Oma ehitus töös lähtusin võimalikult palju sellest, et asi peab jääma lihtsasti tagasi originaaliks muudetavaks ja masinat ei tohiks selle käigus liiga ära rappida (terve karja aukude puurimise jms.-ga). Samuti, et vaja peaks olema vaid savage originaal juppe + toormaterjali (alumiinium vms.).
Tulemus:

Kokkuvõte muudatustest ja tegemist vajavatest detailidest:
1) 1 paagi kinnitus on tarvis teha
2) 1 auk vasakusse kere plaati teise paagi kinnituse tarvis (kinnitusena kasutan originaali)
3) rooli servo kinnitamiseks vaja plaat teha
4) läbi parema kere plaadi ja roll-bar aku tarvis teha rooli servo plaadi kinnituse tarvis.
5) gaasi servo kinnitus plaat tarvis meisterdada (kinnituseks kasutasin olemasolevaid auke)
6) kunagi üle jäänud (gaasi-piduri linkage upgrade käigus) gaasi hoovast üks jupp uue gaasi hoovastiku tarvis
7) nipet-näpet gaasihoovastikku (kui oled enne teinud hoovastiku upgrade siis sul peaks kõik tarvilik olemas olema - mina kasutasin juppe sealt)
8) Fantaasiat kuhu ja kuidas paigutada juhtmed, lülitid, aku ja failsafe - see on mul veel pooleli.
Masin on mul juba sõitnud ja võrdluseks antero "originaal" savagega oli raskuskese nihkunud ette poole 1cm võrra ja seda tühjade paakidega. Täis paakide korral liigub raskuskese minu masinal veel ette poole ja tema omal veel taha poole.
Rohkem detailsemaid pilte leiad siit.
Ette võib ära öelda, et vasakpoole roolihoovastiku post ongi ülemisest otsast lahti. Ma juurdlesin selle üle pikalt ja leidsin, et seal ei tohiks olla selliseid jõude, mis teda väänavad selliselt, et ta peab tingimata ülevalt olema fikseeritud. Mul on ka seal rooli hoovastikus kasutatud laagreid mitte pukse.
Aa, masinaga olen juba sõitnud ühe paagi Antero maja ees ja kõik toimis ilusti - nüüd tuleks ainult minna hüppeid jne proovima, seal tuleks raskkuskeskme muutus rohkem välja.
ps. ega kellelgi pole vana akut, mis oleks sellise väljanägemisega. Tahaks proovida sellist kuida ära mahutada kütuse paagi alla tvp'de vahele - äkki tuleb mingi hea kinnituse idee.