O:Savage 25/X/ss
Re: O:Savage 25/X/ss
Et siis kasutatud kujul jah?switch kirjutas:Sooviks osta savage nitrokat.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
mõte oli selline jah, et kohe ei taha uue eest 7.5k maksta.
samas jäi silma ka selline asi.
äkki oskab keegi toodet kommenteerida?
samas jäi silma ka selline asi.
äkki oskab keegi toodet kommenteerida?
suured tänud vastuste eest.tomkar kirjutas:Ise kahjuks MT2'ga sõitnud pole... fun'i potensiaal on täiesti olemas.. mõningase tuunimisega võiks võistlustel outlaw MT klassis võistelda.
Tegelt idee on selles, et vist võistlema ei hakka. Lihtsalt nädalavahetustel vahest kuskile minna ja natuke nitrokaga funnida.
Võibolla on äkki mõtekam uus asi osta?
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Olen ise nii MT2'ga kui Savage X'iga sõitnud. Oleneb mis Sulle endale rohkem meeldib, Savage'ga oli niisama kuskil küngaste otsas vägev hüpata ja ronida, MT2 tahab siledamat ja tugevamat pinda mille peal sõita. Ühesõnaga pead ise mõtlema mis Sind rohkem huvitab...
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
vist rohkem künkaid ja raskemat maastikut. et siis MT2 jääb ära.JazZ kirjutas:Olen ise nii MT2'ga kui Savage X'iga sõitnud. Oleneb mis Sulle endale rohkem meeldib, Savage'ga oli niisama kuskil küngaste otsas vägev hüpata ja ronida, MT2 tahab siledamat ja tugevamat pinda mille peal sõita. Ühesõnaga pead ise mõtlema mis Sind rohkem huvitab...
Seda, et MT2 tahab siledamt pinda..vaatasin videosid ja mulle tundus ka nii..ta madalam ka kui need savageid.
Kui ikka lammutamise soov siis Savage on selleks parem valik vast, kuna on suht pommikindel. MT2 pigem 1/10 võistlemiseks kui lammutamiseks mõeldud.switch kirjutas: vist rohkem künkaid ja raskemat maastikut. et siis MT2 jääb ära.
Seda, et MT2 tahab siledamt pinda..vaatasin videosid ja mulle tundus ka nii..ta madalam ka kui need savageid.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Selge pilt - savage siis jääb.tomkar kirjutas:Kui ikka lammutamise soov siis Savage on selleks parem valik vast, kuna on suht pommikindel. MT2 pigem 1/10 võistlemiseks kui lammutamiseks mõeldud.switch kirjutas: vist rohkem künkaid ja raskemat maastikut. et siis MT2 jääb ära.
Nüüd jään siis pakkumisi ootama!