Postitus
Postitas matuhob » 04.12.2011 16:21
[quote="Maikkel"]Poiss peab kõigepealt müümiseks oma vanematega asjad kokku rääkima.
Sai nädal aega kokku lepitud, et tulen vaataama autot, ning ilmselt ostan 100 eur eest ära, reede õhtu helistasin, kõik oli ok. Hakkasin siis tema poole liikuma. Sõitsin linnast välja tema poole, olin juba 30 km maha sõitnud, täpsema asukoha küsimiseks helistasin, ning siis sain teada, et emme issi ei luba ikka autot müüa. Vabanduseks tuli see, et ta olevat mulle saatnud sõnumi, et auto pole enam müügiks, peale seda kui ta mulle telefonis oli just öelnud, et jah, tule autot vaatama. Sõnumit pole siiani saanud, sellised asjad tuleb helistada ära.
Vabandan oma võimaliku kurja kõnepruugi pärast, aga ma sõitsin 60 km niisama ajaviiteks maha.
Pane oma vanemate tel nr siia, sest nendega tuleb see müügitehing läbi rääkida.[/quote]
mis mina teha sain kui mu vanemad ei teinud alguses suurt nubrit et müüksin 100eurga maha aga kui asjakas läks siis ajasid hambad vastu et 100euri liigav vähe jne , aga vabandan siian sellegipoolest