Kumba eelstate kas Saku Angaari või Kurna Talli ?
Moderaator: petrolhead
Kumba eelstate kas Saku Angaari või Kurna Talli ?
Puht sportlikust huvist ja vajadusest iga asja üle vigiseda tekkis mõte lisada selline küsitlus:
Kas Teie arvates on sõita mugavam ja mõnusam Tallis või Angaaris
Tall siis kuludelt odavam kui Angaar !
Kui osaled hääletamisel siis põhjenda ka oma hääl poolt ja vastuargumentidega
Kas Teie arvates on sõita mugavam ja mõnusam Tallis või Angaaris
Tall siis kuludelt odavam kui Angaar !
Kui osaled hääletamisel siis põhjenda ka oma hääl poolt ja vastuargumentidega
Viimati muutis Sinuhobi, 07.03.2008 14:52, muudetud 2 korda kokku.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
Mina valiks Kurna sest, vaade rajale parem, pukki ronimine samuti, mehaniseerimine loogilisem, puhkeruum väga broo ja samuti ka korralik tualetruum. Samas Tallis see ülikiirelt muutuv rada ja need hullud vallid mis tekkisid on jälle tohutuks miinuseks sest 10-13 kilo kaaluva autoga oli sealt väga raske ennast läbi pressida
Saku Angaaril head omadused minu jaoks hetkel asukoht ehk 5 mintsa autoga aga see selleks ja ehk ka mitte väga muutlik rada.
Pinnas on omamoodi raju ehk siis rehvid kuluvad mis hirmus ja kui oled korda 5 üle võlli käinud tundub et auto kerega oleks sõidetud juba aastaid.
Angaari suhtes miskipärast ennustan teatavate kurvide ülilibedaks saamist peale poolt võistluspäeva aga eks see ongi ju nagu WinterCup Roogojal kus kurvid olidki ju jääs
Kas ka seal ventilatsioon hästi toimib nätab vast Laupäevane võistlus
Saku Angaaril head omadused minu jaoks hetkel asukoht ehk 5 mintsa autoga aga see selleks ja ehk ka mitte väga muutlik rada.
Pinnas on omamoodi raju ehk siis rehvid kuluvad mis hirmus ja kui oled korda 5 üle võlli käinud tundub et auto kerega oleks sõidetud juba aastaid.
Angaari suhtes miskipärast ennustan teatavate kurvide ülilibedaks saamist peale poolt võistluspäeva aga eks see ongi ju nagu WinterCup Roogojal kus kurvid olidki ju jääs
Kas ka seal ventilatsioon hästi toimib nätab vast Laupäevane võistlus
Viimati muutis Sinuhobi, 07.03.2008 16:18, muudetud 2 korda kokku.
Mina näiteks veel vastata ei saa - pole angaaris kordagi sõitnud ning enne seda ma ei hakka teoretiseerima.
Kurnal on omad eelised - oma masinaga saab tegeleda katuse all kuid angaaris ma sellist pinda ei näinud kuhu sellist tegevust majutada - ma olen muidugi seal vaid korra käinud ning võimalik, et ma ei näinud kõike...
Kurnal on omad eelised - oma masinaga saab tegeleda katuse all kuid angaaris ma sellist pinda ei näinud kuhu sellist tegevust majutada - ma olen muidugi seal vaid korra käinud ning võimalik, et ma ei näinud kõike...
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Mina ei saa ilmselt mitte kunagi vastata, sest Saku hallis ma sõita ei kavatse.
Kurna kohapealt ei ole muud ette heita, kui:
- masendavalt sitt ja muutlik rada, st. alguse pehmetest hunnikutest saab lõpuks mingi arusaamatu pinnareljeefiga betoonplärakas, kus esineb suuri munamägesid vaheldumisi väikestega ja taevaskoja ürgorgudega. Tulemuseks nähtamatud rajalõigud ja täiesti ettearvamatu auto käitumine. Peaks ka võibolla krokuga sõitma, see paistab vähemalt paremini hunnikute tagant välja.
- kohutav ventilatsioon või õigemini selle täielik puudumine. Mina ei oleks seal kasvõi sellepärast rohkem nõus sõitma, vähemalt oma raha eest küll mitte.
- olematu valgustus, mis koostöös eelmise 2 punktiga tekitas hulgi selliseid olukordi, kus pilve sees mullavalli taha läksid 2 autot ja võibolla tulid sealt isegi välja, aga milline auto kelle oma oli, mina küll aru ei saanud... Niigi oli raske seal hämaras ja suitsupilves aru saada, kus on auto ja kus rada. Sealjuures on mul silmad korras, nägemine suurepärane ja ka kanapimedust ei ole diagnoositud.
Kokkuvõtteks: need 2 võistlust, mis ma Kurna tallis sõitsin, ei vastanud minu arusaamisele lõbusast ajaveetmisest kaugeltki mitte.
- masendavalt sitt ja muutlik rada, st. alguse pehmetest hunnikutest saab lõpuks mingi arusaamatu pinnareljeefiga betoonplärakas, kus esineb suuri munamägesid vaheldumisi väikestega ja taevaskoja ürgorgudega. Tulemuseks nähtamatud rajalõigud ja täiesti ettearvamatu auto käitumine. Peaks ka võibolla krokuga sõitma, see paistab vähemalt paremini hunnikute tagant välja.
- kohutav ventilatsioon või õigemini selle täielik puudumine. Mina ei oleks seal kasvõi sellepärast rohkem nõus sõitma, vähemalt oma raha eest küll mitte.
- olematu valgustus, mis koostöös eelmise 2 punktiga tekitas hulgi selliseid olukordi, kus pilve sees mullavalli taha läksid 2 autot ja võibolla tulid sealt isegi välja, aga milline auto kelle oma oli, mina küll aru ei saanud... Niigi oli raske seal hämaras ja suitsupilves aru saada, kus on auto ja kus rada. Sealjuures on mul silmad korras, nägemine suurepärane ja ka kanapimedust ei ole diagnoositud.
Kokkuvõtteks: need 2 võistlust, mis ma Kurna tallis sõitsin, ei vastanud minu arusaamisele lõbusast ajaveetmisest kaugeltki mitte.
seega jätsid vist ka hääle andmataollo kirjutas:Mina ei saa ilmselt mitte kunagi vastata, sest Saku hallis ma sõita ei kavatse.
kurna on ruumikuse ja olmeruumide poolest muidugi parem aga ei meeldi mulle seal sõita just sellepärast,et sees on ving ja rada muutub peale teist eelsõitu ideaal trajektoori vaoks,mille peale 2 autot jeeli-jeeli ära mahuvad,möödumiseks peab kasutama "jõhkraid "võtteid(kõrvale sõita ei saa sest,sinna on kogunenud lahtine saepuru jne,sinna sisse sõites,sinna sisse sa ka jääd)
angaar...
pinnas on hea aga rada on lühike ja ruumi on vähe,vingust ei tea veel midagi,hoome saan teada
saab näha kuidas tankimine,mehaniseerimine jne.seal käima hakkavad
minule siiani arusaamatu
häält ei saa kumbki
angaar...
pinnas on hea aga rada on lühike ja ruumi on vähe,vingust ei tea veel midagi,hoome saan teada
saab näha kuidas tankimine,mehaniseerimine jne.seal käima hakkavad
minule siiani arusaamatu
häält ei saa kumbki
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Kurna Tall meeldib rohkem kuna seal on pukk heal kõrgusel ja lauad ning toolid on kõigi jaoks, ja palju suurem ruum kus sõita!!! Miinus on rajakatte ,sest see kuhjub hunnikutesse ja kivinepind tuleb välja ning hakkab autot lõhkuma!!!Ja üks pluss on see et Tallini on mul sõita minig 5 km ja kohal!!!
Sakus angaaris on see raja kaldkurvid head!!! Ja raha on üldiselt päris hea!!!Ning miinus on see et rajamehaanikutel ei ole sellist turvalist kohat nagu tallis!!!
Sakus angaaris on see raja kaldkurvid head!!! Ja raha on üldiselt päris hea!!!Ning miinus on see et rajamehaanikutel ei ole sellist turvalist kohat nagu tallis!!!
[quote]JussPB Kirjutas:Kujutan ette:D
Isa tuli sinu juuurde Poiss, kuule NOSSSSSSi tahad rollerile v? Päris hästi hakkaks liikuma:D Nossi peab ära proovima.. dv ma telllisin juba ära varsti käes:D:D[/quote]
Isa tuli sinu juuurde Poiss, kuule NOSSSSSSi tahad rollerile v? Päris hästi hakkaks liikuma:D Nossi peab ära proovima.. dv ma telllisin juba ära varsti käes:D:D[/quote]
NB! Lauad ja toolid ei lähe arvesse sest need orgunnis ja orgunnib korraldaja nii, et see asi võisk mängust väljas olla !
-
männikmees
-
männikmees
kurna tall - tore koht kus elavad hobused
maneezil sõit-
ei meeldi : heitgaaside vine , hämarus , liiga muutuv rada (kui enne finaale siluda rada tuleks kasuks
) ja pukk võiks olla veidi kõrgem
meeldib : hea et on talvel koht kus kihutada , vähem võimalusi bagi lammutada kui "näpp krampi tõmbab" , lahe seltskond
saku angaar - äge koht kus saab ka mini-krossikatega sõita
ei meeldi : rajameh. on päris "põnev" kohati ja eest pole kahh kuhugi põgeneda , päris katuse-all pultida on veidike kõrgel (aga talutav) , kohti bagi lammutamiseks jagub piisavalt
, info kõlaritest oli veidi nõrk (äkki olen kõrvahaige)
meeldib : kui hullu ei pane siis saab ikka kihutada päris ägedalt
, rada on vastupidav , hea ,et lauad on eraldi ruumis (lärmi vähem)
hääle annan täna angaari kasuks
arvamus võib muutuda

maneezil sõit-
ei meeldi : heitgaaside vine , hämarus , liiga muutuv rada (kui enne finaale siluda rada tuleks kasuks
meeldib : hea et on talvel koht kus kihutada , vähem võimalusi bagi lammutada kui "näpp krampi tõmbab" , lahe seltskond
saku angaar - äge koht kus saab ka mini-krossikatega sõita
ei meeldi : rajameh. on päris "põnev" kohati ja eest pole kahh kuhugi põgeneda , päris katuse-all pultida on veidike kõrgel (aga talutav) , kohti bagi lammutamiseks jagub piisavalt
meeldib : kui hullu ei pane siis saab ikka kihutada päris ägedalt
hääle annan täna angaari kasuks
arvamus võib muutuda
ilma mudelita Targutaja
Mõlemad on lahedad kohad kuid pikalt peatumata mõlemi headel ja halbadel omadustel tooksin välja vaid mõned "erinevused":
Kurna tall:
Halb: Vent sakib - kahju kuid mis teha.
Hea: Rada saab muuta igal võistlusel erinevaks - ruumi ja kiirust lahedalt.
Halb: Rada muudab ennast ka ise.
Angaar:
Hea: Vent on bro - rajalt eemal olles ning kui toas masinaid ei käiata on väga OK olla.
Halb: Rada on alati üks (vähemalt praegu tundub mulle nii)
Halb: Rada suhteliselt aeglane - kaugele hüppamine ei võrdu kiire.
Rada tegelikult kulus ikka auklikuks, sõita sai aga augud olid sees nii nagu ikka.
Praegu läks minu hääl Tallile kuid seda enne kõike kiiruse ning raja muutmise võimaluse pärast.
Angaaris pole aga minu arvates ühtegi faktorit, miks seal võistlust ei saaks pidada. Täiesti ok, mina lihtsalt tahaks kiiremat rada - vähem lendu, rohkem sõitu.
Kurna tall:
Halb: Vent sakib - kahju kuid mis teha.
Hea: Rada saab muuta igal võistlusel erinevaks - ruumi ja kiirust lahedalt.
Halb: Rada muudab ennast ka ise.
Angaar:
Hea: Vent on bro - rajalt eemal olles ning kui toas masinaid ei käiata on väga OK olla.
Halb: Rada on alati üks (vähemalt praegu tundub mulle nii)
Halb: Rada suhteliselt aeglane - kaugele hüppamine ei võrdu kiire.
Rada tegelikult kulus ikka auklikuks, sõita sai aga augud olid sees nii nagu ikka.
Praegu läks minu hääl Tallile kuid seda enne kõike kiiruse ning raja muutmise võimaluse pärast.
Angaaris pole aga minu arvates ühtegi faktorit, miks seal võistlust ei saaks pidada. Täiesti ok, mina lihtsalt tahaks kiiremat rada - vähem lendu, rohkem sõitu.
Ütleme nii, et tomkar võttis peale seda võistlust arvamusega sõnad suust.
NB! Vaatasin oma auto pool kulunud rehve mis üle elanud 2 trenni ja ühe võistluse ehk siis kokkuvõttes koos trennidega 4,5 paaki kütet mis teeb siis 3,3 tundi sõitu ja kuna auto uus siis pole saanud nagu tunnetust kätte et võiks veelgi rohkem gaasi vajutada seega võiks ennustada tagajooksule sellel rajal mitte kauemat eluiga kui 2,5 tundi .............. ja esijooksule vast 4 tundi mis teeb 1400.- EEK-i jooks juhul kui ikka velje pealt kätte saad kui ei siis veljed juurde mille hinda hetkel ei teagi.
Kuidas teistel nende rehvidega lood on ?
NB! Vaatasin oma auto pool kulunud rehve mis üle elanud 2 trenni ja ühe võistluse ehk siis kokkuvõttes koos trennidega 4,5 paaki kütet mis teeb siis 3,3 tundi sõitu ja kuna auto uus siis pole saanud nagu tunnetust kätte et võiks veelgi rohkem gaasi vajutada seega võiks ennustada tagajooksule sellel rajal mitte kauemat eluiga kui 2,5 tundi .............. ja esijooksule vast 4 tundi mis teeb 1400.- EEK-i jooks juhul kui ikka velje pealt kätte saad kui ei siis veljed juurde mille hinda hetkel ei teagi.
Kuidas teistel nende rehvidega lood on ?
Rehvi kulumine pole minu arvates väga teema ... Mul on Tartus kulunud ühe võistlusega paar tagarehve kuid ma ei pea seda kuidagi raja miinuseks - tuleb lihtsalt teisi rehve otsida (väga libe oli sõita kah)...Sinuhobi kirjutas:Kuidas teistel nende rehvidega lood on ?
Mingi ime läbi sain oma truggy seal angaaris pea ideaalsesse seadesse ja hüpete läbimine muutus äärmiselt nauditavaks. Minu esialgne arvamus angaarist on muutunud ka seetõttu, et nö parempoolsed 5 muhku on nüüd raja laiuses samad. Täiesti alguses, kui esimest korda seal trenni tehti, siis oli seal kaks rivi erinevaid hüppedi ja siis oli asi tobe. Seni esimene rada kus ma sõitnud olen, millel peab vedrustust ka hüpete läbimiseks seadistama.
Kui eelsõidus 10 meest koos rajal, võib tihe olla. Kuid finaalis on ebastabiilsemad mehed juba välja langenud ning 10-kesi sõit oli üllatavalt ok 20-sekundisel rajal. Raja "vasak" osa annab ka ideaalse koha möödumiseks, see kus on võimalik võtta 2 totaalselt erinevat trajektoori. Välimine on kindla peale minek ning sisemine võimaldab, väikese riskiga küll paremale poole mätasse lennata, suht valutult möödasõite teha.
Rehvi kulumine ei saa küll mingi argument raja poolt või vastu olla. Seda võib lihtsalt kiruda, et "küll need rehvid ikka kuluvad siin kiirelt", kuid mitte midagi enamat. Sama hea on öelda kiire raja kohta, et kütust kulub palju ja ma ei tea, kas tahan seal sõita või mitte
Pealegi on trimmeritel ju selge, miks need rehvid kuluvad 
Kui eelsõidus 10 meest koos rajal, võib tihe olla. Kuid finaalis on ebastabiilsemad mehed juba välja langenud ning 10-kesi sõit oli üllatavalt ok 20-sekundisel rajal. Raja "vasak" osa annab ka ideaalse koha möödumiseks, see kus on võimalik võtta 2 totaalselt erinevat trajektoori. Välimine on kindla peale minek ning sisemine võimaldab, väikese riskiga küll paremale poole mätasse lennata, suht valutult möödasõite teha.
Rehvi kulumine ei saa küll mingi argument raja poolt või vastu olla. Seda võib lihtsalt kiruda, et "küll need rehvid ikka kuluvad siin kiirelt", kuid mitte midagi enamat. Sama hea on öelda kiire raja kohta, et kütust kulub palju ja ma ei tea, kas tahan seal sõita või mitte
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]