Mis autot soovitate on-road võistlusteks?
Re: Mis autot soovitate on-road võistlusteks?
Eestis olesks hea valik X-ray mõni touring mudel. Tükid on saadaval ja auto on täitsa hea sõita ja küllaltki lihtne ehitada. Ise sõidan sama tootja T3 ja X10-ga
Jörg Miikael Tiit - 4x EFRA European Champion
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Võistlustelt või siis võta siin foorumis ühendust kasutajaga akaver.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Kas fasthobbies poes need jupid mis vaja odavam osta kui tal lasta terve komplekt kokku panna???? Ta tahtis kokku pandud 1/10 auto eest 1500 euri! Kas natuke kallis pole!!
Oeh, mina ei tahnud midagi.onroad kirjutas:Kas fasthobbies poes need jupid mis vaja odavam osta kui tal lasta terve komplekt kokku panna???? Ta tahtis kokku pandud 1/10 auto eest 1500 euri! Kas natuke kallis pole!!
Tegin lihtsalt lihtsa arvutuse, mis maksab nullist alustamine, et väga hea uue varustusega sõitma hakata...
Ja tee mis tahad, alla 1500 euri ei saanud ma kuidagi kokku. Pigem rohkem.
akaver
http://shop.akaver.com
http://shop.akaver.com
1500.- 1/10 onroad nitro klass alustajale ja kes pole ilmselt asjaga varem kokku puutunud.
Pole väga vahet mis klassis tahad alustada. Kui tahad tippvarustust siis läheb igalpool umbes 2000 EUR.
https://ketecor.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; kardinad, rulood ja markiisid!
nojah.aga kui varasem kogemus puudub pole ju mõtet lõhkumiseks sellist üüratult kallist asja alustuseks osta.samas ei tee tiptasemel auto temast supersõitjat.alustuseks sobiks mõni odavam asi.
samas alustamiseks sobib vast ka sellised autod.
http://www.fasthobbies.eu/nitro-toureza-body-p-83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fasthobbies.eu/nitro-honda-kerega-p-84.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fasthobbies.eu/nitro-toureza-body-p-83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fasthobbies.eu/nitro-honda-kerega-p-84.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Küsi ükskõik, millise võistlustel käija käest ja saad alati ühe vastuse:
Kõik "alguses odavamad asjad" on ilmselgelt aja ja raha raiskamine. See on ennast 100 korda tõestanud fakt.
ja kui päriselt kaa pole esialgu nii suurt summat investeerida, siis osta alguses VRC pulk ja vähemalt keskmisel tasemel pult ja kima virtuaalselt... usu, sellest on abi.
VRC on meil mudelipoodides u 25 EUR eest saadaval ja norm pult peaks olema kaa saadaval kusagil 120-170 EUR vahel...
Ja siis käi võistlustel ja vaata hoolega... ja siis kui oled veidi julgem, siis suhtle inimestega, mõni annab võibolla isegi peale võistlust paariks ringiks autot proovida...
Ja siis mõtle hoolega, mis klassi sa sõita tahad...
Ja siis osta mingi moment mingi KIT ja osta kohe ikka kui just mitte ülemise otsa kit, siis sellele võimalikult lähedal asuv asi...
Ja ikka veel sõida vrc-ga ja käi võistlustel vaatajana edasi... ja siis ehita oma kit kokku... ja siis osta regu ja mootorit ja siis millalgi aku kaa...
Jah see kõik on lihtsalt kulutuste hajutamine, aga sedasama teeksid Sa ka siis, kui ostaksid odavotsa auto ja tuuniksid seda, lõputult ja lootusetult, siis oled oma odavotsa autole juba ostnud korraliku aku ja mootori ja regu ja puldi, siis sülitad, ütled kurat ja ostad ikka pro auto ja siis avastad kapinurgast nii odava auto veeremi, kui ka rtr puldi ja regu ja mootori ja odavotsa aku jne...
Ja siis saad aru, et krt selle odavotsa asja olekd ju võinud ostmata jätta...
Ja nii on see läinud enamiku praeguste võistlejatega...
Aga ega sa ju kuulama ei pea kedagi, rammi ikka ise... ja siis mõne aasta pärast kirjuta siia sedasama juttu foorumisse, kui mõni alustaja ütleb, et tahaks mingit mittetasemel autot, et vaikselt alustada...
Kõik "alguses odavamad asjad" on ilmselgelt aja ja raha raiskamine. See on ennast 100 korda tõestanud fakt.
ja kui päriselt kaa pole esialgu nii suurt summat investeerida, siis osta alguses VRC pulk ja vähemalt keskmisel tasemel pult ja kima virtuaalselt... usu, sellest on abi.
VRC on meil mudelipoodides u 25 EUR eest saadaval ja norm pult peaks olema kaa saadaval kusagil 120-170 EUR vahel...
Ja siis käi võistlustel ja vaata hoolega... ja siis kui oled veidi julgem, siis suhtle inimestega, mõni annab võibolla isegi peale võistlust paariks ringiks autot proovida...
Ja siis mõtle hoolega, mis klassi sa sõita tahad...
Ja siis osta mingi moment mingi KIT ja osta kohe ikka kui just mitte ülemise otsa kit, siis sellele võimalikult lähedal asuv asi...
Ja ikka veel sõida vrc-ga ja käi võistlustel vaatajana edasi... ja siis ehita oma kit kokku... ja siis osta regu ja mootorit ja siis millalgi aku kaa...
Jah see kõik on lihtsalt kulutuste hajutamine, aga sedasama teeksid Sa ka siis, kui ostaksid odavotsa auto ja tuuniksid seda, lõputult ja lootusetult, siis oled oma odavotsa autole juba ostnud korraliku aku ja mootori ja regu ja puldi, siis sülitad, ütled kurat ja ostad ikka pro auto ja siis avastad kapinurgast nii odava auto veeremi, kui ka rtr puldi ja regu ja mootori ja odavotsa aku jne...
Ja siis saad aru, et krt selle odavotsa asja olekd ju võinud ostmata jätta...
Ja nii on see läinud enamiku praeguste võistlejatega...
Aga ega sa ju kuulama ei pea kedagi, rammi ikka ise... ja siis mõne aasta pärast kirjuta siia sedasama juttu foorumisse, kui mõni alustaja ütleb, et tahaks mingit mittetasemel autot, et vaikselt alustada...
Associated RC10 B74.1
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
Noh kui osa võtta mõnest eesti parkimisplatsi võistlusest aastas siis ei ole küll mõtet mingit kallist asja osta.palju on eestis neid kes käivad rahvusvahelistel onroad võistlustel just ma mõtlen seda 1/10 klassi.
Rahvusvahelistel käijaid on umbes alla 10 veidi...
Aga eestis stockis on võistlemas tavaliselt umbes 15 ja modis vist kuni 10...
Praegu on muidugi madalseis, stockis olen ma vist ikka ka üle 20 näinud osalemas...
Ma ei teagi, misasi on parklavõistlus... aga tule pühapäeval saue gümnaasiumi võimlasse, siis näed, mis on eesti karikavõistlus...
Aga eestis stockis on võistlemas tavaliselt umbes 15 ja modis vist kuni 10...
Praegu on muidugi madalseis, stockis olen ma vist ikka ka üle 20 näinud osalemas...
Ma ei teagi, misasi on parklavõistlus... aga tule pühapäeval saue gümnaasiumi võimlasse, siis näed, mis on eesti karikavõistlus...
Associated RC10 B74.1
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Eestis sõidetakse üllatavalt hea (ja kalli) tehnikaga, seega kui Sa tahad esimese kolme seas lõpetada, siis on vaja ka korralikku autot.urki kirjutas:Noh kui osa võtta mõnest eesti parkimisplatsi võistlusest aastas siis ei ole küll mõtet mingit kallist asja osta.palju on eestis neid kes käivad rahvusvahelistel onroad võistlustel just ma mõtlen seda 1/10 klassi.
Muidugi on võimalus see umbes 2x odavamalt kasutatult osta.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Samas ei vii esikohale kallis tehnika vaid ka aastate pikkune kogemus.
Ma nüüd loen seda teemat ja ei saa aru kas jutt on nitro või elektri onroadist. Soovitaks kindlasti elektrit sest siis saad sõita aastaringsel. Suvel umbes 6 võistlust ja talvel 7. Lisaks talvel iga kuu ka üks treening. Nitroga saad sõita ainult suvistel võistlustel ja auto kasutamine - sõitmine - seadistamine kordades keerulisem!
https://ketecor.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; kardinad, rulood ja markiisid!
Äkki tasub kõigepealt 1:18 stockis sõita, see on ju palju odavam?
Sest 1:10 onroadi esmased kulutused on väga ikka kõrged. Isegi kui ostad mingi kasutatud x-ray või schumi raami, siis akud ja elektroonika ajab ikkagi eelarve lakke.
Nitro on sellesmõttes parem, et ei pea kohe alguses akudesse investeerima. Kanister kütust ja GO! Jooksvad kulud on muidugi jällegi kõrgemad.
Kas offroad ei paku huvi? Mul sõber sõitis viimasel Winter Cupi võistlusel tavalise RTR Ofna bagiga. Usast 300 dollariga tellitud.
Mu enda masin + varustus oli kokku umbes 300 euri väärt (kasutatuna ostetud).
Ja autode taha ei jäänud midagi. Kui enamik sõitjaid regulaarselt crashib, siis ei jäägi. Võidavad need, kes stabiilselt kiiresti sõita oskavad ja kõige vähem vigu teevad.
Jutu point on see, et ei pea 1500 euri vaba raha olema ei võistelda. Start smart!
Sest 1:10 onroadi esmased kulutused on väga ikka kõrged. Isegi kui ostad mingi kasutatud x-ray või schumi raami, siis akud ja elektroonika ajab ikkagi eelarve lakke.
Nitro on sellesmõttes parem, et ei pea kohe alguses akudesse investeerima. Kanister kütust ja GO! Jooksvad kulud on muidugi jällegi kõrgemad.
Kas offroad ei paku huvi? Mul sõber sõitis viimasel Winter Cupi võistlusel tavalise RTR Ofna bagiga. Usast 300 dollariga tellitud.
Mu enda masin + varustus oli kokku umbes 300 euri väärt (kasutatuna ostetud).
Ja autode taha ei jäänud midagi. Kui enamik sõitjaid regulaarselt crashib, siis ei jäägi. Võidavad need, kes stabiilselt kiiresti sõita oskavad ja kõige vähem vigu teevad.
Jutu point on see, et ei pea 1500 euri vaba raha olema ei võistelda. Start smart!
HPI Savage w LRP.28
Hobao Hyper 8,5 Pro .30 Sirio Over-Powered-Edition
LRP S10 Blast2 TC
Pühapäevasõitja
Hobao Hyper 8,5 Pro .30 Sirio Over-Powered-Edition
LRP S10 Blast2 TC
Pühapäevasõitja
offroad pakub rohkem huvi! Sest endal kodus rada olemas! Ja tahaks elektrikat!
Klassi kui sellist sellele ei ole, kuigi saaks sõita openis. Kui sa oled rohkem offroadist huvitanud siis ma soovitaksin sulle 1/8 nitrot. Rahvusvaheline ja Eestis arvatavasti populaarseim klass.
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
http://www.fasthobbies.eu/blitz-shortco ... -3066.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nagu ma ennem ütlesin, et sellele autole ei ole eestis klassi!
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
SWorkz Motorsports
Nosram Electronics
Mudelihall
Savöx Servos
T-Pro Tires
RJX Hobby
Awesomatix
Insane Racing
mcd.ee
ToniSport
Boca Bearings
HobbyFactory
Võrguvara
Teema on püstitatud onroadi kohta ja peale mingi aja kulumist tuleb teema alustajalt selline post...
Käi võistlustel ja vaata ringi ja suhtle inimestega päriselt... äkki siis saad aru, mida tahad, ega siin foorumi järgi ei olegi ju miskit otsustada...
Käi võistlustel ja vaata ringi ja suhtle inimestega päriselt... äkki siis saad aru, mida tahad, ega siin foorumi järgi ei olegi ju miskit otsustada...
onroad kirjutas:offroad pakub rohkem huvi! Sest endal kodus rada olemas! Ja tahaks elektrikat!
Associated RC10 B74.1
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro