m: off road
m: off road
oleks siis pakkuda selline riistapuu.
kaasa annan kogu varustuse ma arvan et see on päris hea
http://www.anton.msn.ee/kila%20kola/
hiinda veel ei tea aga vaatan palju huvilisi on
kaasa annan kogu varustuse ma arvan et see on päris hea
http://www.anton.msn.ee/kila%20kola/
hiinda veel ei tea aga vaatan palju huvilisi on
kas siis ei ole kedagi kes huvituks masinast ja kõigest nendest asjatest,kaks mootorit üks hpi teine mingi japs,siis üks nova rossi sellele on kolbi ja hülsi vaja,on olemas tembi mõõtja,õlisid on terve kuhi,laagrid,sidurid,pidurikettad ja klotsid,starterpoks,2 küünla süütajat ja veel palju muud
pakkuge mingi hind
pakkuge mingi hind
vaidleks vastu - kui lollile seadistada yksk6ik mis asi paika nii, nagu peab olema, panna toosama loll sinna masina taha istuma ja 8elda et too vajutaks mingit nuppu kui vaja, j22bki ta lolliks...samas, kui lasta tal ise kasv6i katse-eksitus meetodil see masin 2ra seadistada, saab ta aimu selle t88p6him6ttest ja lollike ise areneb selle k2igus...Jokker kirjutas:Tegelikult on hind siiski üsna hea.
Algajatel pole mõtet tutikat kraami osta![]()
K.
ei ole m6tet alustada vanast autost - uus, kasutamata ja odav oleks algajale parim variant...siis on millega 6ppida ja pisar ei tule ka iga uperpalli peale silma...kui kaheksa tuhat vastu puud "lendab" ja jupid taga on, on t6en2oliselt ka varuosad kallimad, kui kahetuhandesel piilia-kaubal samadel tingimustel...v6ib kyll ju vaielda, et odav puruneb kergemini, aga ta ei liigu ka ju nii kiiresti - tulemus PEAKS sama olema...
Algajad reeglina ei ole lollid.
10k ringis olev summa on üsnagi märkimisväärne ja puht lollakad lihtsalt ei oskaks seda antud teema peale kulutada.
Löö kõik piltidel näha olev eraldi kokku, vaata mis tulemuseks saad.
Igaljuhul kasulikum pakett justnimelt algajale, kuna kõik on olemas, proovitud ja testitud veel pealekauba.
Arvan enda, mitte kõigi eest
K.
10k ringis olev summa on üsnagi märkimisväärne ja puht lollakad lihtsalt ei oskaks seda antud teema peale kulutada.
Löö kõik piltidel näha olev eraldi kokku, vaata mis tulemuseks saad.
Igaljuhul kasulikum pakett justnimelt algajale, kuna kõik on olemas, proovitud ja testitud veel pealekauba.
Arvan enda, mitte kõigi eest

K.
Ega temp. mõõtjat eraldi, mingi hea hinnaga ei taha müüa?Tom kirjutas:kas siis ei ole kedagi kes huvituks masinast ja kõigest nendest asjatest,kaks mootorit üks hpi teine mingi japs,siis üks nova rossi sellele on kolbi ja hülsi vaja,on olemas tembi mõõtja,õlisid on terve kuhi,laagrid,sidurid,pidurikettad ja klotsid,starterpoks,2 küünla süütajat ja veel palju muud
pakkuge mingi hind
Pakkumine on tegelikult hea ja mulle tundub, et praegune hind kokku 7000 (oli 8 ja siis lasti ühe võrra alla).
Ma arvan, et algajale on see mõnes mõttes siiski hea pakkumine kuna sisaldab mõningaid tarvikuid jms., mille peale tegelikult läheb lõpuks päris jea hulk raha kui neid eraldi osta.
Ma arvan, et algajale on see mõnes mõttes siiski hea pakkumine kuna sisaldab mõningaid tarvikuid jms., mille peale tegelikult läheb lõpuks päris jea hulk raha kui neid eraldi osta.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Sissesõitmata kah veel ...OnuTom kirjutas:..ja startbox tuleb ka veel juurde osta ja ...mty kirjutas:..ja ilma hunniku varuosadeta?...frank40 kirjutas:Sama mudelit on minul pakkuda kah 7 kiloga, ainuke vahe et minul on antud auto tutikas ja karbis! FR
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events