Hind voiks voimalikult vaike olla.
mootorsae mootorit ei ole pakkuda, aga ehk soovid elukindlustust ?alku kirjutas:Tere oleks soov osat mootorsae mootor.Tahan seda toukerattale panna![]()
sõidad tõukeratast? (ma mõtlen trikitad jms) kui sõidad siis MA KA!alku kirjutas:Tere oleks soov osat mootorsae mootor.Tahan seda toukerattale panna![]()
mitte et ma mõne raskekujulise saefetii all kannataks aga jonsered 2450turbo kõlab nagu jubeäge nimi. Lisaks sellele kuidagi tuttav (=hea!).rallikas kirjutas:Oleneb ju saest endast, mingit pingbangbungi eest 1000 kr ei maksaks.
Jaan ära hakka jälle peale, muidu vaatame kõik koos sinu laiekraaniga telefoniputkas kuidas "Talvest saab sügis" või ee,mm. Nojah.JAN kirjutas:Kui 1000 kr on palju , siis tekib küsimus , kas on on ikka on ?
mul vee üks mootor peale sae ja vsellise aparaadi pealt http://www.stenolink.ee/index.php?page= ... roup_id=13alku kirjutas:Ülla ülla...
Pole midagi tehtud veel et pilte näidata,keegi ei taha mootorit müüa ju!
Arvan , et koosolek tuleb nagu alati esimese lumega , seekord tuleb kõva koosolek , tuleb täiesti uus juhatus , seega........... oleks nagu kombeks kutsuda valitud väliskülalisi väljaspoolt Tartut .RandoM kirjutas:Jaan ära hakka jälle peale, muidu vaatame kõik koos sinu laiekraaniga telefoniputkas kuidas "Talvest saab sügis" või ee,mm. Nojah.JAN kirjutas:Kui 1000 kr on palju , siis tekib küsimus , kas on on ikka on ?
Millal klubi koosolek on? Ma võtan Tannu kaasa!