Okei rahvas, nühkisin tänagi nagu kogu eelmine suvi vänta-vänta rattaga luigele, tegin 7 tundi märga ja rasket tööd, kaotasin rajalt mõned tonnid vett, ning sügasin kodu poole tagasi.
Ettevõte oli raske, seekord paluks abi - teeks see nädalavahetus talgud luigel, et saaks ühe raja eestis ilusti kuivaks ja sõitma.
Tööd on järgmised: esimene häda on männiokastega, mida paar brigaadi saavad ära riisuda ja lõkkesse vedada, kusjuures käru ja rehasid luigel jätkub; teiseks peab viimased lumejäägid ja vee rajalt ära juhtima - kellel autosse mahub, võtku korralik labidas palun kaasa, millega raja äärtesse kraave kaevata, ma murdsin kõigil kaevetööriistadel varred ära täna; ja siis ehk saabki nii sättida, et võime juba uute hüpete ja rajaelementide ehitusele mõelda, torusid paigaldada, raja välispiirdeid uuesti püsti ajada, pukki ja boksi parandada, uusi laudu-toole ehitada ning muud rajaparandust teha, kuni märg on ja pinnast kergesti töödelda saab.
Üks asi veel, ma ei pruugi Andresega mingit ühendust saada ning ta on kõik akutrellid endaga metsa talveunekoopasse kaasa võtnud - keegi võib akutrelli kaasa võtta, otsikuid peaks ikka leiduma.
Võite siin teada anda, kui olete tulemas, kasvõi seepärast, et keegi värava taga ei istuks nii et ma ei tea -talgupäev saab olema tõenäoliselt laupäev, mina ehk toimetan juba reedel seal, kui saapad selleks ajaks ära kuivavad

55 644 000