maksku mis maksab,peaasi et odav oleks
korralik digi servo
korralik digi servo
MT-le(savage) siis vaja korralikku,kiiret,head,vastupidavat,jõulist jne.digi servot.äkki on kellegil vedelemas või teab soovitada mida kannatab tellida?
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Mulle peaks neljapäeval kaks tükki Hobikeskusesse saabuma, kui oled nõus kohe uue samasuguse asemele tellima siis on kaup koos.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Sanwa ERG-VZ-id maksavad Hong-Kongis 100 USD (koos kohaletoimetamisega).
Spec on selline: metallhammakad, kahe kuullaagriga, coreless mootor, heatsink, tihenditega korpus ja kruvid, 13 kg ja 0,10 sek. Aga digi ta ilmselt ei ole. Nagu ma aru saan siis digiservo efekt tuleb ainult siis välja kui sul HRS vastuvõtja on.
Spec on selline: metallhammakad, kahe kuullaagriga, coreless mootor, heatsink, tihenditega korpus ja kruvid, 13 kg ja 0,10 sek. Aga digi ta ilmselt ei ole. Nagu ma aru saan siis digiservo efekt tuleb ainult siis välja kui sul HRS vastuvõtja on.
digisero eelis tuleb igaljuhul välja. Ka seda jah, et digiservo "täpsus" on signaali suhtes mis tuleb vastuvõtjast 1ms, kui tavalisel servol umbes 3ms.
Lihtsalt öeldes on nii, et kui sul on tavaline servo ja see liigub hästi vähe, mõne kraadi, siis sellise liikumise juures on jõud VÄGA VÄIKE! Digiservol on aga suur jõud ka hästi väikeste liikumiste puhul. Ise eelistaksin just sellel põhjusel 10kg/cm digiservot 15kg/cm standardservole!
Kindlasti enne ostmist tasuks uurida ka, kuidas tagavara hammasrataste ja potede saadavus on, juhtub ka paremates peredes
Lihtsalt öeldes on nii, et kui sul on tavaline servo ja see liigub hästi vähe, mõne kraadi, siis sellise liikumise juures on jõud VÄGA VÄIKE! Digiservol on aga suur jõud ka hästi väikeste liikumiste puhul. Ise eelistaksin just sellel põhjusel 10kg/cm digiservot 15kg/cm standardservole!
Kindlasti enne ostmist tasuks uurida ka, kuidas tagavara hammasrataste ja potede saadavus on, juhtub ka paremates peredes
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
pakun et 10 kilo võiks savage rooli jaoks piisav olla.Mindstorm kirjutas:Siit tekib paratamatult küsimus, et kust see kriitiline piir jookseb? Minu tunnetus ütles, et Savage originaali SF2'e ja Futaba S9451 vahe oli silmaga nähtav, käega katsutav ja sõites tuntav aga kas seda on nüüd liiga palju või võiks veel olle ... vot ei tea... katsetamine ei ole odav lõbu
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]