TUTVUMISKUULUTUS

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
asko

TUTVUMISKUULUTUS

Postitus Postitas asko » 09.01.2006 16:03

Sooviksin kellegi toreda inimesega lähiõhtutel kokku saada ja pisut koos nokitseda. Õhtu sisuks oleks Savage SS 4.6 lahti tegemine ja "avastamine" mida 2 kuud vana muda alt leida võiks. Ootan vastust toredalt ning abivalmilt inimeselt kellega koos ühist elumõtet jagada (automudelism, soovitavalt offroad). Seksuaalset eelistust ei oma (võib olla nii mees kui naine). Grupikas oleks eriti teretulnud (st rohkem kui mina ja sina). Oma majanduslikku kindlustatust võin tõestada mõne õlle ostmisega ja kui sul just paremat kohta pole siis võime ka minu pool kokku saada. Üheõhtu suhete otsijatel palun mitte kirjutada.

antia

Postitus Postitas antia » 09.01.2006 16:56

mina tutvuks hea meelega aga kahjuks enne 17.01 ei mängi midagi välja. oled sa nii kannatlik poiss, Asko? pikk eelmäng pidi suhtele hästi mõjuma :P

minu tutvumise eesmärk oleks lahti võtta diffrid ja vaadata mis seal sees on 3 võistlusega toimunud, lisaks teha üks väike diffrite upgrade. grupikas oleks tõesti lahedam ja kõiksugu erinevate määrete kaasamine kõlab positiivselt ;)

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 09.01.2006 17:54

ka minul on huvi sinuga tuttavaks saada, omaltpoolt pakun mänguasjana välja hyper 7 DTQ, sellega võin ennast lõbustada nii mina kui sina. musueas, mulle meeldib kõige rohkem seda teha laua peal tugevalt valgustatud kohas, sest pimedas võib mõni asi lihtsalt valesse auku minna ja kinni jääda (või siis mööda minna ja sellest pole ju kellelegi kasu). Eelnev kogemus antud vallas olemas ning vajadusel võin ka sind õpetada, või kui häbelik oled kasvõi asja ise ära teha.

Muuseas, laua peal tegemisel on lausa kohustuslik alla panna rätik, sest vastasel juhul on koristamist rohkem kui asi ise väärt on ning eks ta on mugavam ja pehmem ka.

Probleemiks Tallinna sisene transport ning püsisuhte olemasolu, seega eelistaksin et antud seiklus jääks salajaseks. Seeeest on tööriistad ning vajalikud vahendid kõik endal olemas ning olen valmis neid ka sõbralikult jagama et ka sul parem ja meeldivam oleks.

Samuti sooviksin mainida et seekord ma proovin ilma määreteta hakkama saada, sest nende kasutamisel on seatud eritingimused nii ruumile kui nende kasutajale, sooviksin ka ära mainida et enne asjaga peale hakkamist soovin et sa joodaksid ming vähemalt kergelt täis, sest nii meeldib mulle rohkem, selle kompensatsiooniks olen nõus järgneval hommikul olema kaine autojuht. Minule sobiks kõige paremini reede õhtu peale reede päevast treeningut, ning laupäeval olen valmis sinuga kasvõi Kolkasse minema. Soovin ka mainida et grupiga tehes on asi kordades mõnusam, kahekesi asjade ajamine on tossikestele, minupoolest võib asi võtta osalejate arvult kasvõi Vana-Rooma orgia (kuidas see nüüd kirjutataksegi?) mõõtmed.

Iseloomustus: olen blondeeritud juustega umbes 180cm pikk kõhna kehaehitusega 17 aastane meessosst EV kodanik, suhtlen vabalt Eesti ja inglise keeles, saan hakkama ka prantuse keelelise suhtlemisega, iseloomult vabameelne ning uuteks tutvusteks avatud. Loodan et ma pakun sulle huvi ja võtad minuga ühendust telefonil 5526421.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 09.01.2006 18:32

samas ma ei tea kas ma ikka saan sellistega suhelda kes ennast isegi võistlutele ei ole registreerinud? www.hobi.ee/in

saue HOBIzone
droonipood.ee

asko

Postitus Postitas asko » 09.01.2006 18:37

nüüd võid muga jälle suhelda:)

motokrosser

Postitus Postitas motokrosser » 09.01.2006 18:58

Mull olekd pakkumine hispaanlasega kes mudelist!Aga kahjuks sellel ajal sõidab ta minema.Ta isegi lubas tulla kunagi wintercupile! :)Tema masinaks hyper 9 või mis se kõige uuem oli.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 09.01.2006 19:18

Tehke mis te teete aga kui te seal midagi millegiga keerate siis vaadake et üle ei keera, sest muidu võib lahtisaamine äärmiselt raske olla.

saue HOBIzone
droonipood.ee

Vasta