Vabandan teemavälise soovi eest, aga vajadus on tugev.
Kuna meil on kaunikujuline EU on tekkinud vajadus suure sokliga valgusti jaoks hõõgniidiga pirnide järgi mida poest enam võimalik osta ei ole. kellel midagi vedeleb palun märku anda numbril 5526421.
vaja hõõgniidiga valgusti pirne
vaja hõõgniidiga valgusti pirne
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Re: vaja hõõgniidiga valgusti pirne
Kui võimsaid? Ma viimati mingi 1,5 nädalat tagasi ostsin Bauhofist, olin ise ka üllatunud et seal EU reeglid ei kehtinud.RandoM kirjutas:Vabandan teemavälise soovi eest, aga vajadus on tugev.
Kuna meil on kaunikujuline EU on tekkinud vajadus suure sokliga valgusti jaoks hõõgniidiga pirnide järgi mida poest enam võimalik osta ei ole. kellel midagi vedeleb palun märku anda numbril 5526421.
EU-s on keelatud TOOTA ja IMPORTIDA ÜHENDUSSE 100W ja võimsamaid hõõgniidiga pirne. Kui sul on neid laos 4 miljardi Euri väärtuses, siis müü kasvõi järgmised 100 aastat.
Ma arvan, et telefon kätte ja järjest erinevaid tööstuskaupade jms poode läbi helistades leiad kergelt... prisma, selver, rimi, maxima, säästumarket, koduextra jne
Ma arvan, et telefon kätte ja järjest erinevaid tööstuskaupade jms poode läbi helistades leiad kergelt... prisma, selver, rimi, maxima, säästumarket, koduextra jne
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]