Brushless komplekt
Brushless komplekt
Vaja sellist. Soovitatavalt 17.5 keerdu mootoriga. Regu ei pea olema maailmakõigeparem, ent kindlasti peab kombo olema sensoriga süsteem. Pakkuda võib "peaaegu uus" või täiesti uusi komplekte. Võib ka eraldi. Vaja on hiljemalt reede hommikuks, peale mida võib selle teema kustutada.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
- eerikkarts
Käveri tellimusel selline just tuli, on Tartus reaalselt olemas ja isegi 2 komplekti. Ainult ma ei tea kas ta nad kellelegi on juba ära lubanud.
Komplektis on Matrix Evo. ISTC regu (3520.-) ja 17.5T mootor (1150.-) kokku 4585.- Neid saab ka üksteisest lahutada ja äkki leiab ka mingi lahjema regu ja hinna üle vaadata.
Komplektis on Matrix Evo. ISTC regu (3520.-) ja 17.5T mootor (1150.-) kokku 4585.- Neid saab ka üksteisest lahutada ja äkki leiab ka mingi lahjema regu ja hinna üle vaadata.
RC-EST
Mõtlen rohkem repertuaarist Nosram Evil/LRP Ai, ehk ökokombod.
Läheb praegu kivironijale, ent peaks hiljem ka siledal maal mudeleerimisel kasutatav olema.
Käver eile kõnesid ei võtnud, ega sõnumile ei vastanud, seega ei oska ka mina su küsimusele vastata. Kas suhtlen sinuga otse Toomas?
Velts: Arvan mind antud momendil ei rahulda. Peab olema on ainuõige võimalus.
Eerik: Noname asjad (olgu nad mille analoogid tahes) huvi ei paku. Sorry.
Läheb praegu kivironijale, ent peaks hiljem ka siledal maal mudeleerimisel kasutatav olema.
Käver eile kõnesid ei võtnud, ega sõnumile ei vastanud, seega ei oska ka mina su küsimusele vastata. Kas suhtlen sinuga otse Toomas?
Velts: Arvan mind antud momendil ei rahulda. Peab olema on ainuõige võimalus.
Eerik: Noname asjad (olgu nad mille analoogid tahes) huvi ei paku. Sorry.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Sellisel juhul pigem juba combo Evil revers/13,5T - 1800,- See on säästukombo ja ka olemas. Aga jälle ma ei tea kas ...
Kivironjale muidugi jah, äkki liiga krapsakas .... a paned pisema hammasratta otsa ja 5 purki või ..
Järgmised kohapealt võtta variandid ronivad ikka sinna eelmise hinnataseme juurde
Kivironjale muidugi jah, äkki liiga krapsakas .... a paned pisema hammasratta otsa ja 5 purki või ..
Järgmised kohapealt võtta variandid ronivad ikka sinna eelmise hinnataseme juurde
RC-EST
-
motokrosser
Rando, ma küll otseselt maha ei taha seda müüa aga kuna nagunii seisab üks selline komplekt hetkel niisama ( LRP A.I Pro ja 15.5T Eraser ) siis midagi ehk mõtleks välja 
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
Problem solved.
Kiidame Akaveri ja OnuTomi kiireid näpukesi.
Zebra - saada hinnalipik PS'ga.
Kiidame Akaveri ja OnuTomi kiireid näpukesi.
Zebra - saada hinnalipik PS'ga.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee