Kuidas talv üle elada
Moderaator: petrolhead
Kuidas talv üle elada
6. novembri õhtul kell 19.00 toimub Hobikeskuses seminar/koolitus mille käigus annan edasi kõik enda teadmised auto ettevalmistamiseks talveks. Üksipulgi seletan ära kuidas iga elektroonika komponenti ja muid kapriisseid komponente külma/märja/lume eest võimalikult hästi kaitsta. Lauale laotakse nipid, mida Team HoBao Estonia eelmisel talvel kiivalt saladuses hoidis, ning nii mõndagi uut.
Seminar kestab ligikaudu kaks tundi, mille esimeses pooles seletan põhjalikult erinevate komponentide kaitsmisest, ning peale kohvipausi teen veel korra lühikese ülevaate ning vastan küsimustele. Kõik osalenud saavad kaasa ka infomaterjali.
Osalustasu: 150 krooni inimene.
Seminar kestab ligikaudu kaks tundi, mille esimeses pooles seletan põhjalikult erinevate komponentide kaitsmisest, ning peale kohvipausi teen veel korra lühikese ülevaate ning vastan küsimustele. Kõik osalenud saavad kaasa ka infomaterjali.
Osalustasu: 150 krooni inimene.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Re: Kuidas talv üle elada
Mõistlik üritus uutele tegijatele ideede kogumiseks.
Ainult sellest:
Ainult sellest:
ma ei saanud aru. Vist räägitakse sellistest saladustest, millede olemasolust isegi teada midagi ei ole ....RandoM kirjutas:Lauale laotakse nipid, mida Team HoBao Estonia eelmisel talvel kiivalt saladuses hoidis...
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Kellel on, kellel mitte.
Ütleme nii´, et õpetan kogu veekindlustamisele teise nurga alt vaatama. Katsetatult toimivad lahendused üksipulgi ära seletatud. Vähesed teavad, miks mõni ei vahetanud talve jooksul ühtegi servot.
Kel huvi on, tulgu kohale, kes tahavad ise pusida, miks mitte.
Ütleme nii´, et õpetan kogu veekindlustamisele teise nurga alt vaatama. Katsetatult toimivad lahendused üksipulgi ära seletatud. Vähesed teavad, miks mõni ei vahetanud talve jooksul ühtegi servot.
Kel huvi on, tulgu kohale, kes tahavad ise pusida, miks mitte.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Homme kell 19.00 kohtume.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
businessman
Vanasti toppisin mina servod õhupallidesse. Sama tegin ka vastuvõtjaga.
Viimasel ajal olen yle läinud sellele, et võtan servo lahti ja katan kogu eletroonika osa tavotiga. Ka kõik praod teen sellega veekindlaks.
Üldiselt olen täheldanud, et vett asjadest väljas hoida on väga raske ja lõpuks leiad ikka paar tilka kohast kuhu sa arvasid, et see kunagi ei jõua. Ma pigem keskendun sellele, et need paar tilka kohe midagi ära ei rikuks.
Viimasel ajal olen yle läinud sellele, et võtan servo lahti ja katan kogu eletroonika osa tavotiga. Ka kõik praod teen sellega veekindlaks.
Üldiselt olen täheldanud, et vett asjadest väljas hoida on väga raske ja lõpuks leiad ikka paar tilka kohast kuhu sa arvasid, et see kunagi ei jõua. Ma pigem keskendun sellele, et need paar tilka kohe midagi ära ei rikuks.
Jah, peale üritust võin müüa infomaterjali ja võimalusel ka video, aga seda veel välja ei reklaami. Arusaadavatel põhjustel ma põhjalikult siia foorumisse kirjutama ei hakka. Seminaril üritangi rohkem mõttelõnga õiges suunas veeretada, kasutadeks selleks väga konkreetseid näiteid, ning andes võimalikult täpseid juhiseid. "How to make your car watertight in 3 easy steps" tüüpi manuali ei tasu loota, sest iga mudel on erinev, ning nende puhul tuleb ka erinevalt käituda.businessman kirjutas:aga kas sa saaksid siin ka natuke sellest juttu teha. tahaks ka talvel sõita, aga kuna ise elan saare peal, ei õnnestu mitte kuidagi sinna seminarile tulla
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kokkuvõttes võib vist ürituse kordaläinuks lugeda? Hoolimata kesisest osavõtust.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
150 eest sai Borati kinopileti ja väikese pop-corni
Mitte et ma kitsi oleks või millelegi vihjaks, aga on asju mille eest ollakse nõus raha välja käima ja asju mille eest ... mitte! Kui see 150 krooni oleks läinud näiteks noorte mudeliringi toetamiseks või midagi taolist, oleks osaleijaid kindlasti 1+n rohkem!
just my 15000 sents
just my 15000 sents
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Jah, sul on õigus, osavõtt oleks olnud suurem, kui raha oleks läinud kullo noorte toetuseks, ent siinkohal tahaks ma küsida. What's in it for me, st ma olen umbes kolm aastat RC võistluste teemat ajanud täiesti non-profit tasemel oma vabast (ja kooli/une) ajast selleks et teistel oleks hea. Kurat, ma tahan ka Borati vaadata ja sõbranna restorani sööma viia, seepärast saigi üritus tasuliseks tehtud.
Võrdle 150krooni eest saadud kahetunnist koolitust 2000+ krooni servo hinnaga. Mõistad mu pointi?
Võrdle 150krooni eest saadud kahetunnist koolitust 2000+ krooni servo hinnaga. Mõistad mu pointi?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
see 150 eek oli üsnagi hästi kulutatud imho, kas sealt terve selle raha eest tarkusi rando suust tuli on muidugi kaheldav aga mõtted hakkasid liikuma õiges suunas ja see on positiivne 
ma pole kunagi ühelgi "koolitusel" käinud, mis oma hinda 1:1'le väärt oleks aga ometigi, eksin ma sellistele üritustele kohati ära ..
igatahes, thumbs up randole, et ta sellise asja ette võttis ja loodetavasti tuleb selliseid asju veel ..
ma pole kunagi ühelgi "koolitusel" käinud, mis oma hinda 1:1'le väärt oleks aga ometigi, eksin ma sellistele üritustele kohati ära ..
igatahes, thumbs up randole, et ta sellise asja ette võttis ja loodetavasti tuleb selliseid asju veel ..
Inferno MP777 WC / Nomadio / RB-C6
Mini Infero / X-Speed || || Mini-Z McLaren F1 GTR / X-Speed
Mini Infero / X-Speed || || Mini-Z McLaren F1 GTR / X-Speed
- eerikkarts
Ärge nüüd olge kurjad. Tegemist siiski positiivse algatusega, millest inimesed saavad kasu (hind/kogus/kvaliteet ei ole arutelu teema) ja keegi on neid nõus abistama. Mujalt tasuta saamine on alati võimalik, selleks tuleb aga otsida ja keeli osata. Kui turul on nõudlust sellise koolituse järgi (mida osalejate arv näitab) siis oli pakkumine igati õigustatud.
Ise ma oma know-how eest raha ei kysi kuid ma jätan endale õiguse selle ka enda teada jätta ja teinekord telefonile mitte vastata vms. Kui mõni minule esitatav küsimus muutb tihedaks ja ma mul vaim peale tuleb siis ma panen mingi jutu sellest siia kokku.
Ise ma oma know-how eest raha ei kysi kuid ma jätan endale õiguse selle ka enda teada jätta ja teinekord telefonile mitte vastata vms. Kui mõni minule esitatav küsimus muutb tihedaks ja ma mul vaim peale tuleb siis ma panen mingi jutu sellest siia kokku.
Mõnikord ma lihtsalt ei mõista, kuidas inimene (eriti eestlane) saab nii kade olla.
Kunagi koolis rääkis õpetaja sellise loo:
Kukkusid kord kaks konna piima nõusse. Siplesid tykk aega, aga välja ei saaanud. Üks konnadest loobus, väsis ära, ning uppus piima sisse. Teine konn aga siples edasi, kuni piim muutus kooreks, edasi võiks, ning konn hüppas nõust välja.
Tegelikult olen ma aru saanud, et on kahte sorti inimesi. Ühed on need, kes liigutavad oma hallollust, ning mõtlevad välja, kuidas enda heaolu parandada, ning teevad selle tarvis igasugu aktsioone. Vahest kui aega üle jääb, siis teevad nii mõndagi ka ühiskonna hüvanguks.
Ning on teine grupp inimesi, kes on kole kadedad, et sellel esimesel gupil nii hästi läheb, samas, ei vaevu nad midagi ette võtma, et endal hästi läheb, ning otse loomulikult ei vaevu nad ka midagi ühiskonna huvanguks ette võtta.
Kui sellised sõbrad on, siis pole vaenlasi vajagi.
Mina olen rääkinud.
Kunagi koolis rääkis õpetaja sellise loo:
Kukkusid kord kaks konna piima nõusse. Siplesid tykk aega, aga välja ei saaanud. Üks konnadest loobus, väsis ära, ning uppus piima sisse. Teine konn aga siples edasi, kuni piim muutus kooreks, edasi võiks, ning konn hüppas nõust välja.
Tegelikult olen ma aru saanud, et on kahte sorti inimesi. Ühed on need, kes liigutavad oma hallollust, ning mõtlevad välja, kuidas enda heaolu parandada, ning teevad selle tarvis igasugu aktsioone. Vahest kui aega üle jääb, siis teevad nii mõndagi ka ühiskonna hüvanguks.
Ning on teine grupp inimesi, kes on kole kadedad, et sellel esimesel gupil nii hästi läheb, samas, ei vaevu nad midagi ette võtma, et endal hästi läheb, ning otse loomulikult ei vaevu nad ka midagi ühiskonna huvanguks ette võtta.
Kui sellised sõbrad on, siis pole vaenlasi vajagi.
Mina olen rääkinud.
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]
- eerikkarts
Ei noh ma tõesti ei arvanud et minu jutule ka lisaks selline reaktsioon tuleb
Ma ikka naljaviluks mitte kadeduse pärast rääkisin. Iseensest Randole sügav kummardus kes vähegi viitsib asjaga tegeleda ja on üks peamiseid aktiviste. Ja minul pole teps mitte kade et ta raha endale teenib. Isegi mõtlesin ehk tasub minna?! Aga jäin kahtlema kas saan midagi juurde teada sellele mis ma varem igasugustest kohtadest erinevaid nippe olen välja lugenud seega jätsin ürituse vahele.
Peace!
Peace!