Futaba 3PK
Futaba 3PK
Müügiks selline asi, kasutatud, kriimustatud, päevi näinud, ent täiesti aus ja toimiv. Tollest korrast kui mul puldi akud kärssama läksid on puldi jala sisse sulanud väike auk, ent too on ainult plastiku viga.
Oksjonil: 3PK saatja/saatja moodul 40mhz/HRS vastuvõtja 40mhz/PPM vastuvõtja 40mhz/saatja akud (8 purki)/ 40.630 kvartsipaar/40.815 kvartsipaar/40.825 kvartsipaar.
Ma ei viitsi isegi mõelda palju need asjad uuena kokku maksavad. alghinnaks on 1 kroon, piirhind eksisteerib samuti, selle ütlen ületamisel. Minimaalne pakkumise samm nagu ikka 1 kroon.
Oksjoni ilu on selles et keegi ei tea millal ta lõppeb. Ent igal juhul toimub see veebruari kuu jooksul ja mitte enne 15. veebruarit.
Oksjonil: 3PK saatja/saatja moodul 40mhz/HRS vastuvõtja 40mhz/PPM vastuvõtja 40mhz/saatja akud (8 purki)/ 40.630 kvartsipaar/40.815 kvartsipaar/40.825 kvartsipaar.
Ma ei viitsi isegi mõelda palju need asjad uuena kokku maksavad. alghinnaks on 1 kroon, piirhind eksisteerib samuti, selle ütlen ületamisel. Minimaalne pakkumise samm nagu ikka 1 kroon.
Oksjoni ilu on selles et keegi ei tea millal ta lõppeb. Ent igal juhul toimub see veebruari kuu jooksul ja mitte enne 15. veebruarit.
Viimati muutis RandoM, 09.02.2006 17:33, muudetud 1 kord kokku.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Piirhinnani on veel maad, st 5 raha kaupa ei ole eriti mõtet pakkuda, samas ei mõjuta see otseselt muidugi midagi.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
- eerikkarts
ok, nüüd on aga selline lugu, et oksjon lõppeb 20.veebruar päeva jooksul ühel täistunnil vahemikus 14-17.
Aga, oksjon jätkub salajaselt, st kõik pakkumised tuleb teha U2U kaudu, ning neid ei avaldata enne oksjoni lõppu. Loomulikult ei ole mingit minimaalset pakkumise sammu, samuti ei ütle ma kellelegi kui teda on üle pakutud vaid saadan U2U'le vastuseks kas ta on parim pakkuja.
Aga, oksjon jätkub salajaselt, st kõik pakkumised tuleb teha U2U kaudu, ning neid ei avaldata enne oksjoni lõppu. Loomulikult ei ole mingit minimaalset pakkumise sammu, samuti ei ütle ma kellelegi kui teda on üle pakutud vaid saadan U2U'le vastuseks kas ta on parim pakkuja.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Seekord jääb müümata.