Millist mootorit valida?
Millist mootorit valida?
Ma arvan, et on saabunud aeg mootori vahetuseks... Ise valisin endale hetkel välja sellise asja, mida olen kuulnud kiidetavat: http://www.rcmart.com/catalog/product_i ... s_id=12619 , aga kuna seal mootorite koguvalikus: http://www.rcmart.com/catalog/default.p ... 421_38_508 on palju huvitavaid "asju", siis äkki kohapealsed spetsialistid teavad soovitada, midagi muud, mis meie oludues on hästi toiminud. Kuna rahaliselt ei tahaks asja hulluks ajada, siis muu soovituslik asi võiks jääda ... kuni umbes sama hinnaga, mis esimese lingi all välja valisin.
Hmm, mina kui buggy mootorite kummardaja soovitaks valida midagi .21 klassist. Kuna REVO'l on võimalik tarbida starterboxi siis ilmselt oleks seda mõistlik ka teha, arvestades selle süsteemi töökindlust ja usaldusväärsust, ning kui juba starterboxi peale asi läheb siis võtta mõni korralik võistlusklassi .21 mootor. MT klassis sõidavad näiteks Marek ja Anti Hyperi .21 mootoritega. Vähemalt minule tundub et nad on ühed pädevaimad liikurid savagete seas, kujuta ette mis sama mootor veel Revo peal teeks oma kaalueelisega. Või kui tõesti hulluks tahad minna siis CMB võistlusmootor koos korraliku väljalaske ja RMV Speed 3 siduriga. Selline setup läheb aga ka päris korralikult maksma, ning kuna sa mainisid et väga kallist ei taha siis ei ole see ehk mõsitlikuim valik.
Ühesõnaga. Mina upgradeks .21 mootori peale eelnimeatatud põhjustel, lisaks kestavad .21 mootorid mõnevõrra kauem ning on seadistusele vähem tundlikud (va võistlusmootorid loomulikult, need raisad tahavad et sa millimeetri pealt kruvid õigeks keerad, samas on nende seadistamine nii loogiline et selleg aei ole mingit probleemi).
Ühesõnaga. Mina upgradeks .21 mootori peale eelnimeatatud põhjustel, lisaks kestavad .21 mootorid mõnevõrra kauem ning on seadistusele vähem tundlikud (va võistlusmootorid loomulikult, need raisad tahavad et sa millimeetri pealt kruvid õigeks keerad, samas on nende seadistamine nii loogiline et selleg aei ole mingit probleemi).
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
No Hyperi mootor on oma pädevust päris korralikult tõestanud juba, niiet julgen vabalt soovitada. Võid ka sealt osta, arvestades asjaolu et minul hetkel neid võtta nii ok naa pole.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Anti muidugi mainis mulle, et ta päris rahul pole, aga ta ei tea ka täpselt milles tal see viga on, kas mootoris või "kõrvade vahel"
.. vaatasin, et sellel kallimal mootoril on küljepealt mingi voolik jooksmas ja kirjelduses mingi sõna "boost" on sees.. ega see pole mingi liiga spetsiifiline asi.. pole nagu seda vist lihtsalt varem kellegil tilpnemas näinud.., et telliks selle ära, kui ütled, et sa oled ka seda tarbinud
http://www.rcmart.com/catalog/product_i ... s_id=11018
Mina olengi ainult boostiga hyperi mootorit tarbinud.
Hyperil on kaks suurt miinust miks mina teda enam ei kasuta:
Tal on samapalju jõudu kui madalama otsa väga kõvadel võistlusmootoritel, AGA seda ainult kõrgematel pööretel, kohaltstardis esimesed 2 meetrit jääb ta tipp .21 mootoritele tugevalt alla. Seda Boost natukene kompenseerib ent mitte piisavalt. (sinu praegusest OS'ist on ta nii ok naa peajagu üle)
Teine suur miinus on palava ilmaga temperatuuri probleemid, ehk suvel on mõistlik peale aretada suurem jahutuspea või tõsta silindripead (sellega kaotab natukene jõudu).
Boost kui selline lisab jõudlust madalamatel pööretel, mis ta teeb on see et kogub endasse valmis kütusesegu ja annab seda mootorisse sellel hetkel kui vaja on. Mina, Tanel ja Margus sõitsime terve suvehooaja hyper 8-port PRO Boost mootoritega.
Pettuma ei pea sa kindlasti. Ja kui sa seda metsikut madala otsa powerit tahad siis mul on infot kus CMB RS21 Pro mootoreid müüakse
Metsiku all pean silmas jõudu mis tõstab buggyl esirattad pinnasest lahku. Mõtle mis ta veel MT peal teeb.
Hyperil on kaks suurt miinust miks mina teda enam ei kasuta:
Tal on samapalju jõudu kui madalama otsa väga kõvadel võistlusmootoritel, AGA seda ainult kõrgematel pööretel, kohaltstardis esimesed 2 meetrit jääb ta tipp .21 mootoritele tugevalt alla. Seda Boost natukene kompenseerib ent mitte piisavalt. (sinu praegusest OS'ist on ta nii ok naa peajagu üle)
Teine suur miinus on palava ilmaga temperatuuri probleemid, ehk suvel on mõistlik peale aretada suurem jahutuspea või tõsta silindripead (sellega kaotab natukene jõudu).
Boost kui selline lisab jõudlust madalamatel pööretel, mis ta teeb on see et kogub endasse valmis kütusesegu ja annab seda mootorisse sellel hetkel kui vaja on. Mina, Tanel ja Margus sõitsime terve suvehooaja hyper 8-port PRO Boost mootoritega.
Pettuma ei pea sa kindlasti. Ja kui sa seda metsikut madala otsa powerit tahad siis mul on infot kus CMB RS21 Pro mootoreid müüakse
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
http://pood.hobi.ee/product_info.php?cP ... ucts_id=73
Autoga koos ostes on hind midagi muud. Sellest räägime telefonitsi.
Tegelikult tehti mulle ebameeldiv ülaltus et hind läheb kõrgemaks (see on juba see hind), ent praegu paistab et ikkagi ei lähe, täielikult kindel veel ei ole, niiet konkreetsest numbrist räägiks nõks hiljem. Aga sisusliselt samasse suurusjärku või odavam.
Autoga koos ostes on hind midagi muud. Sellest räägime telefonitsi.
Tegelikult tehti mulle ebameeldiv ülaltus et hind läheb kõrgemaks (see on juba see hind), ent praegu paistab et ikkagi ei lähe, täielikult kindel veel ei ole, niiet konkreetsest numbrist räägiks nõks hiljem. Aga sisusliselt samasse suurusjärku või odavam.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee