Hyper Macstar 28 6 P - jääb oskustest puudu

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
amatöör

Hyper Macstar 28 6 P - jääb oskustest puudu

Postitus Postitas amatöör » 27.11.2011 12:51

Tere!

Nüüd on saanud nädal täis katsetamisest saada see mootor tööle ja ühtlasi sai täis ka kannatus ja tuli mõte paluda targematelt abi :mrgreen:
Olen täitsa roheline, esimene auto ja esimesed jamamised sellega, tuttavad ei tegele mudelismiga ja pole kellegilt küsida ka nõu,ega kellegi juurde minna auto näppus uksetaha :)
auto sai soetatud kasutatult ja selleks on kyosho st-r.
Selle umbes kruvide keeramisega olen ilmselt kõik ajanud nii paigast ära kui vähegi võimalik.
Näppinud olen siis 3 kruvi ja need peaks olema a) Main Needle Valve (MNV) b) Supply Fuel nozzle (SFN) c) Sub Throttle Needle Valve (STNV)

siit ka küsimus,ehk on kellegil sama mootor ja oskaks öelda mingisugused algseaded ja jagada juhtnööre,et kui peaks saama käima,siis mida edasi ja kuhu keerata,
kui keegi viitsib võtta vaevaks ja vastata,siis palun seda teha võimalikult lihtsalt ja emakeeles kuna igasugused lühendid ja asjad ajavad hetkel veel täitsa segadusse kuna kogemused on null.
proovisin otsida ka siit foorumist natuke näpunäiteid,aga ei leidnud,ilmselt on kõigil sellised elementaarsed teadmised olemas endal ja ei ole sellest siin räägitud,või olen ma lihtsalt kehva otsija. :)
millise kruvi keeramine mida mõjutab täpsemalt ja milliste tunnustega on vaja millist kruvi keerata,kui palju korraga üldse keeratakse?
lihtsalt käima saamiseks oleks vaja esmalt "mängida" millise kruviga?
jne jne.. sry kui valesti sõnastan asju ja lähenen asjale valest küljest,aga kuidagi peab ju saama ka teadmisi tasahaaval :roll:
kellegi juurde hetkel minna ei saa kuna olen eestist 400km kaugusel.
loodan,et on kellegil kannatust teha puust ja punasega asi selgeks :)

amatöör

Re: Hyper Macstar 28 6 P - jääb oskustest puudu

Postitus Postitas amatöör » 28.11.2011 23:20

sain tööle.
ehk on kellegile veel see link abiks,mind see kyll ei aidanud või ,ei osanud ma lugeda sealt õigesti.
Sub Throttle Needle Valve (STNV)
RE-OPEN VALV E 2.5 TURNS.
minul on aga STNV keeratud umbes 6 ringi lahti, 2,5ga nagu seal lingil öeldakse,ei toimu minu mootoril midagi. 2,5ga sain ainult nii tööle kui keerasin puldist throttlet rohkem peale,siis käivitus korra täispööretel ja suri kohe ka välja kui keerasin puldist throttlet natukenegi maha. :roll:
http://www.cmldistribution.co.uk/diagra ... tar_28.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Vasta