nitroka jama
Moderaator: petrolhead
nitroka jama
Mul on masin siis firestorm 10 t. On selline probleem et kui ma ta käivitan , kuigi pöörded on madalad aga rattad tahavad ikka vedada ja mitte vaikselt. Ei tea mis võib iga olla. Äkki läks pori või midagi kuskile siduri värki.
HPI Sprint 2 Sport
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
tel nr: 53329661
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
Võta siis sidur lahti ja vaata miks ta kinni on, ega meie siin ei saa ju probleemi distantsilt lahendada.
Raadioteel juhitavad hobi- ja võistlusmudelid
https://www.claypitrc.eu
https://www.claypitrc.eu
-
Ei taht uut teemat teha siis
Probleen on siis nitro autol. Auto liigub vabakäigul ja päris hästi, aga tahaks et auto ikka seisaks, kuid kui panen pöördeid vähemaks siis sureb mootor lihtsalt välja.
Probleen on siis nitro autol. Auto liigub vabakäigul ja päris hästi, aga tahaks et auto ikka seisaks, kuid kui panen pöördeid vähemaks siis sureb mootor lihtsalt välja.
hpi sprint 2 drift, nissan Z350//MXB-3
tel:53964377
MÜÜN: CD mängija Roadstar-heas korras 550kr, poes maksis 1100kr + akud
-
Kui sidurilaagrid ka korras on (seisva mootoriga sidurikell pöörleb vabalt) ja klotsi augud ei ole välja venitatud (põhjustab klotside hõõrdumist vastu kella ka madalatel pööretel), siis ei aita küll muu, kui mephi nõu kuulda võtta ja mootor häälde panna, nii et ta normaalsetel tühikäigupööretel välja ei sure.
-
Mul on jama enda mootoriga, tegu on 3 cc nitro mootriga ja ma ei saa seda normaalselt väiksete põõrete peal käima
ma ei ole sellel alal ekspert ka... kas oleks mingit võimalust et keegi saaks selles aidata. (mootori seadistamisel)

-
-
-
männikmees kirjutas:vaevalt ta küpsiste eest metsa läheb

tegelt ma mõtlesin et kui linna tulek on siis lihtsalt kuskil hobikas või hpi-s saaks abi:D teadjatel meestel ei tohiks seda raske seadistada olla vist

Kas sul kuuskant viskab lihtsalt üle või ta lihtsalt EI TULE LAHTI? kui üle viskab siis lõika väike jupp kuuskandist maha, saad terve osa jälle ning siis uuesti proovida aga ma ei usu, et see kuuskant terveks jälle jääb. Ega teistmoodi ei saagi või siiski... äki parem, tugevam kuuskandi keeraja osta. Aga kui ei viska üle, siis kanguta weel 

HPI Sprint 2 Sport
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
- Grim Reaper
Kui tavalise puuriga saad "kruvi lahti keerata", siis peab see tõepoolest "valet pidi" keermega olema. "õiget pidi" keermega kruvide väljapuurimiseks on olemas "valet pidi" puurid, mida meie vabariigist mina leida pole suutnud.
Ise-enesest nipp jumala õige ja toimib tõesti. Ainult et tavapärased puurid ja tavapärase keermega kruvid ei sobi omavahel kokku, ehk mõlemad on nö parempidised, päripäevased.
Ise-enesest nipp jumala õige ja toimib tõesti. Ainult et tavapärased puurid ja tavapärase keermega kruvid ei sobi omavahel kokku, ehk mõlemad on nö parempidised, päripäevased.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Siiski on olemas veel lihdsam variant. Kruvi peale soon sisse lõigata ja siis tavalise kruvikaga lahti keerata. kuuskant kruvil hea tummine pea ka. Minu puhul alati aidanud. Ei mingit puurimist ja seda kruvi loomulikult enam kasutada ei saa. Ja kui tahad, et see jama enam ei korduks, siis soovitan kruvisid tihedamini vahetada, sest selline asi juhtub tavaliselt siis, kui kõik su parimad tööriistad pole käepärast või on hirmus kiire.
Burn more fuel!
Oleks selline küsimus, et kuidas nitro mootorit käima saada ?
Kui ma panen need nõelad enamvähem õigesti nagu ja küünal ka hõõgub ilusti nagu peaks aga kui hakkan käima tõmbama siis ta peale tõmmet natuke podiseb vahepeal, mitte igakord aga käima mootorit ei aja.
Mootori nimeks on GXR 28 ja sai just ka uus keps pandud.
Kui ma panen need nõelad enamvähem õigesti nagu ja küünal ka hõõgub ilusti nagu peaks aga kui hakkan käima tõmbama siis ta peale tõmmet natuke podiseb vahepeal, mitte igakord aga käima mootorit ei aja.
Mootori nimeks on GXR 28 ja sai just ka uus keps pandud.