Targem on 50kr maksev õhufilter uus panna, kui vanaga sõita ja mootor kohviks lasta: NEED ON LAURI SÕNAD.
loe seda osa mu postitusest:dellll kirjutas:hea on kui on odavam aga teema on selles et tuleb suht tihti seda puhastada.
Ja ehk on mõni lejutanud nippi kuidas seda parandada.
TÄNUD:RandoM kirjutas:loe seda osa mu postitusest:dellll kirjutas:hea on kui on odavam aga teema on selles et tuleb suht tihti seda puhastada.
Ja ehk on mõni lejutanud nippi kuidas seda parandada.
"UR Toodab sellist asja nagu välimise filtri õli (kuulub poest saadaolevate asjade hulka ja maksab 90 raha per potsku, millest jagub kolmele järeltulevale põlvele), seda määritakse välimise filtri sisemisele poolele ning hoiab sisemist filtrit pikemalt puhtana. Marudalt vahva toode. Mina küll ei kasuta, aga soovitan pigem käia mu sõnade kui mu tegude järgi, ma olen lihtsalt looder ja kui Arps poleks mu filtrit peale viimast trenni ära vahetanud siis ilmselt oleks ka meistrikatel Märtsist pärineva filtriga sõitnud. Rolling Eyes
Ideeliselt on olemas ka selline asi nagu pre-filter (Maakeeli: Riidest kott Razz) mis hoiab lendleva saasta vahust eemal. Proovi googeldada sellist firmat nagu "outer wears" või "outerwears"."
Ehk lühidalt vastus su küsimusele. jah, inimesed on selle vastu rohtu leidnud.