Postitus
Postitas RandoM » 18.10.2005 20:48
kas sa lugesid edasi ka või hakkasid kohe flamima?
Säväts (võrreldes teiste monsteritega) omab ilgelt palju (pahatihti) üleliigseid osi, just nimelt transmissioonis.
Hotbodies ongi maailma tipp bagi... sure selle teadmisega ja kui väga tahad ma võin sulle ühe tasuta ära anda, st nende Hyperi juppide hinnaga, mis temast toimiva aparaadi teevad.
Endateada ei rääkinud ma midagi hyperist vaid vastasin küsimusele "mis on minu mootoril viga" erinevalt siin... ah ma ei viitsi isegi seletada.
Kui sa 52T hammaka (spurgear on asja londonikeelne nimi) liiga õrnalt kinni keerasid, siis see tähendabki et slipper libiseb (slipper on nn ülejooksusidur, mis peaks transmissiooni üleliigsete koormuste eest kaitsma, ent mis (ja ma ei saa seda ütlemata jätta) sävätsil korralikult ei toimi (võrreldes näiteks revoga). Savage slipperi põhiprobleem on kasutatav materjal, mis mõningase libismeise (=soojenemise) järel muutub väga pehmeks ja libedaks = õige pea hakkab ülejooksusidur tugevalt üle käima. = kiirendusest võid und näha. Ainus reaalne fix on mutri kinni keeramine viimase vindini, ent selle kohta on brittidel oma väljend "kind of defeats the purpouse of slipper clutch".
Antero, ma usun et ma olen savage puuduste ja tugevustega vähemalt sama hästi kursis kui sina, ainuke asi mis ma teen on see et ma ütlen nad välja. Igal asjal on oma head ja vead. Savage näiteks on auto millega võib majakatuselt alla hüpata (by Tõnis), millega võib slallimäest 30 meetrit kõrgustevahet hüpata (by me), millega võib topelt tagurpidisaltosid teha (by Tõnis), millega võid tuimalt vastu mida iganes sõita (by everyone), millega võib hüpata nii kuidas tahad ja maanduda samuti kuidas tahad, ent mis omab äärmiselt lolle vigu (kas keegi näiteks on näinud savagele korraliku diffri fix'i, mis ka tõeliselt kestaks? Mingi muu kui stock mootoriga?).
Hyperil on omad vead, ma tean kuidas neid kõrvaldada ja kuidas teha nii et ma võin nädal aega järjest visata auto peale sõitu kapinurka ja järgmine päev ta sealt samas asendis välja võtta ning taaskord terve päeva nautida, kuidas teha nii et ma lõpetan sõitmise mootori väljasuretamise, mitte misiganes müstilise probleemiga (olgu tema parandamine kui odav tahes). Savagega ma niimoodi sõita ei saanud, ning kui autosse oli investeeritud töökindluse parandamiseks kaks korda samapalju kui ta uuena maksab siis loobusin. Võibolal oli see tingitud minu kogemuste puudumisest võrreldes praegusega, võibolal mitte. Igaljuhul minule jäi savage meelde kui peavalu, väljaarvatud need mõned eredad hetked, kui ta TÕESTI töötas, kui savage oli tõesti metslane. Kahjuks oli neid momente lihtsalt liiga vähe.
RIP Säväts.
Ma siiski ei suuda: Hyper ei ole kindalsti kõige parem bagi mis maailmas müüakse (Mis on üldse kõige parem bagi mis maailmas müüakse?). Kas Hotbodeis on seepärast tegija et Atushi Hara sõidab temaga? Või Crono seepärast et Tortiorici kihutas temaga Euroopa meistriks? Kas Yannic läks Xray tiimi seepärast et ta Hyperiga 2004 MM'il eelsõidus kõigile ringiga ära tegi ja autoga rahul ei olnud? Ma ei tea. Ma ausõna ei tea. Ainuke asi mis ma tean on see et Hyper 7 on üks kuradima tugev auto, mis sõidab maailmas kiireid aegu ning mille varuosad (=ülalpidamine) on tippmudelite seas konkurentsitult odavaimad.
XB8 kohta niiaplju et ma isiklöikult ei austa teda, mulle väga meeldivad Xray kõrgkvaliteetset tooted, ent XB8'ga keerasid nad endale väikse käki liigvarajase väljalaskmise näol, mida parandatakse maailma parimate sõitjate palkamisega. Imho sinu mainitud kolmest bagist on kõvemad tegijad Crono ja Kyosho, vähemalt võistlustulemsute järgi. Nende hind on tavainimsele aga midagi üle mõistuse.
Ontopic: Keera spurgeari mutter kinni ja anna tuld!