Rc Autod Top 5
Moderaator: petrolhead
Re: Rc Autod Top 5
Kõige kahtlasem teema siin foorumis vist...
Mis mõttes rc autode top 5 ?
Mis mõttes rc autode top 5 ?
Team Associated RC18MT Brushless / Hot Bodies Cyclone D4
kõik rc autode paremus järjestus top 5.
milline on teie arvates 1 kohal ja siis 2 jne
milline on teie arvates 1 kohal ja siis 2 jne
Ullemat teemat ei tahtnud teha ? Ja mis masinad, erinevaid masinaid on ju, kas m6tled paremuselt kit'e v6i rtr'e ?
-
Ja kuhu sa nende tulemustega loodad jõuda? Vaatad mis autot kõige rohkem esimeseks pakuti ja ostad selle?
Mis mõttes kõige parem? Kõige kiirem ? Kõige aeglasem ? Milline auto kõige rohkem sulle naeratab ?
Team Associated RC18MT Brushless / Hot Bodies Cyclone D4
-
See tuletab meelde Kreisiraadio seda antikvariaadi osa, kus küsiti ka kes on kõige pikem taksojuht.Saabu kirjutas:Mis mõttes kõige parem?
kui saabu tahab kõike aeglasema autoga mis poes on võistlema minna siis pane see auto 1 kohale.
Oeh, NII EI SAA JU RALLIT SÕITA! 
Samas võin ju öelda et umbe-timm auto on mugen mbx5t, sest mina sõidan sellega

Samas võin ju öelda et umbe-timm auto on mugen mbx5t, sest mina sõidan sellega

TiitRacingInc.
Klikka lingil!
MCD RaceRunner V4 / Zenoah 26cc
Õhus:
Blade mCX
Veebis:
VRC PRO
Klikka lingil!
MCD RaceRunner V4 / Zenoah 26cc
Õhus:
Blade mCX
Veebis:
VRC PRO
Ennast kiitmast ma ei väsi
Vastavalt RC Car Action ajakirjale on parim auto (Readers choice) Team Losi 8IGHT 2.0 Race Roller bagi. See on siis üle maailma sõitjate poolt 2009 aasta lõpus lemmikuimaks hääletatud mudel maailmas. Kellele järgnevad 4 kohta kuuluvad, selle kohta mul kahjuks andmed puuduvad.

Vastavalt RC Car Action ajakirjale on parim auto (Readers choice) Team Losi 8IGHT 2.0 Race Roller bagi. See on siis üle maailma sõitjate poolt 2009 aasta lõpus lemmikuimaks hääletatud mudel maailmas. Kellele järgnevad 4 kohta kuuluvad, selle kohta mul kahjuks andmed puuduvad.
Raadioteel juhitavad hobi- ja võistlusmudelid
https://www.claypitrc.eu
https://www.claypitrc.eu
1. Hpi Baja 5b
2.Axial SCX10
3.AE RC8E
4.HB Cyclone D4
5.Hpi Vorza
2.Axial SCX10
3.AE RC8E
4.HB Cyclone D4
5.Hpi Vorza
[i]Kyosho MP777 WC-E[/i]
Meie pere alla 1:1 skaala autode paremusjärjestus:
1) Suur põrisev punane. See kuidas ta praeguseks toimib, paneb südame mõnusalt puperdama!
2) Väiksem mittepõrisev punane. Tagaveoline aga nii hästi juhitav nii rajal kui õhus hüppest tulles.
3) Punasepruunikirju, sama skaala nagu eelmine, aga veidi väiksem. Ei andesta sõiduvigu nõndaviisi nagu koht nr. 2.
4) Sinine samas skaalast nagu eelmised kaks aga 4wd. Jäi viimaseks sest õõts on pooleks ja muud elektroonikat, peale servode ei ole peal praegu. JQ kommentaarid neliveolise 1/10 kohta on nagu rusikas silmaauku!
5) viimase koha mudel on maha müüdud õigel ajal.
1) Suur põrisev punane. See kuidas ta praeguseks toimib, paneb südame mõnusalt puperdama!
2) Väiksem mittepõrisev punane. Tagaveoline aga nii hästi juhitav nii rajal kui õhus hüppest tulles.
3) Punasepruunikirju, sama skaala nagu eelmine, aga veidi väiksem. Ei andesta sõiduvigu nõndaviisi nagu koht nr. 2.
4) Sinine samas skaalast nagu eelmised kaks aga 4wd. Jäi viimaseks sest õõts on pooleks ja muud elektroonikat, peale servode ei ole peal praegu. JQ kommentaarid neliveolise 1/10 kohta on nagu rusikas silmaauku!
5) viimase koha mudel on maha müüdud õigel ajal.