MÜÜA SAVAGE 25 RTR!
- M&M
- RC-EST
- Kontakt:
MÜÜA SAVAGE 25 RTR!
Müüa oleks siis SAVAGE 25 RTR.
Masin on peaaegu komplektne (puudu on Mootor)
Savegel on komplektis alu amordi tornid, Hypery sumps ning toimivad ja kiired servod ja katkine kere.
Kaasa annan veel lisaks: Küljeplaadid, paagi, neli õõtsa, kaks diffri kambrit, kaks komplekti diffri sisusi, käigukasti, kolm jooksu rehve, kütusepudeli, küünlatoite, rotoka, amorditornid, neli veovõlli, neli amorti, ühesõnaga terve kohvritäie juppe ja kui keegi väga tahab siis saab kohvri ka kaasa!
Mootoriks pakuks kaasa LRP.28 pullstarteriga. hinnaga 800.-
Kellel on huvi see pakkugu ise hinda!?
NB! PILTE EI TEE! Tõsine huviline tuleb viskab ise pilgu peale
Masin on peaaegu komplektne (puudu on Mootor)
Savegel on komplektis alu amordi tornid, Hypery sumps ning toimivad ja kiired servod ja katkine kere.
Kaasa annan veel lisaks: Küljeplaadid, paagi, neli õõtsa, kaks diffri kambrit, kaks komplekti diffri sisusi, käigukasti, kolm jooksu rehve, kütusepudeli, küünlatoite, rotoka, amorditornid, neli veovõlli, neli amorti, ühesõnaga terve kohvritäie juppe ja kui keegi väga tahab siis saab kohvri ka kaasa!
Mootoriks pakuks kaasa LRP.28 pullstarteriga. hinnaga 800.-
Kellel on huvi see pakkugu ise hinda!?
NB! PILTE EI TEE! Tõsine huviline tuleb viskab ise pilgu peale
Xray XT8/Cobra/MAMBA
SANWA M11
SANWA M11
- M&M
- RC-EST
- Kontakt:
Minu point on saada kogu kraamist lahti ja korraga aga samas võin müüa ka gruppide kaupa st.eraldi masin, mootor, veljed rehvidega ja muukola.
kindlasti ei müü ma autopealt ühtegi asja eraldi ega rehve eraldi ja ka muust kolast asju ära.
Juhul kui leidub igale grupile ostja siis loomulikult müün iga grupi eraldi aga seda ainult siis kui on igal grupil ostja.
kindlasti ei müü ma autopealt ühtegi asja eraldi ega rehve eraldi ja ka muust kolast asju ära.
Juhul kui leidub igale grupile ostja siis loomulikult müün iga grupi eraldi aga seda ainult siis kui on igal grupil ostja.
Xray XT8/Cobra/MAMBA
SANWA M11
SANWA M11
Ahh ... Alustan enda sõite MT2 ga .Maddog kirjutas:Mootor olevat sõitnus 1gl=3,78L
Masinat on kogu aeg hooldatud vanu juppe ei olegi praktiliselt.
Kere on haiget saanud ja katki.
Pult ja vastuvõtja on olemas.
Ja kui kunagi oskusi ja raha juurde tuleb siis võtan vast midagi suuremat juba .
Ja ikka võistlustel tahaks ka ikka köima hakata .

mina võtaks pigem maddogi savage, hinnavahe pole teabmis suur.Wenna kirjutas:Ahh ... Alustan enda sõite MT2 ga .Maddog kirjutas:Mootor olevat sõitnus 1gl=3,78L
Ja kui kunagi oskusi ja raha juurde tuleb siis võtan vast midagi suuremat juba .
-
on küll, sest ta pidi saama kasutatud mt2 hinnaga 3000.-kpihus kirjutas:mina võtaks pigem maddogi savage, hinnavahe pole teabmis suur.Wenna kirjutas:Ahh ... Alustan enda sõite MT2 ga .Maddog kirjutas:Mootor olevat sõitnus 1gl=3,78L
siis küll.businessman kirjutas:on küll, sest ta pidi saama kasutatud mt2 hinnaga 3000.-kpihus kirjutas:mina võtaks pigem maddogi savage, hinnavahe pole teabmis suur.Wenna kirjutas: Ahh ... Alustan enda sõite MT2 ga .