WinterCup 6/6 1:6 teema
Moderaator: petrolhead
Tähelepanu:
Seoses pinnase iseloomuga ei osale sellel võisltusel 1:6 mudelid, ehk võistlus toimub klassides:
Standard MT
Outlaw MT
1:8 Rallycross
1:6 offroad lõpetamine tuleb eraldi võistlusena roogojal või Tartus ning lisaklassidena võetakse juurde ka 1:8 skaala mudelid.
Vabandan kõigi 1:6 mudelistide ees, ent kodanikud kellega ma rääkinud olen suhtusid asjasse mõistvalt ning eeldan et ka teised saavad aru.
Rando@WinterCup korraldusmeeskond
Seoses pinnase iseloomuga ei osale sellel võisltusel 1:6 mudelid, ehk võistlus toimub klassides:
Standard MT
Outlaw MT
1:6 offroad lõpetamine tuleb eraldi võistlusena roogojal või Tartus ning lisaklassidena võetakse juurde ka 1:8 skaala mudelid.
Vabandan kõigi 1:6 mudelistide ees, ent kodanikud kellega ma rääkinud olen suhtusid asjasse mõistvalt ning eeldan et ka teised saavad aru.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Unustasid Rando mainimast , et 1/6 autod seeaasta WinterCup -i viimast ja otsustavat sõitu ei sõida , kuna keeldud meid sisehahhi sõitma laskmast . On ju alustatud siiski koos võistlussarja ja oleks siiski kena üritus koos lõpetada , olgugi et meid on vähe . Ootame siiski sinu , kui peakorraldaja poolt mingit kompromissi üritus koos läbi viia , või siis põhjendust , miks nii ? Üdini peaaegu solvunud trimmerimehed . 
JAN kirjutas:Unustasid Rando mainimast , et 1/6 autod seeaasta WinterCup -i viimast ja otsustavat sõitu ei sõida , kuna keeldud meid sisehahhi sõitma laskmast . On ju alustatud siiski koos võistlussarja ja oleks siiski kena üritus koos lõpetada , olgugi et meid on vähe . Ootame siiski sinu , kui peakorraldaja poolt mingit kompromissi üritus koos läbi viia , või siis põhjendust , miks nii ? Üdini peaaegu solvunud trimmerimehed .
Tähelepanu:
Standard MT
Outlaw MT
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
- M&M
- RC-EST
- Kontakt:
RandoM kirjutas:Tähelepanu:
Standard MT
Outlaw MT
RandoM, sa ise ka ikka aru saad kui idiootne otsus see on?
Ettepanek: 1/6-ed sõidavad 1-he eelsõidu ala 7min, ja finaali sõidavad viimastena. Peale 1/6-te eelsõite silub raja üle et teised saavad oma sõidud sõidetud.
Koos on alustatud siis koos ka lõpetagu!
Xray XT8/Cobra/MAMBA
SANWA M11
SANWA M11
Probleem ei ole mitte selles et 1:6 raja ära lõhuksid vaid selles, et nad ei liigu sellel pinnasel. Kui oled kunagi jalgrattaga rannaliivas proovinud sõita siis saad aru, kujutle sinna veel juurde et su ratas jääks põhjapeale kinni ja mõtle edasi.M&M kirjutas:RandoM kirjutas:Tähelepanu:
Standard MT
Outlaw MT
RandoM, sa ise ka ikka aru saad kui idiootne otsus see on?
Ettepanek: 1/6-ed sõidavad 1-he eelsõidu ala 7min, ja finaali sõidavad viimastena. Peale 1/6-te eelsõite silub raja üle et teised saavad oma sõidud sõidetud.
Koos on alustatud siis koos ka lõpetagu!
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Olen käinud Kakumäe rannaluidetel liival sõitmas nagu ka Rain Kaarst oma 1:6 Marderiga.
Vahe võib tõesti tekkida ülikuival ja peenel liival mis segatuna saepuruga ja talviselt niiskel liival aga siiski ma eeldan et võimalus, et meie masinad seal liiguvad on umbes 50%
Peamine, et stardisirge oleks hea millelt annaks hoogu üles võtta ülejäänud juba inertsiga
kui välja sõidad võib tõesti tekkida jama.
Katsetada ......... see oleks vast parim lahendus ning saaks vähemalt ühe põhjuse või lahenduse meie jaoks maha kriipsutada.
Kahju oleks muidugi kui seda etappi ei õnnestugi koos teiste klassidega ühiselt lõpetada ja kui ei õnnestu siis ehk võtame nõuks ja ei lõpetagi.
Põhjus miks nii (see ei ole enam see fiiling mis olema peaks kui peame selle asja läbi viima umbes 1,5-2 kuud hiljem)
Vahe võib tõesti tekkida ülikuival ja peenel liival mis segatuna saepuruga ja talviselt niiskel liival aga siiski ma eeldan et võimalus, et meie masinad seal liiguvad on umbes 50%
Peamine, et stardisirge oleks hea millelt annaks hoogu üles võtta ülejäänud juba inertsiga
Katsetada ......... see oleks vast parim lahendus ning saaks vähemalt ühe põhjuse või lahenduse meie jaoks maha kriipsutada.
Kahju oleks muidugi kui seda etappi ei õnnestugi koos teiste klassidega ühiselt lõpetada ja kui ei õnnestu siis ehk võtame nõuks ja ei lõpetagi.
Põhjus miks nii (see ei ole enam see fiiling mis olema peaks kui peame selle asja läbi viima umbes 1,5-2 kuud hiljem)
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
See on nüüd Minu kui Rando Mere, mitte kui võistluste korraldaja mõttearendus.
Mul on ausalt siiralt kahju et teil on jäänud mulje et ma tahan 1:6 seltskonnale igast asendist ära panna, saaks ainult teid kiusata, kannale astuda, vaielda kakelda või mõnitada. Ausõna on kahju, samas ei tunne ma ennast mitte ühestki asendist süüdi, sest see on teie isiklik pettekujutelm ning ma ei leia, et mina oleksin selle tekitanud.
Aga asjast: 1:6 mudelitele ei ole see võistlemiseks sobiv pinnas. Isegi kui te suudate tõestad, et näe, meie oleme ka võimalised siin liikuma, kui meile stardist hoog sisse lükata, rooli mittel iiga palju keerata ja gaasi vajutada ainult ilusate palvete saatel siis mõistate ka ise õige pea, et see ei ole see võistlus, kus te saate aru kes teist kiirem on, ning kui kolm esimest tahavad ikkagi teada kui kõvad mehed nad on siis ei ole see mitte selleks õige koht.
<--- Järgneb ametlik osa--->
Lühidalt:
Standard MT
Outlaw MT
klasside punktide jagamine toimub 10. Märtsil Järve talli maneeis.
1:6 klassi punktide jagamine toimub suure tõenäosusega 31 märtsil eraldi selleks korraldatud võistlustel, ent see on veel lahtine ja käib arutelu sõitjatega. Fakt on see et viimane võistlus pidamata ei jää.
<---ametliku osa lõpp--->
Jaan - retooriliste alatooniga küsimuste esitamiseks ei ole sa kaugeltki mitte õiges positsioonis, eriti arvestades, et sinuga sai eelneval õhtul see plaan läbi räägitud ning sa eraldi võisltuse ideega 100% päri olid. See miks ma kõigiga eile ei rääkinud oli kinni ainult telefoninumbrite puuduses.
Mul on ausalt siiralt kahju et teil on jäänud mulje et ma tahan 1:6 seltskonnale igast asendist ära panna, saaks ainult teid kiusata, kannale astuda, vaielda kakelda või mõnitada. Ausõna on kahju, samas ei tunne ma ennast mitte ühestki asendist süüdi, sest see on teie isiklik pettekujutelm ning ma ei leia, et mina oleksin selle tekitanud.
Aga asjast: 1:6 mudelitele ei ole see võistlemiseks sobiv pinnas. Isegi kui te suudate tõestad, et näe, meie oleme ka võimalised siin liikuma, kui meile stardist hoog sisse lükata, rooli mittel iiga palju keerata ja gaasi vajutada ainult ilusate palvete saatel siis mõistate ka ise õige pea, et see ei ole see võistlus, kus te saate aru kes teist kiirem on, ning kui kolm esimest tahavad ikkagi teada kui kõvad mehed nad on siis ei ole see mitte selleks õige koht.
<--- Järgneb ametlik osa--->
Lühidalt:
Standard MT
Outlaw MT
klasside punktide jagamine toimub 10. Märtsil Järve talli maneeis.
1:6 klassi punktide jagamine toimub suure tõenäosusega 31 märtsil eraldi selleks korraldatud võistlustel, ent see on veel lahtine ja käib arutelu sõitjatega. Fakt on see et viimane võistlus pidamata ei jää.
<---ametliku osa lõpp--->
Jaan - retooriliste alatooniga küsimuste esitamiseks ei ole sa kaugeltki mitte õiges positsioonis, eriti arvestades, et sinuga sai eelneval õhtul see plaan läbi räägitud ning sa eraldi võisltuse ideega 100% päri olid. See miks ma kõigiga eile ei rääkinud oli kinni ainult telefoninumbrite puuduses.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Lahendus väga lihtne. Lepite Sinuhobiga kokku, kuna lähete katsetama ja siis otsustate. (Pakkusin Sinuhobi välja sest te ühe kandi mehed) 1:6-te eraldi võistlus kunagi ja kuskil mujal on jama. Tõesti kaob see õige tunne ära. Kui on probleeme 1:6 masinatega siis lükka kogu üritus edasi või orgunni mingi muu koht.
Katsuge lõplik otsus reede õhtuks välja mõelda (juhul kui praegune jõusse ei jää) ja teada anda siis jõuab Tartu rahvas veel reageerida. Õhtu all mõtlen kellaaega kuni 21.00-ni. Autod meil selleks ajaks nii või naa võistlusvalmis.
Katsuge lõplik otsus reede õhtuks välja mõelda (juhul kui praegune jõusse ei jää) ja teada anda siis jõuab Tartu rahvas veel reageerida. Õhtu all mõtlen kellaaega kuni 21.00-ni. Autod meil selleks ajaks nii või naa võistlusvalmis.
Ma pole mingi soovitaja küll... aga kui 1:6 näiteks tõesti 1 või 2 eelsõitu teeb ja siis finaali päeva lõpus (nagu soovitatud), ei tohiks ju probleeme olla. Ja kui tõesti masinad kinni jäävad ega eriti ei liigu, ega siis pole midagi teha. Kohe varem kriips peale tõmmata on veidi kurb küll
Pealegi peaksid bensukad ka vähem õhku saastama...
Aga korraldajal on ometiti õigus taolisi otsuseid vastu võtta...
Ise soovitaksin St MT sõit ka edasi lükata!!! (väga isiklikel põhjustel
)
Aga korraldajal on ometiti õigus taolisi otsuseid vastu võtta...
Ise soovitaksin St MT sõit ka edasi lükata!!! (väga isiklikel põhjustel
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Ma ei lähe Pariisi, et vaadata kas Eiffeli torn on alles.siimuonu kirjutas:Lahendus väga lihtne. Lepite Sinuhobiga kokku, kuna lähete katsetama ja siis otsustate.
Sorry mehed, aga see koht teie jaoks ei päde.
Muidugi tahaksid kõik ikka koos ühise pundina võistelda, aga olukorras kus on valida kas ajada 35 inimest õue sõitma või nende jaoks üritus edasi lükata... Kas te olete neljakesi ikka kindlad et te tahate endale seda vastutust?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
oot mis vaidlete enne proovige siis vaielge
kas lasta 1.6 peale või mitte Rando sul on kogu aeg mingi jama
et nii ja naa mis kurat ohid nagu eit
koos on alustatud ja koos ka lõpetame selle talve etappi eks paista mis suvi toob
Miks ei peeta võistlust roogojal......kui rada kehva siis lükka võistlus edasi
mitte ära otsi kohta kus seda pitada,selleks on ju koht olemas.....või oli vähemalt.....
kas lasta 1.6 peale või mitte Rando sul on kogu aeg mingi jama
et nii ja naa mis kurat ohid nagu eit
koos on alustatud ja koos ka lõpetame selle talve etappi eks paista mis suvi toob
Miks ei peeta võistlust roogojal......kui rada kehva siis lükka võistlus edasi
mitte ära otsi kohta kus seda pitada,selleks on ju koht olemas.....või oli vähemalt.....
Mina võtan igatahes oma 1:5'le kaasa
- simple.
Isiklikult arvan aga, et kui "raja" mõttes on halb timmerid peale lasta (künnavad üle vms.) siis ma teeks mingi ühe proovi eelsõidu, et seda kontrollida ja kui ongi nii siis edasised sõidud õues - tavaliselt on tallide ümber küllalt kopleid kuhu kaigastega kohe rada improviseerida.
Masinate suutlikuse kindlaks tegemiseks võib ju sama mudelit kasutada.
1 eelsõit sees ja siis otsus, kas õue või mitte.
Isiklikult arvan aga, et kui "raja" mõttes on halb timmerid peale lasta (künnavad üle vms.) siis ma teeks mingi ühe proovi eelsõidu, et seda kontrollida ja kui ongi nii siis edasised sõidud õues - tavaliselt on tallide ümber küllalt kopleid kuhu kaigastega kohe rada improviseerida.
Masinate suutlikuse kindlaks tegemiseks võib ju sama mudelit kasutada.
1 eelsõit sees ja siis otsus, kas õue või mitte.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Võibolla on konkreetne keeldumise põhjus tõesti selles, et Rando on kohapeal käinud ja meie mitte kuid siiski ei tohiks anda 100% kindlat vastust et ei saa.
Vajadusel võtan kõigil olemasolevatel monstritel mis näidised ja mis mitte rehvid koos velgedega maha ja teeme teistmoodi sõidu
Meid on kokku 4 sõitjat ning hetkel kataksin monstri rataste vajadused 3 autot ja neljandast jääb puudu 1 ratas
mille ehk saab kellegilt laenuks !
Sellisel juhul sissevajumine ja mitteliikumine välistatud ning saaksime masinad laiemaks ning kõrgemaks !
Kui võtta veel lisaks meil mursikuga olevad laiad nagadega rehvid oleks asi mäel !
Vajadusel võtan kõigil olemasolevatel monstritel mis näidised ja mis mitte rehvid koos velgedega maha ja teeme teistmoodi sõidu
Meid on kokku 4 sõitjat ning hetkel kataksin monstri rataste vajadused 3 autot ja neljandast jääb puudu 1 ratas
Sellisel juhul sissevajumine ja mitteliikumine välistatud ning saaksime masinad laiemaks ning kõrgemaks !
Kui võtta veel lisaks meil mursikuga olevad laiad nagadega rehvid oleks asi mäel !
Miks me üksteise aega raiskame? Kui ma selles, et nad ei ole võimelised seal võistlema, kindel poleks siis oleks ma kohe alguses helistanud Erkile ja ta testima kutsunud, mitte öelnud et ei saa.JAN kirjutas:Huvitav on see , et peakorraldaja isegi keeldub proovimast rada , kas sobib 1/6 -ele või mitte . Kui 30 1/8 autot peale lasta..... ega nad ju lausa õhus sõida . Või on sealsed hobused tiibadega .
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kuid ikkagi mis on halba Testimisel näiteks Reedel kell 20,00 kui hakkab rajaehitus ?
Minu Ettepanek võimalus testimiseks millel kasutame erinevaid rehve (kõik 4 Monster, esimesed kitsad buggy ja tagumised laiad Buggy omad ning viimasena kõik neli kitsast buggy)
Mind lihtsalt hämmastab antud hetkel Rando sinu jonnakus kindla EI suhtes ja ei saa aru mis sul kaotada on ?
1:6 on võimeline sõitma igas tingimuses kui vaid õiged rehvid all on ja kuna hetkel oleme suutelised ka Monstri omadega sõitma ei näe ma testimisel mingit takistust.
aga võiks ka korraldada üldise hääletuse millel oleks kena kui kohustuslikus korras osaleksid kõik kes Laupäeval tahavad WinterCupi etappidele kriipsu peale tõmmata ning sellega ühele poole saada.

Minu Ettepanek võimalus testimiseks millel kasutame erinevaid rehve (kõik 4 Monster, esimesed kitsad buggy ja tagumised laiad Buggy omad ning viimasena kõik neli kitsast buggy)
Mind lihtsalt hämmastab antud hetkel Rando sinu jonnakus kindla EI suhtes ja ei saa aru mis sul kaotada on ?
1:6 on võimeline sõitma igas tingimuses kui vaid õiged rehvid all on ja kuna hetkel oleme suutelised ka Monstri omadega sõitma ei näe ma testimisel mingit takistust.
aga võiks ka korraldada üldise hääletuse millel oleks kena kui kohustuslikus korras osaleksid kõik kes Laupäeval tahavad WinterCupi etappidele kriipsu peale tõmmata ning sellega ühele poole saada.

Teema lõppenud:
Otsus järgmine: Erki Kohustub tarnima kõigile 1:6 skaala mudeliga sõitjatele FG Monsteri rehvid. Juhul kui kõigil võistlejatel pole võimalust ühetaoliste rehvidega sõita ei loeta tulemusi lõplikeks, küllaga ei takista see võistluste toimumist
Võimalusel sõidavad 1:6 kõik kolm eelsõitu, ent seda vaatame juba kohapeal. Samuti vaatame kohapeal finaalide järjekorda.
Otsus järgmine: Erki Kohustub tarnima kõigile 1:6 skaala mudeliga sõitjatele FG Monsteri rehvid. Juhul kui kõigil võistlejatel pole võimalust ühetaoliste rehvidega sõita ei loeta tulemusi lõplikeks, küllaga ei takista see võistluste toimumist
Võimalusel sõidavad 1:6 kõik kolm eelsõitu, ent seda vaatame juba kohapeal. Samuti vaatame kohapeal finaalide järjekorda.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kopeeritud postitus valest teemast (autor M&M):
Rando sa kohe ültse ei taha kuuldagi võtta seda mida teised räägivad (Teame kellel sa seda õppinud oled), sa oled nagu silmaklappidega hobune kellel on kitsas silmaring ja kes ei ole huvitatud laiemalt nägema ja kui keegi suu lahti teeb siis on sul automaatselt kõrvad lukus.
Sinu kohta käib üks hea ütlus "Tilk viina, mõistus läinud ja M... kõva"
Rando, tee mis tahad, korralda mis moodi tahad, sinuga tülli minna ka ei viitsi ja omad vitsad peksavad!
M&M
Aga miks sa ei või lasta neil proovida?RandoM kirjutas:Miks me üksteise aega raiskame? Kui ma selles, et nad ei ole võimelised seal võistlema, kindel poleks siis oleks ma kohe alguses helistanud Erkile ja ta testima kutsunud, mitte öelnud et ei saa.JAN kirjutas:Huvitav on see , et peakorraldaja isegi keeldub proovimast rada , kas sobib 1/6 -ele või mitte . Kui 30 1/8 autot peale lasta..... ega nad ju lausa õhus sõida . Või on sealsed hobused tiibadega .
Rando sa kohe ültse ei taha kuuldagi võtta seda mida teised räägivad (Teame kellel sa seda õppinud oled), sa oled nagu silmaklappidega hobune kellel on kitsas silmaring ja kes ei ole huvitatud laiemalt nägema ja kui keegi suu lahti teeb siis on sul automaatselt kõrvad lukus.
Sinu kohta käib üks hea ütlus "Tilk viina, mõistus läinud ja M... kõva"
Rando, tee mis tahad, korralda mis moodi tahad, sinuga tülli minna ka ei viitsi ja omad vitsad peksavad!
M&M
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee