MÜÜA Mustang 67, nikko
MÜÜA Mustang 67, nikko
Müüa siis selline masin nagu Mustang 67 nikko. Aku 9,6v 650 mAh. Kaasa ka 4 driftirehvi velgedel ja mutrikeeraja. Pult ja laadia. Kaasa ka pakend. Kombineerisin peale ka põhjavalgusti mida saab vahetada kolme värvi vahel punane, sinine ja roheline. Se võtab kiirust sisse 24 km/h. Auto suuruses 1:14.
Hinnaks küsiks siis 1200 kr
PILTE
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=709602
Hinnaks küsiks siis 1200 kr
PILTE
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=709602
Viimati muutis Mustang67, 09.09.2008 20:11, muudetud 6 korda kokku.
HPI Sprint 2 Sport
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
tel nr: 53329661
Cyclone D4
acoms 2.4 ghz
Robbe Bandit
Trainer plane
tel nr: 53329661
- Grim Reaper
Sest ta nimi on mustang67, DOH.Grim Reaper kirjutas:väike offtopic küssa tekkis .... et mix sa kasutad Greddy 540 oma pildina ???
Ruttu mõistus pähe tagasi
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ei Jörg, ausõna. Sa tegelt ka ei taha seda...Jörg777 kirjutas:Kas pilte saaks? Ei tea miuke välja näeb!
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tilk püksis jah? Ma tean, mul ka.uljaspea kirjutas:kuule palun müü mulle aint see vedrustus, ehk siis 4 amorti ja 4 vedru. kui pikkad nad on. kui vedrutab vähemalt 12 cm siis ostan kohe ära. mis hinnaks küsid, sa 200 krooniga ei taha müüa we. ok teeme siis 300 kr
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
- Grim Reaper
WOW 295k rataste peale...Mustang67 kirjutas:praegu vaatad jah et 1490 kr, aga poes maksab 1700 kr, ja pealegist mul on tuunitud. se valgustus läks mul 220 kr maksma ja ma ostsin ühe rataste komplekti ka mis maksis 295 k.
Kui ma praegu vaatan 1490.-, siis on ka 1490 kr. Arvad, et kui sa sellega juba mänginud oled, et siis hind tõuseb, kuna sina seda kasutanud? Sa müüd kasutatud asja kallimalt kui poest uue saaks, mõtle nüüd ka natuke enne müügikuulutuse tegemist. Tuuning ei tähenda üldjuhul midagi, kas vanad rattad saab siis kriimudeta ja tervetena (kulumata) kaasa?
Müüginurga kullavaramu .Kallis inimene, saa aru. Poes on sellise asja "kate" ehk poe poolne juurdehindlus umbes 50-60%. Seega on see tore lelu uuena VÄÄRT ~500 krooni. Ja kuna see mänguasi on ka kasutatud siis vaevalt keegi tahab selle pastikjunni eest midagi maksta. Pigem pead sa peale maksma et keegi sellele järgi tuleks. Pane ta parem oksjonile alghinnaga 1 kroon ja vaata äkki saadki lahti.
Vabandan kui liiga julm olen ja te enam naerda ei saa.
PS: Ma olen juba loomupoolest hea inimene .
Jonas Nahkor
Team Xray
Team Xray
Ärge nüüd mõnitage noort ja kogenematut inimest. Ta ju alles algaja.
Kui jah... Ma julgen sügavalt kahelda, et keegi su masina eest siin väga palju üle 500.- oleks nõus maksma. Pigem soovitan sul temaga ise lõpuni sõita (lõpuni = nii kaua kui töötab) ja siis midagi uut otsida.
Kui jah... Ma julgen sügavalt kahelda, et keegi su masina eest siin väga palju üle 500.- oleks nõus maksma. Pigem soovitan sul temaga ise lõpuni sõita (lõpuni = nii kaua kui töötab) ja siis midagi uut otsida.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
vast oleks kuldne börs või osta.ee abiks selle realiseerimisel
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
Ei saa mitte vaiki olla, Iga asi on väärt täpselt niipalju kui tema eest makstakse. Kui poest makstakse selle isendi eest 1,5 kilogrammi, siis täpselt niipalju ta ka väärt on.olerex kirjutas:Müüginurga kullavaramu .Kallis inimene, saa aru. Poes on sellise asja "kate" ehk poe poolne juurdehindlus umbes 50-60%. Seega on see tore lelu uuena VÄÄRT ~500 krooni. Ja kuna see mänguasi on ka kasutatud siis vaevalt keegi tahab selle pastikjunni eest midagi maksta. Pigem pead sa peale maksma et keegi sellele järgi tuleks. Pane ta parem oksjonile alghinnaga 1 kroon ja vaata äkki saadki lahti.
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]
- Grim Reaper
- Grim Reaper
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Mis see siia teemasse puutub!?
Igaüks võib küsida oma asja müües sellist hinda nagu ta heaks arvab ja ostja otsustab kas see hind sobib talle. Ma usun, et teist keegi ei hakka seda ostma, nii et ma ei saa aru miks te solgite teiste müügi teemasid.
(Minu postituse võib vabalt eemaldada, lihtsalt ma ei suutnud enam vaikselt vaadata seda teemat siin)
Igaüks võib küsida oma asja müües sellist hinda nagu ta heaks arvab ja ostja otsustab kas see hind sobib talle. Ma usun, et teist keegi ei hakka seda ostma, nii et ma ei saa aru miks te solgite teiste müügi teemasid.
(Minu postituse võib vabalt eemaldada, lihtsalt ma ei suutnud enam vaikselt vaadata seda teemat siin)
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
seal on kirjas selline asiKris-Timo kirjutas: http://www.postikaubamaja.ee/detailid.php?234
suhteline max.kiirus kuni 336 km/h
kuidas selle saavutab ??
Teletornis?Või peab lennuki rentima?
tegemist ilmselt nn scalespeediga, ehk siis jaga see kiirus antud auto mõõtkavaga läbi ja saad reaalse. Auto mõõtkavaks on pakutud 1/14. 336/14=24 km/h, mida on ka eelneval real seal mainitud. Siit edasi on nüüd tore tuletada näiteks on-road modi scalespeedi, mida võib siis vist juba mach-ides mõõta... ollo auto "lendas" Pärnus üle finisijoone scalekiirusega Mach 0,7 vms
Head müümist, 67 aasta mustang on tore auto
Head müümist, 67 aasta mustang on tore auto
Raadioteel juhitavad hobi- ja võistlusmudelid
https://www.claypitrc.eu
No nii hull ka pole, finiijoon oli üsna aeglases kohasR0mm kirjutas:tegemist ilmselt nn scalespeediga, ehk siis jaga see kiirus antud auto mõõtkavaga läbi ja saad reaalse. Auto mõõtkavaks on pakutud 1/14. 336/14=24 km/h, mida on ka eelneval real seal mainitud. Siit edasi on nüüd tore tuletada näiteks on-road modi scalespeedi, mida võib siis vist juba mach-ides mõõta... ollo auto "lendas" Pärnus üle finisijoone scalekiirusega
Härrased politseinikud olid mu 1.10 nitrole mõõtnud sirge lõpus vist 74 km/h, ehk scale speed ainult ~0.5Mach. Mis teha, liiga lühike sirge...
Tegin ollole ära
1:18 putukas @ 67kmh = 1206kmh skaalakiirust.
Sa vana kurat :O
1:18 putukas @ 67kmh = 1206kmh skaalakiirust.
Sa vana kurat :O
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Rando sa oled ülehelikiirusele juba väga lähedal, pinguta veel veidi ja üks terve mach on käes.
Raadioteel juhitavad hobi- ja võistlusmudelid
nikko mustang
kuulge vaadake ikka poehinda see mudel maksab 1800 kr ja need rehvid maksavad ka 300 ja valgusti ostis ta muide minult 400 krooniga
Ma ei taha küll (taas kord) olla paha inimene, aga see, et keegi on pidanud mõistlikuks mingi Nikko käki eest 1800 EEK maksta, ei tee seda küll paremaks ja tahetavamaks. Tegemist on siinse seltskonna jaoks ilmselgelt sama mõttetu asjaga kui kudumisvarraste teritaja, ükskõik kui odav ta on See on mänguasi, aga siin on hobifoorum, siinsed inimesed tegelevad paraku vähe tõsisemate (paraku ka kordades kallimate) mudelitega.
Tiba müstiline on tegelikult lugeda kogu sellist - ma ei teagi kuidas seda nimetada - läbu... Me ju ei lähe poodi kaupmehele seletama, et miks te küll neid mänguasju või mis iganes tooteid siis üldse müüte ja veel nii kalli hinnaga... Need ju olemuselt kõik täielikud need ja teised...
Meil turumajandus ja küsijat ei lööda! Ja tulenevalt sellest ei ole mõistlik võtta arvustusega avalikult sõna kellelgi, kes reaalselt isegi olematu raha eest seda toodet omandada ei tahaks. Või on?
Minu postitus muidugi läheb ka samasse valdkonda, et seletan aga ise ei taha sest enam ei mahu ära Niigi on juba nii palju asju millest peaks ise vabanema, et uutele ruumi teha...
Meil turumajandus ja küsijat ei lööda! Ja tulenevalt sellest ei ole mõistlik võtta arvustusega avalikult sõna kellelgi, kes reaalselt isegi olematu raha eest seda toodet omandada ei tahaks. Või on?
Minu postitus muidugi läheb ka samasse valdkonda, et seletan aga ise ei taha sest enam ei mahu ära Niigi on juba nii palju asju millest peaks ise vabanema, et uutele ruumi teha...
Mugen MBX-5T ProSpec | LRP .28 Spec 3
Mugen EMBX-5T | RC Product Design | NEU 1515 1.5D/F 2700KV | Mamba Monster
Schumaher Mi3.5 | Nosram ISTC+17.5
Align TRex 450SE V2 | GY401+S9257 | HT65MG
Savage X, HPI E-Firestorm
Futaba 3PK | Spectrum DX7 2.4GHz
Mugen EMBX-5T | RC Product Design | NEU 1515 1.5D/F 2700KV | Mamba Monster
Schumaher Mi3.5 | Nosram ISTC+17.5
Align TRex 450SE V2 | GY401+S9257 | HT65MG
Savage X, HPI E-Firestorm
Futaba 3PK | Spectrum DX7 2.4GHz
ma ütleks oma arvamuse mis peaks lihtsalt postituse alustajale andma ülevaate tänapäeva hinnapoliitika üle RC maailmas.
Täpsemalt siis minu lapsed (4.a ja 6.a) sõidavad Mini Internodega (Elektrikad) mille maksumus parimatel aegadel uutena oli Hobikeskuses 2200.- eek-i tükist
Standardina RTR nii nagu pakist tuleb on auto suht tavaline mänguasi kuid siiski edasiarendatud võrreledes Nikko autodega .......... tuuningut saada poest küllaga mis teeks temast juba vähe parema sõiduriista kuid siiski kasutatud Standardit uuesti realiseerida üle 1000.- tükist vaevalt keegi maksta tahaks. (ehk siis arvesta hinnasula vähemalt 50%)
Mis siis minu postituse mõte oligi .......... ahjaaa ....... kindlasti on nii mõnelgi noorel mudelistil esimeseks autoks olnud Nikko kuid minuteada (pole küll ajaloos surkinud) pole neid realiseerimisse läbi selle foorumi ühtegi jõudnud ....... ja seda vast mitmetel põhjustel (pole midagi olnud sellest autost enam järele jäänud ja ainuke koht prügikast või on noor mudelist aru saanud, et seda siin mänguasja realiseerida on suht mõttetu tegevus)
Seega Nikko müümiseks oleks vast parim viis mõningad sõbrad kes ehk ei tea mis on enamvähem korralik RC auto ja uue (Kasutatud) levinud ja järelturuga masina ost läbi selle foorumi
Täpsemalt siis minu lapsed (4.a ja 6.a) sõidavad Mini Internodega (Elektrikad) mille maksumus parimatel aegadel uutena oli Hobikeskuses 2200.- eek-i tükist
Standardina RTR nii nagu pakist tuleb on auto suht tavaline mänguasi kuid siiski edasiarendatud võrreledes Nikko autodega .......... tuuningut saada poest küllaga mis teeks temast juba vähe parema sõiduriista kuid siiski kasutatud Standardit uuesti realiseerida üle 1000.- tükist vaevalt keegi maksta tahaks. (ehk siis arvesta hinnasula vähemalt 50%)
Mis siis minu postituse mõte oligi .......... ahjaaa ....... kindlasti on nii mõnelgi noorel mudelistil esimeseks autoks olnud Nikko kuid minuteada (pole küll ajaloos surkinud) pole neid realiseerimisse läbi selle foorumi ühtegi jõudnud ....... ja seda vast mitmetel põhjustel (pole midagi olnud sellest autost enam järele jäänud ja ainuke koht prügikast või on noor mudelist aru saanud, et seda siin mänguasja realiseerida on suht mõttetu tegevus)
Seega Nikko müümiseks oleks vast parim viis mõningad sõbrad kes ehk ei tea mis on enamvähem korralik RC auto ja uue (Kasutatud) levinud ja järelturuga masina ost läbi selle foorumi
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Võiks ju panna ülesse eraldi teema kus müüaksegi mängumudeleid ja neid mudeleid mis eriti palju sisse ei võta , oleks noortel parem ja meie ei peaks oma närve liigsete vastamistega ärritama . Tahavad ju nemadki omadest veel sõitvatest mängumudelitest vabaneda ja ehk seejärel päris mudelimaailma kolida .
Vot ei saanud jätta enda teada!
Tegelikult olen ma pea, et kõiges siin eelpool nelja postituse sisuga nõus. Aga! Ka minuarust kõige paremini lahendaks asja viimase postituse märkus: tehke mängumudelitele oma nurgake! Ja pange see nähtavaks ainult neile kes selliste asjade üle ilkunud pole, las lapsed madistavad seal omaette! Kasu tuleb mis mühiseb järelkasvu näol. Mis innustust või tuge see noor huviline saab kui tema ihaldatud asi on kogukonnas "OUT!". Laske tal osta, õnnest põlevate silmadega, mida tahab ja millise raha eest saab. Vähemalt saab n.ö maitse suhu, vitsad kätte, mõistuse pähe, ... ükskõik kuda võtta! Ja teistel närvid puhata. Foorumi eesmärk on vast ikka kogemuste vahetamine, info jagamine jne. mitte mutta tampimine.
Ja jätke jutt, et Nikko ei anna, uuele noorele tegelasele, mingit kogemust ja on mõttetu! Mõttetuid asju maailmas ei ole! Kõik sõltub taustsüsteemist millega te asja võrdlete. Sama mõttetu on neile meie "mänguasjad", kõik need Xrayd, Mugenid, HPId jne. kasvõi hinna poolest.
Samas saaks ka Jaan oma Nikko vargsi müüki poetada ...
Tegelikult olen ma pea, et kõiges siin eelpool nelja postituse sisuga nõus. Aga! Ka minuarust kõige paremini lahendaks asja viimase postituse märkus: tehke mängumudelitele oma nurgake! Ja pange see nähtavaks ainult neile kes selliste asjade üle ilkunud pole, las lapsed madistavad seal omaette! Kasu tuleb mis mühiseb järelkasvu näol. Mis innustust või tuge see noor huviline saab kui tema ihaldatud asi on kogukonnas "OUT!". Laske tal osta, õnnest põlevate silmadega, mida tahab ja millise raha eest saab. Vähemalt saab n.ö maitse suhu, vitsad kätte, mõistuse pähe, ... ükskõik kuda võtta! Ja teistel närvid puhata. Foorumi eesmärk on vast ikka kogemuste vahetamine, info jagamine jne. mitte mutta tampimine.
Ja jätke jutt, et Nikko ei anna, uuele noorele tegelasele, mingit kogemust ja on mõttetu! Mõttetuid asju maailmas ei ole! Kõik sõltub taustsüsteemist millega te asja võrdlete. Sama mõttetu on neile meie "mänguasjad", kõik need Xrayd, Mugenid, HPId jne. kasvõi hinna poolest.
Samas saaks ka Jaan oma Nikko vargsi müüki poetada ...
RC-EST