Nagu teada siis järgmisel nädalavahetusel (14 juuni) toimub Laitse Rallipargis HPI Baja kestvussõit (3h sõitu + 1h tehno paus + 3h sõitu).
Suur soov oli asja teha kuskil, kus varem sõidetud pole. Kuna selgus, et ehitusel on uus rada Laitsesse siis rääkisime inimestega läbi ning võistlus toimub seal. Vaja ainult rada ehitada

Tegelikult on kõik materjalid koha peal olemas, puudu oled vaid SINA, Jah just sina!
Mida koha peal teha on tarvis:
* teha alus ning paigaldada ca 60m äärekivi (alusmaterjalid ning kivi olemas)
* toestada kivid väljaspoolt mullaga (muld olemas)
* rajale laiali ajada paekivi tuhk (tuhk olemas)
* Rada kasta/rullida (tuleva nädala sees)
* püstitada tellingutest pukk (tellingud olemas).
Näed nüüd isegi, et vaid SINA oled puudu...
Millal?
Lihtne: sellel nädalavahetusel (kuupäevad 7-8 ). Mis kell? Laupäeval alustame kella 10:00'st kuid hilinejaid ei karistata (iga tulija on tubli, hea muidugi kui kohe algusest on piisav seltskond koos).
Laupäeval toimub sama aegselt seal rahva ralli ning kuna meie ehitatav rada on "teise raja sees" siis edasi-tagasi oma auto juurde ning ehituse juurde liikumist suvalisel hetkel ei toimu. Pühapäeval saame lammutada nii nagu tarvis (praeguse info kohaselt).
Mida kaasa võtta:
* Töökindad endale,
* sööki jooki endale (lauba-pühaba katsun midagi lisaks ka orgunnida kuid seda näeb siis kohapeal - kuda rahvast üldse on)
* vahendid päikse vastu kaitseks (mina mitte, olen ametlik krabi nagu alati)
* reha/labidas ei teeks paha.
* hea tuju
* Võimalikuks ööbimiseks vahendid (vastavalt vajadusele ning minu eelnevale kinnitusele, et ööbimiseks on luba saadud - 5112197)
Tähistaks poolametlikult siis foorumi 3 aastast sünnipäeva ühe raja ehitusega!
Märgutage siia, kes ja millal on tulijad.
Tuleku juhis:
Pärnu maanteest eraldub mingi hetk suurem tee Haapsalu poole. Eraldumise ristmikust 10km Haapsalu poole, vasakul pool teed asub tuulik ning selle taga ongi radade kompleks.