Staterbox - max 600 kr
Varuosad - võib pakkuda kõike, kered, põhjad,vedrustuse ümbrised jne.
Summuti
Et pole soov poehinnaga osta
Vot mina olen selline, kes põhimõtteliselt ka uut ei osta, raha küll oleks selleks, aga ei näe põhjust mis peaks poest ostma, kui asi töötab korralikultOnuTom kirjutas:Kasutatut ei paku põhimõtteliselt, aga uus NOSRAM startbox maksab 830.- EEK. Võta või jäta!
Kui ka akud minu käest boksi sisse ostad, vaatame hinna üle.
Eino asi selles, et ma arvatavasti lõhun ikka midagi ära ja hea kui juppide varu on olemas, mitte et pean ootama tellimisega 2 nädalat, sa oled kogenud sõitja ja ei jäta ju vastuvõtjat sisse lülitamast, aga mina vat olen kogenematu ja lasin täna nii seina, seega lähebi vaja igast varuosi, mitte 2-3 tk'iollo kirjutas:Ma pidasin silmas rohkem seda, et inime ostab "kõike, aga odavalt", selle asemel, et osta asju, mida tal vaja läheb, siis kui neid vaja läheb. Selle kohta on naiste vs. meeste ostmisharjumuste teooria:
Naiste shopping: ostavad suurtes kogustes 1 krooniga 2 krooni maksvaid asju, mida neil vaja ei lähe.
Meeste shopping: ostavad kasvõi 2 krooniga 1 krooni maksva asja, mida neil vaja läheb.
Ma ise kuulun sügavalt sinna teise kategooriasse ja ei osta praktiliselt kunagi midagi "sellepärast, et on odav ja võibolla kunagi läheb vaja".