Mul on müügiks pakkuda kaks defektiga kiivrikaamerat Camsports HDS-720p.
Põhjus miks ma tulin neid pakkuma just mudelismifoorumisse, on see, et nad on väga kerged - 70 grammi. Kuna nad on kerged ja niiskusele vastupidavad (defekti tõttu pole tootja lubatud 10-meetrine veekindlus vist saavutatav), on neid hea kasutada raadio teel juhitavatele masinatele kinnitatuna.
Siin on esimene kaamera:

Mainitud defekt seisneb siis selles, et kaamera korpuse esiosas on pragu, tõenäoliselt on tehases esiosa liiga kõvasti kinni keeratud. Pildil on siis ka kõnealune viga näha.
Siin on teine kaamera:

Sel kaameral on samuti pragu eesotsas, kuid ka kõrge müraga keskkonna jaoks mõeldud tagumises korgis.
Nagu näha olen katnud eesmise prao õrna liimikihiga. Veekindlust ma sellise parandusega katsetanud ei ole.
Kaamerat on vähesel määral pruugitud ja testitud, kodukootud porri pardal pole.
Kaameratel garantiid ei ole, kuna tegu on garantiikorras välja vahetatud toodetega, mis defekti tõttu on uuesti välja vahetatud (kuna kullerfirma võttis vastutuse vea eest, siis Pixmania seda tagasi ei tahtnud vaid maksis lihtsalt mulle raha tagasi).
SIIT leiab tootja kodulehe kaamera spetsifikatsioonidega.
Ühe kaamera hind on 150€ (parandatu on samuti 150€, ikkagi ca. 70€ odavam kui poes)
Ostja kannab postikulud, kuid võib ka ise järgi tulla, kuna elan Tallinnas Kristiine linnaosas Tondi raudteeülesõidu läheduses.
EDIT: Ostes mõlemad, on koguhind 280€, saab veel natukene alet.
EDIT2: Alandasin kaamerate hinda 10€ võrra, kaks korraga ostes soodushind alanes samuti. (vastavalt nüüd 150€ ja 280€)