EAMK küsitlus
Moderaator: petrolhead
EAMK küsitlus
Tere kogu hobitajate kamp.
Valmis selline küsimustik: https://docs.google.com/forms/d/17LxNfp ... k/viewform
Olge nii head ja püüdke aega leida, et linnukesed kastidesse joonistada - tagasiside võib EAMK-le veidikest mõtlemisainet pakkuda.
Ei taha sünget pilti maalida, kuid on märgata, et meie kodune mudelimaailm siit-sealt kõvasti krigiseb ja läbi aukude loksub - olgu siinse eksperimendi eesmärgiks tulevikumõtteid vahetada.
Kes foorumit kantseldab, võib teda ka võistluste alla paigutada ning kuhugi paika kleepida.
Valmis selline küsimustik: https://docs.google.com/forms/d/17LxNfp ... k/viewform
Olge nii head ja püüdke aega leida, et linnukesed kastidesse joonistada - tagasiside võib EAMK-le veidikest mõtlemisainet pakkuda.
Ei taha sünget pilti maalida, kuid on märgata, et meie kodune mudelimaailm siit-sealt kõvasti krigiseb ja läbi aukude loksub - olgu siinse eksperimendi eesmärgiks tulevikumõtteid vahetada.
Kes foorumit kantseldab, võib teda ka võistluste alla paigutada ning kuhugi paika kleepida.
Jonas Nahkor
Team Xray
Team Xray
Re: EAMK küsitlus
Kas EAMK põhikiri on juba valmis ?olerex kirjutas: Ei taha sünget pilti maalida, kuid on märgata, et meie kodune mudelimaailm siit-sealt kõvasti krigiseb ja läbi aukude loksub - olgu siinse eksperimendi eesmärgiks tulevikumõtteid vahetada.

Kivironimine, skaala mudelid, võistlused ja ise ehitamine = crawl.ee
Mina pole näinud ega kuulnud sellist looma, milline ta välja peaks nägema ja millal seda lubati?
Jonas Nahkor
Team Xray
Team Xray
See mingi nadi vihje põhikirja puudusele või?Daniel kirjutas:Kas EAMK põhikiri on juba valmis ?
Mine vaata veelkord ....
Minu meelest tuleks selle foorumi korrastamisega kõigepealt pihta hakata, kõik on siin nagu pudru ja kapsad,
igaüks kirjutab oma küsimuse või teema sinna kus juhtub, paljud teemad korduvad jne.
Ühesõnaga, see foorum on nagu segapudru!!!
Ja kus on selline rubriik "Lugejate RC autod" , kuhu saad teema teha konkreetselt oma RC autost,
mitte mingi guaziga ülevärvitud hiina junnist, millest on lõpuks saanud mingi okse.
1 näide ka: viewtopic.php?f=17&t=6861" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu arvates on alateemasid ka esilehel liiga palju.
igaüks kirjutab oma küsimuse või teema sinna kus juhtub, paljud teemad korduvad jne.
Ühesõnaga, see foorum on nagu segapudru!!!

Ja kus on selline rubriik "Lugejate RC autod" , kuhu saad teema teha konkreetselt oma RC autost,
mitte mingi guaziga ülevärvitud hiina junnist, millest on lõpuks saanud mingi okse.
1 näide ka: viewtopic.php?f=17&t=6861" onclick="window.open(this.href);return false;
Ära virise täitsa ok masin ju.Tee järgi kui oskadmk3turbo kirjutas:Minu meelest tuleks selle foorumi korrastamisega kõigepealt pihta hakata, kõik on siin nagu pudru ja kapsad,
Ühesõnaga, see foorum on nagu segapudru!!!![]()

Aga aktiivseid moderaatoreid võiks olla küll rohkem samuti kasutajaid.