Kahe piduriservoga buggy/truggy
Moderaator: petrolhead
Kahe piduriservoga buggy/truggy
Kas keegi on näinud kahe piduriservoga 1:8 buggy/truggy lahendust? Asja mõte oleks selles, et saab saatjast pidurite tasakaalu ette-taha seadistada. Tõenäoliselt taolisel lahendusel reaalne mõte puudub, kuid mine sa tea...
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
- eerikkarts
ette/taha jõu reguleerimiseks oli mu testitud LRP bagil väga edev lahendus, ühest kruvist saab muuta jõuõlgasid esi- ja tagapidurite vahel. MInuarust palju parem lahendus, kui collarite keeramine.
Puldist piduri balansi seadistamisel ei näe ma küll erilist pointi. 1:5 autodel kasutatakse mitut piduriservot vist ka rohkem servode koormuse jaotamise pärast, kui balansiks.
Puldist piduri balansi seadistamisel ei näe ma küll erilist pointi. 1:5 autodel kasutatakse mitut piduriservot vist ka rohkem servode koormuse jaotamise pärast, kui balansiks.