Erinevalt originaal HSP-st on sel ka kvaliteetsem elektroonika: 4300kv, mootor, 60A HK ESC. Ostjal soovitan välja vahetada pinioni, et vältida mootori ülekuumenemist (hetkel on peal 21T, vaja oleks u 15T). Elektroonika on parimas seisukorras!
Minu poolt on konversiooni käigus lisatud ka Marsi terasest näritud nurgaga aku-platvorm, mis muudab auto nö splash-proofiks, et lompidest täiel rinnal läbi oleks võimalik paarutada. Aku fikseerimiseks on paigaldatud kergest carbonist kinnitus. Vastuvõtja jaoks on küljel olemas eraldi seesmise vooderdusega karp (samuti splash-proof). Põhja külge needitud tsinkplekk tagab mootori kaitse ülearuse kiviklibu ja kruusa vastu. Mõlemad diffrid on minu poolt hoolega puhastatud ja määritud (üks neist tutikas, hambad kõik korralikud, järgmine määre vajalik alles aasta pärast). Kere on ainulaadne, custom paigaldus. Võimalik lisada LED-tuled olemasolevatesse tulepesadesse (vaata pilti).
VIDEO: http://youtu.be/o1NhX6PFcQY
Müük sisaldab:
- Auto (raam, servo, ESC, mootor jm) + saatja ja vastuvõtja (40Mhz, Graupner)
Vajalik lisada:
- aku

Hinnasoov:
110 €
Kontakt: priitonet@gmail.com
Müügi põhjus:
1/10 skaala ei leia minu päevaplaanis kasutust. Autode vastu huvi siiski ka väiksem.