K: Autode valik
Moderaator: petrolhead
K: Autode valik
Tere, et ma olen vaadanud videosid ja uurinud autosid ning tekkis küsimus, et kas esimeseks sissepõlemismootoriga autoks oleks mõtekas osta uus kuni 6000.- auto või siis vaadata mõnda sellise hinna juures kasutatud autot... jutt käib offroad masinast. Et alguses käiks niisama sõitmas... ning hiljem kui juba oskusi on, siis võibolla võistlustel ka.
Et kui oskate midagi öelda, siis oleks hea kui te oma arvamuse ütleksite.
Aitäh,
Kevin
Et kui oskate midagi öelda, siis oleks hea kui te oma arvamuse ütleksite.
Aitäh,
Kevin
Selle raha eest saab juba päris normaalse kasutatud auto, millel on ka paar varuosa kaasas. Algajale soovitaks osta küll kasutatud auto.
Miks alguses metsavahele sõitma minna? Kõige rohkem kogemusi saab ikka võistlusrajal, kus näed mida teised teevad. Metsavahel võid rohkem seadistamas käia, nt näha kuidas mootorit paremaks muuta vastavalt ilmale, amortide töö jne. Edu otsimisel
Tarmo
Miks alguses metsavahele sõitma minna? Kõige rohkem kogemusi saab ikka võistlusrajal, kus näed mida teised teevad. Metsavahel võid rohkem seadistamas käia, nt näha kuidas mootorit paremaks muuta vastavalt ilmale, amortide töö jne. Edu otsimisel
Tarmo
Ma mõtlesin seda, et alguses mingi 2-3 kuud harjutaks sõitmist ikka.. et kohe pole mõtet võistlema minna.. vaatama küll, aga ennem peab sõitma õppima. Aga kas Eestis on keegi, kelle kaudu tellida saab..peale HPI ja Kullo mudelipoe.. et nagu kellegi kaudu sai kunagi mingi bagisid jms, et kas neid inimesi on veel, kes sellega tegeleb.
Aitäh,
Kevin
Aitäh,
Kevin
-
businessman
Muide mina ja paljud mu sõbrad on rääkinud, et algul nad õpivad sõitma ja alles siis lähevad võistlustele aga tegelt kui sa auto kätte saad siis oled sa juba mõne nädala pärast võistlustel, sest sõitma õppimine pole üldse keeruline.
Hobikeskusest leiad palju kyoshosid aga need odavad, mis on väga ahvatleva hinnaga pole võistlustel konkurentsivõimelised. Asjalikud asjad ktosholt on Inferno ST aga kui bagist oled huvitatud siis leiab sealt Infreno mp 7.5.
Hobikeskusest leiad palju kyoshosid aga need odavad, mis on väga ahvatleva hinnaga pole võistlustel konkurentsivõimelised. Asjalikud asjad ktosholt on Inferno ST aga kui bagist oled huvitatud siis leiab sealt Infreno mp 7.5.
- M&M
- RC-EST
- Kontakt:
Kui sul on soov masinat soetada siis sa vaatad masina hida ja otsustad selle järgi, või mis? Aga kas sa oled uurinud et mis selle "head hinda" maksva masina varuosad ka maksavad, ei ole?
Kui sind bagid huvitavad siis võid ka RC-EST-i internetipoest kaeda seal on ka varuosad koos hindadega olemas.
Edu otsustamisel!
Kui sind bagid huvitavad siis võid ka RC-EST-i internetipoest kaeda seal on ka varuosad koos hindadega olemas.
Edu otsustamisel!
Xray XT8/Cobra/MAMBA
SANWA M11
SANWA M11
Ma vaatasin sinna rc-est'i ja jäi silma see bagi http://www.rc-est.ee/catalog/product_in ... ucts_id=35
Et kas sellega võistelda saaks, sellemõttes, et nagu mõõdud jms. on okei.
Ja tundus, et sellel on sealt varuosasi ka saada.
Endale tundub esmapilgul päris okei olevat, aga küsimus on selles, et kas see on RTR või on sinna vaja juurde osta.
Aitäh,
Kevin
Endale tundub esmapilgul päris okei olevat, aga küsimus on selles, et kas see on RTR või on sinna vaja juurde osta.
Aitäh,
Kevin
-
businessman
kodulehte lugedes loen välja, et komplekti ei kuulu ei mootor, sumbut, elektroonika ega aku ning arvatavasti veel midagiKevin kirjutas:Ma vaatasin sinna rc-est'i ja jäi silma see bagi http://www.rc-est.ee/catalog/product_in ... ucts_id=35
Aitäh,
Kevin