Kas keegi on kokku puutunud sellise masinaga?: http://www.fasthobbies.eu/micro-rally-p-3721.html
Kuidas tundub (hea/halb)? Tundub olevat kohe odav või täitsa sõidetav . Kas seda Tallinnas kah müüakse mingis poes?
Ilus, tark ja osav. Ilusam, targem ja osavam. Kõige ilusam, kõige targem ja kõige osavam. Ilusaim, targeim ja osavaim.
Ei. See tikutops on kvaliteetkaup ja oma hinda täielikult väärt! Suhtkoht lootusetu lõhkuda, kui toas kimada (laua- ja toolijalad ei tekita tavaliselt purustusi), normaalselt juhitav jne jne. Tänu neliveole ka libedal toapõrandal adekvaatselt käituv. Probleem tekkis Kullo rajal sõites, kummist rajapiirded keerasid ta väga kergelt katusele aga see on liialt rajaspetsiifiline probleem, mida põrandal ja vaibal ei esine.
Minu kasutuses on 4 sellist isendit. Kaks rallycari ja kaks short course trucki. Ütleks et SC masinat käituvad nagu natuke stabiilsemalt. Raja peal käituvad mõlemad, aga üsna viisakalt. Kannatab isegi seadistada natuke. Õliamordid ja 4wd teevad masina igalpool siledamal pinnal juhitavaks. Ja kui installida sinna peale LiPo aku, siis muutub see lausa masinaks millega sõidab aeglasemaid ringiaegu kui tavalise akuga. Ehk see muutub jube kiireks ja hakkab üle katuse vaiba peal rulluma. Hind on vastavalt kvaliteedile ja need masinad on vastupidavad!
Aqua kirjutas:Kas keegi on kokku puutunud sellise masinaga?: http://www.fasthobbies.eu/micro-rally-p-3721.html
Kuidas tundub (hea/halb)? Tundub olevat kohe odav või täitsa sõidetav . Kas seda Tallinnas kah müüakse mingis poes?
Tegu on igati korraliku ja vastupidava autoga, tõenäoliselt üks parimaid autosid millega toas sõita. Lipo akuga on ka õues siledamal pinnal täiesti pädev sõidumasin.
Minu teada ükski reaalne pood seda Tallinnas ei müü, kui sa seda küsisid. Aga miks sa internetipoest ei telli? Enne kella 12 tellides on pakk homme Tallinnas.
No siis on ainuke variant Pärnu sõita, kõik need mudelid on poes letipeal väljas.
Need microd on täpselt sama auto, ainult kere on erinev.
Aga kas micro või 1/10 mudel, see sõltub küll sellest kus te sellega sõita plaanite. 1/10 mudeliga toas ei sõida.
Aqua kirjutas:Kas nendel masinatel on garantii ka?
Horizon Hobby annab garantii et toode on korras ostu hetkel. Aga üldiselt on Horizon Hobby tuntud selle poolest et kõik probleemid lahendatakse kliendile kasulikult ja kiiresti. Losi ja Electrixrc on mõlemad Horizon Hobby kaubamärgid.
Tulenevalt meie seadustest on sul pretensiooni esitamise aeg 2 aastat.
Igaüks kasutab seda tööriista, mida tööandja kohustab või mis on käepärasem. Minu töövahend on Catia, eestis jällegi rohkem levinud Solidworks, Solidedge ja Inventor.
Aga ma tahaks näha kes on nii kõva mees, et joonistab sõidukõlbuliku auto valmis. Ja mitte lihtsalt kere, vaid ka sillad koos vastava geomeetriaarvutusega. See ei käi nagu piimatootmine, kus ristad lehma ja heina, ning miskisest otsast hakkabki iseenesest piim välja voolama.
1. Video peal tundub korralik ainult UUE AKUGA [youtube] [/youtube]
2. Sellest mudelist ei jaga mina midagi.
3. See on natukene (ligadilogadi) masin meil on neid 3 tükki. Kõige rohkem sõita saanud masin on hetkel niiviisi et servo ja rooli vahel peaks olema kruvi, aga tollel on kirjaklaber! Kui ostad, siis peale igat sõitu keera kõik kruvid uuesti üle!
Viimati muutis Ban, 06.04.2012 20:35, muudetud 2 korda kokku.
Soovid tellida EBAYST asju? Pole probleemi! Võta ühendust ps!