgi! Minu jaoks oli tähtsam et asi peetud saaks ja mitte kõige sitemini! 8)

Kes vana asja veel mäletab, sel silm peast välja!(vanasõna Tartumaalt)FR
+37256150139

JAN

Postitus Postitas JAN » 27.02.2006 14:07

Jälle on kõige rohkem virisemist MT poolepealt . Sa Asterix oleks kõigepealt pidanud uurima elu võistlustel , kes mida pidi tegema ja seejärel oma kümnel näpukesel klaviatuuril käia lasta . Kas Tartu klubi mehed kes sõitsid (peale Aare ja Siimu ) MT sõidu ajal oleks pidanud sulle liiva rajale pilduma ,või spagaati tegema et sa neid süüdistad ükskõiksuses võistluste orgunnimises .Minuarvates ei peagi sulle aru andma ,kes missuguste ülessannetega tegeles . Sa ise oleks võinud ka oma abistava käe ulatada , kui nägid et asi lonkab . On ju ennegi olnud juhuseid ,kus tehnika on andnud otsad ,aga asi sai peetud seekord sedaviisi . Jah , Siimul oli sulaõigus et rahvas on viimaste edukalt orgunnitud võistlustega ära harjunud .Kõige lihtsam on minna kohale ja tegeleda ainul oma autoga ja sõiduga .Sinu asemel Asterix harjutaks ma mõttes vabandamist Tartu klubi aadressil . 8)

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 27.02.2006 23:37

Lisan ka veel väikse märkuse

Tasub meeles pidada et võistluse korraldamine ei ole mingi rahateenimisvõimalus, st üleliigne kriitika tasub mõnikord (kui on huvi veel järgminegi kord kaks kätt taskus võistlustele tulla) endale hoida, kui kõik ei laabu päris nii nagu võiks. Suuline kiitus/tänu on ainuke asi mis korraldaja sellest üritusest vastu saab, ning kui kriitika läheb väga valjuhäälseks siis ei ole korraldajal enam mingit huvi asjaga tegelda.

Siinkohal mainin ka ära et peale WC06 lõppu ei korralda ma ühtegi võistlust (või siis äärmisel juhul ühe EK/EMV etapi + ühe võsitluse mis mul plaanis on). See otsus ei ole seotud viimase võistluse eel/ajal ja pärast toimunud sündmustega, vähemalt mitte põhiliselt.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 01.03.2006 08:28

Võtke nüüd kõik marurahulikult ....tegu on hobiga ja selle pärast stressamine minu loogikaga kokku ei käi.
Kõik äpardused, mis olid korralduse vms. laadsed tegid mind küll kurvaks, et nii on kuid kuna ma ise polnud selleks midagi teinud, et nad teisiti oleks siis nagu midagi öelda kah ei ole.
Võistlustel oli paar seika, mida ma varem polnud näinud ja need olid minujaoks tõsiseks pettumuseks. Nendel jutumitel olid aga kindlad autorid ja need polnud korraldajad vaid võistlejad. Nimelt TAHTLIK raja lõikamine! Tahtlikuse järeldan sellest, et järjest, igal ringil, sama koha pealt. Ja mis eriti ebameeldivaks selle tegi oli asjaolu, et kui ma ühest sellisest autost Aarele teada andisn siis arvas selle piloot heaks mind sõimama tulla!!! Vaata sellist asja pole enne võistlustel olnud kuid seda ei saa kuidagi korraldajatele pahaks panna.
Eelnevast kirjeldusest lähtuvalt on mul ettepanek: Igal võislusel võiks vähemalt 1 inimene selline, kes jälgib sõidu puhtust. Ma ei räägi sellest, et kui 1 kord 30cm enne kurvi sisevalli kütad siis selle eest kah kohe mingi jama oleks vaid, et jälgitaks just tahtlikust.
Karistused jookseks ka järjest - hoiatus, stop-and-go (poksis, tankida ei tohi), -1 lap, DQ.
Sest see, mida tegi bagi finaalis nr2 oli lausa jultumus. Milleks tulla rajale sõitma kui pole plaanis selle järgi sõita?
See, et rada kuskilt libe on ei anna õigust seda osa rajast lõigata - ta on kõigi jaoks libe ja see ongi kontekst, milles selgitatakse võitja.
Võistlejad samas ei tohiks, minna kohutavalt närvi selle peale kui nad said hoiatuse - kui sul närvikava ikka kriitikat ei kannata siis tasuks liblikapüüdmise peale mõelda mitte aga võistlustel osalemisele.
Mind sõimanud inimesele: oleks ma võistluste korraldaja siis eksisteeriks ka kindlasti reeglites võimalus teha DQ mittesportliku käitumise alusel ja ma oleks seda rakendanud sest ainus minu üles otsimise õphjus tundus sul olevat oma stress välja elada aga mitte teada saada, mida sa oleks võinud teisiti teha, et ma poleks pidanud Aarele ütlema: "nr. 7, swift, korduv kurvi lõikamine üle meetri ja tundub, et tahtlik kuna "lõikele" mindi pidavalt alalt , otse, rooli liigutamata".
Hiljem panin selle kohapeale suuri lumekänakaid, et selliseid vaidlusmomente ei tekiks - ei saa lõigata: pole probleemi. Kuni üks lätlane nad minema sõitis :roll:.

Paneks veel lõppu ühe mõttetera...
Me teeme seda ju selleks, et meil koos fun oleks? Mina küll .. Ei tasu siis lasta pisiasjadest ennast häirida selle põhieesmärgi saavutamisel.

Kasutaja avatar
petrolhead

Postitus Postitas petrolhead » 01.03.2006 08:54

Täiesti nõustun Tomkar´iga, et asja eesmärk on ikkagi mõnusalt aega veeta, ning kuni ise pole midagi korraldusliku poole aitamiseks teinud siis ei tasuks väga kurjustada nendega kes leiavad selle vaba aja ja tahte teistele võistlust korraldada.Ikka juhtub ei mingi süsteem annab saba ja sinna ei saa midagi teha-kes teeb,sel juhtub.
Lõikamist peaks kindlast jälgima ja see välja pakutud hoiatuste süsteem võiks täitsa toimida- mina olen poolt.

PS.varsti on kevad väljas ja kes on siis see hea inimene kes võistlusi korraldab-(agu aru saada Rando tahab ka võistelda).

Kasutaja avatar
siimuonu

Postitus Postitas siimuonu » 01.03.2006 16:14

Võistlustel käidi välja idee, et võiks olla üks kindel seltskond, kes kasvõi mingi raha eest orgunniks võistlusi ja oleks ka kohtunikeks. Need inimesed ei tohiks ise sõitjad olla kuna ise sõita ja orgunnida ei ole lihtsalt võimalik. Ehk leidub kuskil keegi vabatahtlik, kes paarisaja krooni eest seda kõike teeks plus muidugi muud kulud. Usun, et korraliku orgunnijate ja kohtunike meeskonna olemasolu korral ollakse ka stardimaku väikse tõusuga nõus.
See puhtalt üks võimalikest lahendustest minu arvates.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 01.03.2006 17:10

Siim, kas sa arvad et praegune seltskond (so, ajavõtja, kaks sekretäri) teevad seda asja tasuta? Loomulikult peaks palkama ka rajakohtuniku ning mõnegi asjapulga, eks suviste võisltuste korraldajad saavad seda asja teha.

Kaameramees ei ole samuti odav btw.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

JAN

Postitus Postitas JAN » 01.03.2006 18:35

Eelmine suvi oli tõesti tahtmine ja isu võistlusi korraldada ,aga seeaasta tuleb sügavalt järele mõelda . Võistlejate igakordne ilkumine peale võistlusi võtab selle natukesegi rõõmu orgunnijate poolelt ära . Selge on see ,et suvel tuleb teha bagi ja MT võistlused eraldi ,vähemalt Tartu poolepealt , ei ole mõtet neid koos pidada on rahulikum . 8)

Kasutaja avatar
Wakim
Kontakt:

Postitus Postitas Wakim » 01.03.2006 18:41

Paistab et peale tartu võistlust on suur sõda lahti.

Kasutaja avatar
OnuTom
RC-EST

Postitus Postitas OnuTom » 01.03.2006 21:07

Aitab ilkumisest korraldajate ja korraldamise kallal. Katsuge parem ise ära teha ja siis kuulake kuda seljataga irisetakse. Ilmselt enamusele inimkonnast see ei meeldi. Aga meie korraldajad on õnneks inimtüüp "keda huvitab" ja teeb teile ilkumise ainet kindlasti ka edaspidi. Seega (isiklik arvamus), "lõuad pidada ja edasi teenida!" (vanasõna kusagilt tsehi kandist) ja seda vähemalt järgmise korrani! Muidu tuleb vägisi küsimus, et kas kodus ei lasta rääkida ... ?
Ja üleüldse! Pealkirja järgi võiks arvata, et siin peaks sisalduma midagi konkreetset nimetatud üritusest ja lõpuks ka tulemused, mida ma veel näinud pole. Lõugu võiks lõksutada kusagi üldise teema all.

Suletud