M: Kyosho mp 7.5 RB mootoriga + mingi kahtlane tüüp :D
M: Kyosho mp 7.5 RB mootoriga + mingi kahtlane tüüp :D
Enam ei soovi müüa!!! 

Viimati muutis mk3turbo, 12.10.2012 11:34, muudetud 4 korda kokku.
Re: M: Kyosho mp 7.5 RB mootoriga
tere kas auto alles ja oleks huviline ise helistada ei saa nr 56321239
kuidas varuosadega lood kas ka eestist saadaval ja kas myygis aint auto on kyynla soojend ka olemas jne
...
Viimati muutis mk3turbo, 18.02.2020 07:27, muudetud 1 kord kokku.
kle kuule ära aja paska pole mõtted lolli juttu räägida ega ma ei taha endale paska osta iga osta peab teadma mida ostab ja vb pole köigil nii palju raha neid osta ja PS MA POLE PETIS VAID AUS KODANIK.
Viimati muutis ekukene23, 05.10.2012 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Rääkisin privas temaga ja ta sooviks saada 200.- elektrikat mis oleks koheselt rtr.
Minu käest ta ostis ta ju selge sõnaga pensukat ja kuulutuses on kõk kirjas... mis jäi arusaamatuks???ekukene23 kirjutas:kle kuule ära aja paska pole mõtted lolli juttu räägida ega ma ei taha endale paska osta iga osta peab teadma mida ostab ja vb pole köigil nii palju raha neid osta ja PS MA POLE PETIS VAID AUS KODANIK.
Kas oli siis raske telefoniga suhelda, lubad ülekande teha ja siis loobid toru ära kui ma helistan, haige oled peast we??? Mina näen vaeva ja pakin ära asja ja sa ei vaevugi suhtlema...
Iga norm. inimesel on suu peas, et suhelda!!!
Minu arust oled sa mingi imelik ja kahtlane tegelane ja teistel ma ei soovita sinuga diili teha,
kui siis nii, et raha enne kontole ja siis kaup!!!
Naljamees
Seda nime sa ümber ei lükanud...
järelikult oledki see tola kelle nime siia trükkisin!!!
Lugege ise ja tehke järeldused...
http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=11&t=10756" onclick="window.open(this.href);return false;

Lugege ise ja tehke järeldused...
http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=11&t=10756" onclick="window.open(this.href);return false;
Pidi nagu pereisa olema. ja kuskil oli,et helistada talle tema välja helistada ei saa.
http://www.mudelismifoorum.eu/viewtopic.php?f=6&t=7839" onclick="window.open(this.href);return false;
selline ostukuuluus nüüd.
http://www.mudelismifoorum.eu/viewtopic.php?f=6&t=7839" onclick="window.open(this.href);return false;
Loe mu texti veel korra... Mina helistasin talle, kui tema toru ära loopis...urki kirjutas:Pidi nagu pereisa olema. ja kuskil oli,et helistada talle tema välja helistada ei saa.
Ega see laps veel kedagi norm. ei tee...(ise ei saa tel. välja helistada ja ostab 200.- autosi) NALI
Ega igaüks teab kellega diili teeb, mina lihtsalt hoiatasin!!!
Äge mees... 

Viimati muutis mk3turbo, 06.10.2012 00:05, muudetud 1 kord kokku.
Nüüd nõustun ka mina selle teemaga. Tüüp tahtis autot osta ja kuidagi lunapostiga saada aga pärast seda kui helistasin uuesti ja mainisin, et mul sõber saab ära tuua kuna juhtub sinna kanti, saabus umbes 20 min. hiljem mu postkasti kiri, et ma enam pole huvitatudmk3turbo kirjutas:...

Re: M: Kyosho mp 7.5 RB mootoriga + mingi kahtlane tüüp
kui nii, siis mu arust võiks sellise inimese üldiselt ip või mingi muu põhjal bännida igaveseks ... rohkem polegi nagu midagi lisada
Mul endalgi oli au selle noorhärraga suhelda. Tundus suht ostja olema kuigi lõpus kui asi diiliks hakkas minema, hakkas blokkima, et selle raha eest ta ei taha jne. Nii ma ka Õnneks loobusin auto müügist temaga. Tahtis et postiga saadaks talle auto ennem 

Tüüp tahtis minult ka masinat osta mingi lunaposti teel vms. Sain pmst kohe aru, et asi on kahtlane ja ütlesin et ei müü enam. Telefoni suhtlus oli ka jube vägev, tüüp tegi vastakaid muudkui ainult.
[i]Kyosho MP777 WC-E[/i]
Ja kui ütled,et toon asja kohale on äri läbi ja huvi kadunud.
Ilmselt arvab ta ,et siin foorumis on puudega inimesed.
Ilmselt arvab ta ,et siin foorumis on puudega inimesed.
ärge kobisege koguaeg
mul pole teie paska vaja saan ise ka ostetud uus asi ikka uus asi eks siin ikka on puudega inimesi kellel pole muud teha kui ylbata ainult kõva värk ikka minuarust selleks teised foorumid siin peaksid ikka olema mudelistid mitte tatikari arvan aga noh mul siia naguni asja enam pole et eks pruukige oma räpast suud edasi edu 

Kui sa poleks ise nii kahtlaselt käitunud ja igasugust jama suust välja ajanud nagu mingi pettur, siis poleks ka probleemi olnud!!!
Seega vaata kõigepealt ikka oma käitumist, enne kui tuled siia tõmblema!!!
Arvad, et oled siin kõige vanem, siis sa mee eksid rängalt... lihtsalt inimesed saavad aru, kui neile tahetakse kott pähe tõmmata!!!
Seega vaata kõigepealt ikka oma käitumist, enne kui tuled siia tõmblema!!!
Arvad, et oled siin kõige vanem, siis sa mee eksid rängalt... lihtsalt inimesed saavad aru, kui neile tahetakse kott pähe tõmmata!!!
mida iganes
arvan jah ja kle arvan edasi eks ja kes siin tõmbleb arvan et teie ise siin kõik vot nii ja rohkem pole midag..