Millised bagiseaded teil on?

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
Kasutaja avatar
eerikkarts

Millised bagiseaded teil on?

Postitus Postitas eerikkarts » 20.02.2007 11:21

Ma ei saa oma bagiseadeid ilusti paika ja mõtlesin võiks nagu teha küsitluse kellel millised seaded on ja mis see paremaks või halvemaks tegi nt Roogoja rajal. Märkida võiks järgnevaid asju.
Mis muudatused talveks tegite?

Amordi õli ees ja taga, kui suurte aukudega ja mitu auku amordi kolvis?

Millised amordikalded ees ja taga, alumine amordi ots millises augus rattapoolses või difripoolses?

Ülemised amordi otsad millises reas ülemistes aukudes või alumistes amort kaldus sissepoole või väljapoole? (ütleme kui on 4 auku igas reas)

Millised difriõlid talvel ja suvel Front/Middle/Rear

Esi ja taga rataste kokkujoos mitu +/-*?

Esi ja tagarataste kalle mitu +/-*?

Üldised seaded kirjeldatud... (Muidugi saab veel amordi vedrude jäikusega asja timmida aga jätaks esialgu see tahaplaanile kuid võik märkida kus on jäigemaid vedrusi kasutatud ees või taga)

JAN

Postitus Postitas JAN » 20.02.2007 18:30

Kasutaja avatar
eerikkarts

Postitus Postitas eerikkarts » 20.02.2007 19:29

Seda teooriat olen ma küllaga lugenud olen katsetanud nii ühte ja teist mõne asjaga on halvemaks mõnega paremaks läinud. Kuid teooria on üks ja praktika teine. Mul huvitav kuidas üks või teine oma masinat seadistanud on ühe või teise raja jaoks. Ehk siis kuidas keegi mida praktikal kasutab

Kasutaja avatar
kpihus
Kontakt:

Postitus Postitas kpihus » 20.02.2007 22:24

eerikkarts kirjutas:Seda teooriat olen ma küllaga lugenud olen katsetanud nii ühte ja teist mõne asjaga on halvemaks mõnega paremaks läinud. Kuid teooria on üks ja praktika teine. Mul huvitav kuidas üks või teine oma masinat seadistanud on ühe või teise raja jaoks. Ehk siis kuidas keegi mida praktikal kasutab
kardan, et enamik meil on rattaste kokkujooksud ja kalded küll silmajärgi paika pannud :)
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]

Kasutaja avatar
eerikkarts

Postitus Postitas eerikkarts » 20.02.2007 22:39

No seda siis rääkige, palju te siis umbes panite :)
Aga paistab et tõesti kõik umbes nagu minagi masina seadistanud ja kõik silmajärgi paika pannud :)

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 20.02.2007 23:07

Kui peamehaanik lubab siis võin enda setup sheeti saata sulle.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
eerikkarts

Postitus Postitas eerikkarts » 20.02.2007 23:13

Jagage kõikidele :) lihtsalt tahaks kuulda ühe või teise sedistuse aspekti vastavalt siis roogoja rajale.
Neid sheete võib ka netis leida ja ise olen seadnud korra selle järgi mis minule absoluutselt ei sobinud roogojal.
Kasvõi mitu kraadi võiks olla seaded siin või seal ja millised difrid ja amordi parameetrid. Seadistus eriti on ainult pool asja. Oskused on määravamad.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 20.02.2007 23:15

Kuna on uus auto siis kobame praegu suhteliselt pimeduses ning testime ekstreemumeid. Ilmselt minu seadistusest ilmselt poleks sul ööd ega mütsi abigi, sest sõidustiilid on erinevad, Ent ütlen sulle ära et 90% auto pidamisest ja sõidetavusest moodustavad rehvid, umbes 9% amordid (tegelt võibolla rohkemgi, sest rehv omab pidamist _ainult_ siis kui ta maas on.) Ning alles siis tulevad ülejäänud asjad mängu.

Kui sul pole amordid korrektselt ehitatud siis ei ole sul mitte ühestki nurgast ega õlist abi ööd ega mütsigi.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Vasta