04 juuli Eesti KV 3. etapp, offroad - Tartu
Moderaatorid: ollo, harg, eikeikeik, nRainer
Mis kellast aktsioon pihta hakkab laupäeval?
Eilse seisuga reede-laupäev ööbimine:
Hotell Tartu - saame teha teile pakkumise 600EEK/öö ilma hommikusöögita
Rehe - Kahekohaline tuba maksab meil hetkel suve kampaania käigus 750.- (hommikusöögiga)
Kantri - täis!
"hotell" Starest - täis!
Kus see masu on, mina ei tea
Eilse seisuga reede-laupäev ööbimine:
Hotell Tartu - saame teha teile pakkumise 600EEK/öö ilma hommikusöögita
Rehe - Kahekohaline tuba maksab meil hetkel suve kampaania käigus 750.- (hommikusöögiga)
Kantri - täis!
"hotell" Starest - täis!
Kus see masu on, mina ei tea

Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Kas veel kellelgi peale minu ja Siimu esines eile 2.4GHz süsteemide puhul häireid või "lukustumist"? Meie puhul siis kokku 7 korral läks Futaba FASST süsteem 10-20s lukku, hiljem töötas edasi. Ja seda ainult õhtul finaalide ajal. Andke mulle teada!!!
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Minul igatahes pole siiani veel probleeme olnud enda Futaba süsteemiga.
Millegi pärast on aga Anterol juba ka päris kaua selline kummaline häire olnud.. samas tema vastuvõtja ja minu pult Rait Kulli masinal toimis edukalt ilma probleemideta aga sama kombinatsioon ja igatepidi muud moodi oli truggy peal endiselt see probleem olemas.. tõeliselt huvitav juhus.
Millegi pärast on aga Anterol juba ka päris kaua selline kummaline häire olnud.. samas tema vastuvõtja ja minu pult Rait Kulli masinal toimis edukalt ilma probleemideta aga sama kombinatsioon ja igatepidi muud moodi oli truggy peal endiselt see probleem olemas.. tõeliselt huvitav juhus.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
Zebra1188 kirjutas:Minul igatahes pole siiani veel probleeme olnud enda Futaba süsteemiga.
Tuleb välja, et need puldid pole sugugi nii elutud kui paistavad, ju mälu olemas, poisid mis te pultidele teinud olete ?

Spektrum 2,4ghz (DSM2) pold probleemi.
Raadioteel juhitavad hobi- ja võistlusmudelid
https://www.claypitrc.eu
https://www.claypitrc.eu
Oli huvitav elamus. Esimest korda Tartu rajal, esimest korda Losiga võistlemas, esimest korda lõpetasin üldse finaali
ja tulemuse võib lugeda üsnagi rahuldavaks. Lõpuks ometi pidas mudel finaali vastu ja tehnilisi probleeme võistluse vältel polnudki, aga millegi pärast ikka kõik pläkutavad, et losi läheb katki...kurat, Asso oli see, millega ühtegi finaali lõpetada ei saanud
. Rada oli super, pole veel Eestis sõitnud ühelgi siuksel rajal, mis ei lähe finaalideks auku, pinnas oli superluks ikka.
Siinkohal tänud kõigile, kes abiks olid, Edvinit öömaja eest, Rometit ja Taitsi suurepärase töö eest boksis ja muidugi ka korraldajaid.

Siinkohal tänud kõigile, kes abiks olid, Edvinit öömaja eest, Rometit ja Taitsi suurepärase töö eest boksis ja muidugi ka korraldajaid.
Jonas Nahkor
Team Xray
Team Xray
Vägev võistluspäev oli.
Reede õhtul vaatasin register.modelcarist Buggy klassi osalejate arvu ja imestus oli suur - uhke värk - tükki 24 vist! Minu puhul algas võistluspäev, kahjuks mitte esimest korda sellega, et sai reede hommikul tööle mindud
Õhtul siis autot hooldama ja ega seda enne 4.30 valmis saanudki, siis asjad kokku, autosse, Apro peale ja Tartu poole teele. Napilt jõudsin veel ühte vabatrenni ehk difrid ja sidurid kenasti sisse sõidetud, midagi lahti polnudki unustanud.
Stock setupis 5-5-5 ja hiljem 5-5-3 difritega Xray 808 oli väga sobilik sellele rajale. Kui sai taha veel uued Crimefighter rehvid pandud ja piduri balansi rohkem ette, läks auto väga heaks. Viimases eelsõidus sain lõpuks puhta sõidu, ehk kõik ringid 36s või 37s, aga Joonas oli ikkagi 1s kiirem Tagantjärgi tarkus - ilmselgelt sõitsin mitmeid raja elemente valesti = aeglaselt
Võistlejate "pakk" oli väga tihe.
Üle pika aja nägime ka veerandfinaali ja siis poolfinaalid. Finaalist suutsid seekord välja jääda näiteks Käver, Kuldar ja Taivo - suri, kütus, kütus. Poolfinaalis tegi väga kiire sõidu Siim. Finaali eel oli põhiline küsimus see, kas on võimalik 7m30s sõita ühe paagitäiega ehk teha 5 tankimist. Peale protsent-arvutust ja nihk-kaliibriga kulunud kütusekoguse mõõtmist paagis sai otsustatud, et on võimalik küll, teoorias, kui kõik klapib. Seega otsustasin kindla peale minna ja teha 6m30s tankimised ehk üks rohkem. Pukist kuuldu järgi vist Martti ja Ron tankisid lausa 5min peal?
Finaalis sai kogeda väga ägedat sõitu, põhiliselt Mindaugase ja Siimuga. Mõlemaga sai mitmeid ringe pea-aegu külgepidi koos sõidetud. Rada oli suur ja kiire ning autod mahtusid kenasti ära. Möödasõidud peasirge lõpu tagasipöördes või kiiretes laugetes kurvides olid üliägedad
Kahjuks tegin sõidu alguses paari mõttetu veaga enda elu keeruliseks, kuid kaotatud polnud midagi. Päeva rikkus aga ära (juba mainitud) Futaba vastuvõtja lukustumine kolmel korral. Ühel korral pani auto pea-aegu täisgaasil peasirgelt otse raudtee suunas. Õnneks kummirõngad kaburaatori/gaasihoovastiku peal tõmbasid gaasi maha!
Õnnitlused Joonasele TQ ja võidu puhul ning Marttile, kes esimest korda Z-cariga stabiilselt sõites teiseks tuli
Hoolimata tolmamisest oli rada SUPER. Kõige kiirem ja ägedam rada, millel mina sõitnud olen. Sai ikka mõnuga kihutatud, mõni ime, et kütust kulus pea-aegu kaks korda rohkem kui Laitses. Rada kestis kenasti õhtuni välja, vähemalt 1:8 buggy jaoks. Juba ootan järgmist EK etappi Tartu rajal
Tänud korraldajatele sujunud võistluse ja super raja eest ning Mephile ja Arpole boksitöö eest.
- kas boksi sissesõitu saaks mingi aeglustava elemendi lisada? Hetkel on võimalik boksi siseneda liiga kiire hooga ja on ohtlik boksitee ääres seisjatele.
Reede õhtul vaatasin register.modelcarist Buggy klassi osalejate arvu ja imestus oli suur - uhke värk - tükki 24 vist! Minu puhul algas võistluspäev, kahjuks mitte esimest korda sellega, et sai reede hommikul tööle mindud

Stock setupis 5-5-5 ja hiljem 5-5-3 difritega Xray 808 oli väga sobilik sellele rajale. Kui sai taha veel uued Crimefighter rehvid pandud ja piduri balansi rohkem ette, läks auto väga heaks. Viimases eelsõidus sain lõpuks puhta sõidu, ehk kõik ringid 36s või 37s, aga Joonas oli ikkagi 1s kiirem Tagantjärgi tarkus - ilmselgelt sõitsin mitmeid raja elemente valesti = aeglaselt

Üle pika aja nägime ka veerandfinaali ja siis poolfinaalid. Finaalist suutsid seekord välja jääda näiteks Käver, Kuldar ja Taivo - suri, kütus, kütus. Poolfinaalis tegi väga kiire sõidu Siim. Finaali eel oli põhiline küsimus see, kas on võimalik 7m30s sõita ühe paagitäiega ehk teha 5 tankimist. Peale protsent-arvutust ja nihk-kaliibriga kulunud kütusekoguse mõõtmist paagis sai otsustatud, et on võimalik küll, teoorias, kui kõik klapib. Seega otsustasin kindla peale minna ja teha 6m30s tankimised ehk üks rohkem. Pukist kuuldu järgi vist Martti ja Ron tankisid lausa 5min peal?
Finaalis sai kogeda väga ägedat sõitu, põhiliselt Mindaugase ja Siimuga. Mõlemaga sai mitmeid ringe pea-aegu külgepidi koos sõidetud. Rada oli suur ja kiire ning autod mahtusid kenasti ära. Möödasõidud peasirge lõpu tagasipöördes või kiiretes laugetes kurvides olid üliägedad

Õnnitlused Joonasele TQ ja võidu puhul ning Marttile, kes esimest korda Z-cariga stabiilselt sõites teiseks tuli

- kas boksi sissesõitu saaks mingi aeglustava elemendi lisada? Hetkel on võimalik boksi siseneda liiga kiire hooga ja on ohtlik boksitee ääres seisjatele.
krt mul ka ühe korra 2,4 Spektrumiga tagumise keskmise kurvi juures jama aga jahh seda oli vaid korra.
Rada oli mõnus ......... oleks vaid need rehvid ka alles olnud mis Rando ärasaatmis ürituse eel puruks sõideti siis oleks vast pidamist ka olnud ja tulemus parem
Rada oli mõnus ......... oleks vaid need rehvid ka alles olnud mis Rando ärasaatmis ürituse eel puruks sõideti siis oleks vast pidamist ka olnud ja tulemus parem
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd