On jama nitro mootoriga ja igat moodi mässanud ja ei saa korralikult tööle. Kas keegi saaks tulla siia kanti ja aitaks seadistada või ma ei tea mida teha, et saaks mootori korralikult tööle, sest mul ise pole suurt võimalust tulla. Minu asukoht Järvamaa, Albu vald, Lubja talu. Pakkuge oma vaevatasu hind mis selleeest saada tahaksite, et siia jõudsite sõita ja aidata.
Oleks keegi nõus siia sõitma ja aitama?
Kas keegi saaks appi tulla?
Moderaator: petrolhead
Tegelt oleks mul ka abipalve, et ei jõua enam WC's oma asja ajada, liiga raske tõsta, äkki mõni mudelist (naissoost eelistatud) võiks tulla Tartusse ja aitaks mind?
Tead ühte vanasõna, et kel janu sel jalad. Sõida ise kuhugi võistlustele ja seal palud kellegilt abi. Kindlasti leidub mõni asjalik inimene, kes aitab sind hädas.
Või siis tõesti, ma võin ka tulla... 150 krooni tund + kütusekulu sinna sõitmiseks. Raha hakkab jooksma siis, kui istun autosse ja hakkan sõitma.
Tead ühte vanasõna, et kel janu sel jalad. Sõida ise kuhugi võistlustele ja seal palud kellegilt abi. Kindlasti leidub mõni asjalik inimene, kes aitab sind hädas.
Või siis tõesti, ma võin ka tulla... 150 krooni tund + kütusekulu sinna sõitmiseks. Raha hakkab jooksma siis, kui istun autosse ja hakkan sõitma.