19. juuli Eesti Meistrivõistlused, Onroad - Pärnu!
Moderaatorid: ollo, harg, eikeikeik, nRainer
19. juuli Eesti Meistrivõistlused, Onroad - Pärnu!
Regamine siis avatud ja natuke lisa infi siit :
http://register.modelcar.ee/?action=eve ... eventid=38
http://register.modelcar.ee/?action=eve ... eventid=38
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
- Grim Reaper
Härrased... kas keegi ilma on tellinud Pärnusse? Hetkel vaatasin ilmateadet ja tundub, et on unustatud. Ehk vee jõuab?
+23 ja päike kerge pilvisusega, paluks
+23 ja päike kerge pilvisusega, paluks
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Kahjuks oled tellimisega hiljaks jäänud. Lõuna ajal sajab ja mitte vähe, samas õhtul nitro finaaliks peaks saama ilma tellida veel.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Tegelt sai tellitud 29 kraadi ja sadama ei hakka enne kui võistlus läbi. Ühesõnaga nii nagu tavaliselt.ollo kirjutas:Praegu paistab, et õhtul 19'ni on isegi ilusat ilma loota :)
Kui nüüd veel auto kuidagi sirgeks saaks siis oleks täitsa vägev :)
Võistlus oli täitsa mõnus ...... kahju, et suurel skaalal meistrikaid polnud ....... loodame, et järgmisest aastast ei saa taas järgmist aastat ehk nii nagu juhtus ka eelmisel aastal.
Rada oli suurtele liigselt krutskeid täis kui peamine eesmärk ju täidetud ... sõita ju sai
Lisaks tähelepanek: kas ehk ei oleks mõttekas hommikustest vabatreeningutest 1 ära jätta ...... saaks varem alustada ??
Allan mainis, et Lätis on ka mingi rajamahapaneku teema tehtud, et kes aitavad saavad näituseks 50.- eek-i stardimaksu odavamaks ......... ehk annaks see meile ka võistluste alguse varasema aja ??
Rajamehaanikute puhul võiks teha ka informatiivse kohaloleku kontrolli ja lisaks vestid siis ehk neid ka kergem kokku lugeda ning tegelikkuses võiks ju ka keegi jäkgida, et tehniliselt surnud autot ikka üle ajavõtu kaablite boksi ei toodaks (alustuseks aktiveerida tulevikus kasvõi helisingnaal kui auto ajavõtu kohta ületab, tundus, et lätlased tegid seda korduvalt)
Rada oli suurtele liigselt krutskeid täis kui peamine eesmärk ju täidetud ... sõita ju sai

Lisaks tähelepanek: kas ehk ei oleks mõttekas hommikustest vabatreeningutest 1 ära jätta ...... saaks varem alustada ??
Allan mainis, et Lätis on ka mingi rajamahapaneku teema tehtud, et kes aitavad saavad näituseks 50.- eek-i stardimaksu odavamaks ......... ehk annaks see meile ka võistluste alguse varasema aja ??
Rajamehaanikute puhul võiks teha ka informatiivse kohaloleku kontrolli ja lisaks vestid siis ehk neid ka kergem kokku lugeda ning tegelikkuses võiks ju ka keegi jäkgida, et tehniliselt surnud autot ikka üle ajavõtu kaablite boksi ei toodaks (alustuseks aktiveerida tulevikus kasvõi helisingnaal kui auto ajavõtu kohta ületab, tundus, et lätlased tegid seda korduvalt)
Viimati muutis Sinuhobi, 20.07.2009 08:50, muudetud 3 korda kokku.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Jälle oli lahe üritus, eriti lahe oli TN10 finaal. Sellist võidusõitu minul enne pole olnudki kus vahed terve sõidu nii väikesed oleks olnud.
Open'i finaal ei olnud enam nii lahe :P Autosid rajale aidata ei olnud ka lahe. Mõned sõitjad võiksid aru saada et nina vastu seina papusid kulutada ei ole mõtet ja raja mehaanik ei puudu autot enne kui pöörded maha on lastud.
Tänaks järgmisi inimesi:
Olev'it et ta endiselt viitsib sebida ja korraldada seda üritust. Muidugi ka esimese koha loovutamise eest :D
Loomulikult oma mehaanikut, väga viis tankimised olid.
Lauri't kes viitsis finaali ajal infot jagada.
Lätlasi kes mulle puudu olevad jupid tõid.
Kõiki kes finaalis mind väga viisakalt mööda lasid, väga viisakas sõit oli.
Ilmataati selle natukese vihma eest.
Vabandaks Olev'i ees et ma talle vähemalt 3 korda küljepealt sisse küpsetasin.
Open'i finaal ei olnud enam nii lahe :P Autosid rajale aidata ei olnud ka lahe. Mõned sõitjad võiksid aru saada et nina vastu seina papusid kulutada ei ole mõtet ja raja mehaanik ei puudu autot enne kui pöörded maha on lastud.
Tänaks järgmisi inimesi:
Olev'it et ta endiselt viitsib sebida ja korraldada seda üritust. Muidugi ka esimese koha loovutamise eest :D
Loomulikult oma mehaanikut, väga viis tankimised olid.
Lauri't kes viitsis finaali ajal infot jagada.
Lätlasi kes mulle puudu olevad jupid tõid.
Kõiki kes finaalis mind väga viisakalt mööda lasid, väga viisakas sõit oli.
Ilmataati selle natukese vihma eest.
Vabandaks Olev'i ees et ma talle vähemalt 3 korda küljepealt sisse küpsetasin.
Võistlus oli tore,tänud korraldajatele
Samas on mul üks küsimus härradele kohtunikele.Kuidas on võimalik,et isik,kes sõitis ainult ühe eelsõidu ja lahkus seejärel võistluselt,oli lõpuks 10 kohal.Räägin praegu TS-10 klassist.Minu arusaamise järgi pannakse lõppjärjestus ikka paika sõidetud finaalide tulemuste põhjal.Ehk siis oleks see võistleja pidanud reaalselt olema 14 kohal.Parandage mind,kui olen asjast valesti aru saanud.

yokomo b-max 2, team associated b4.1, team associated rc8
Vastab mittekohtunik, aga kodanik, kes on elus mõned korrad reegleid lugenud ja neid ka kirjutanud. Elektriklassides on A-B-C-...-Ö finaalid selliselt, et A finaali kvalifitseerunud võistlejad võistlevad finaalis kohtadele 1-10 (või kui palju iganes neid ühte finaali mahub), allapoole ei ole neil enam kuidagi võimalik kukkuda. Kui kodanik finaale ei sõida, siis tema koht ongi selle finaali viimane ehk 10.Toomased kirjutas:Võistlus oli tore,tänud korraldajateleSamas on mul üks küsimus härradele kohtunikele.Kuidas on võimalik,et isik,kes sõitis ainult ühe eelsõidu ja lahkus seejärel võistluselt,oli lõpuks 10 kohal.Räägin praegu TS-10 klassist.Minu arusaamise järgi pannakse lõppjärjestus ikka paika sõidetud finaalide tulemuste põhjal.Ehk siis oleks see võistleja pidanud reaalselt olema 14 kohal.Parandage mind,kui olen asjast valesti aru saanud.
![]()
minu 50 senti:
tänan essotsas korraldajaid, eriti nende vastutulelikuse osas, et mind varem ära lasta ja Seenior Toomast, kes oli nõus minu asemel mehaniseerima, et mina saaksin 1,5h Saulskrasti all ummikus istuda ja Vilniuse poole tossutada
väga hea ja ärevusrikas võistluspäev oli, ma pole varem näinud ühtegi 1:5 autot katusel/lendamas/kukerpallitams kuid eile sain vast kõik lenneata, omasilmaga ei näinud ainult Hr. Tamme autot viperusi tegemas, kuid see ei välista midagi
õnneks või kahjuke ei saanud proovida 1:5ga vihmas sõita, oleks kogemusevõrra rikkam olnud
aga nüüd tean et FG-ga on vaja õppida-õppida-ja-veelkord-õppida sõitma, väga kapriisne auto
tänud kõigile kes päeva mõnusaks tegid!
terv,
Allan
tänan essotsas korraldajaid, eriti nende vastutulelikuse osas, et mind varem ära lasta ja Seenior Toomast, kes oli nõus minu asemel mehaniseerima, et mina saaksin 1,5h Saulskrasti all ummikus istuda ja Vilniuse poole tossutada

väga hea ja ärevusrikas võistluspäev oli, ma pole varem näinud ühtegi 1:5 autot katusel/lendamas/kukerpallitams kuid eile sain vast kõik lenneata, omasilmaga ei näinud ainult Hr. Tamme autot viperusi tegemas, kuid see ei välista midagi

õnneks või kahjuke ei saanud proovida 1:5ga vihmas sõita, oleks kogemusevõrra rikkam olnud

aga nüüd tean et FG-ga on vaja õppida-õppida-ja-veelkord-õppida sõitma, väga kapriisne auto

tänud kõigile kes päeva mõnusaks tegid!
terv,
Allan
FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
Get connected: 527 2779
Get connected: 527 2779
Tänan Ollo,asi selge.Tuhnisin ise ka reeglites,aga eileidnud ilmselt õiget kohta

ollo kirjutas:Vastab mittekohtunik, aga kodanik, kes on elus mõned korrad reegleid lugenud ja neid ka kirjutanud. Elektriklassides on A-B-C-...-Ö finaalid selliselt, et A finaali kvalifitseerunud võistlejad võistlevad finaalis kohtadele 1-10 (või kui palju iganes neid ühte finaali mahub), allapoole ei ole neil enam kuidagi võimalik kukkuda. Kui kodanik finaale ei sõida, siis tema koht ongi selle finaali viimane ehk 10.Toomased kirjutas:Võistlus oli tore,tänud korraldajateleSamas on mul üks küsimus härradele kohtunikele.Kuidas on võimalik,et isik,kes sõitis ainult ühe eelsõidu ja lahkus seejärel võistluselt,oli lõpuks 10 kohal.Räägin praegu TS-10 klassist.Minu arusaamise järgi pannakse lõppjärjestus ikka paika sõidetud finaalide tulemuste põhjal.Ehk siis oleks see võistleja pidanud reaalselt olema 14 kohal.Parandage mind,kui olen asjast valesti aru saanud.
![]()
yokomo b-max 2, team associated b4.1, team associated rc8